Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

aslinda hayalde fakir de çaktirmiyorum ben
trilyonluk villanin bahcesinde tulum peynirini ekmege durup yiyorum mesela icime islemis
havyar falan dusunmem lazim ama yok ne kadar zorlasamda olmuyo
Ben de o saray yavrusunun bahçesinde barbekü değil bayağı mangal hayali kuruyorum.
Hatta ateş çukuru yaptırıp orada pişiririz diyorum, millet orda marsmelow şarap yaparken ben et kemirmeyi hayal ediyorum

Ben de o saray yavrusunun bahçesinde barbekü değil bayağı mangal hayali kuruyorum.
Hatta ateş çukuru yaptırıp orada pişiririz diyorum, millet orda marsmelow şarap yaparken ben et kemirmeyi hayal ediyorum
ahahaha millet ete doymuş tabi marsmelow sarap icer biz yokluktan gidiyoruz.
bi iki sene pirzola falan yeriz
bende tenekede tavugu cok severim mesela pufur pufur ates yakip onu pisirecegim inşallah
esimin dedesinin kayseride arsasi vardi bu sene muteahit giriyo villa yapilacakmis benim tepkim aaa tenekede tavuk yapamayacakmiyiz artik
gorumcem yenge level atliyoruz artik kuzu ceviricez dedi yazik oda benim gibi leveli anca kuzu cevirerek atliyo
barbekuden bir haber yasiyoruz biz

aynen eskiden benzinli araba almaya şiddetle karsı olan eşim şuan benzinli alirim hic degilse arabami yormam diyo tüpte taktiracakmış villamiza gidicez tüplü ve öfkeli

Ya onu diyecektim bizim tüplü baktık olmuyor taktık tüpü. Ama bazı avmler almıyor bizi tüplüyüz diye o beni bir miktar üzüyor yalan söyleyemem

Ya onu diyecektim bizim tüplü baktık olmuyor taktık tüpü. Ama bazı avmler almıyor bizi tüplüyüz diye o beni bir miktar üzüyor yalan söyleyemem
ankarada foruma gidince kimse tupe bakmiyor ama bi panoraya giremiyosun mesela adamin jipinin yanina senin tupluyu koydurmuyolar

Uscuk şarap yaparız biz de. Uscuk Bim’den ama

ankarada foruma gidince kimse tupe bakmiyor ama bi panoraya giremiyosun mesela adamin jipinin yanina senin tupluyu koydurmuyolar

İstanbul’da İstinye Park almadı bizi mesela, valeye yönlendirdi vale zaten Armani’nin önünde bekliyor onu ödemek için böbreğimizi satmamız gerekebilir biz de korktuk çıktık tıpış tıpış

Eskisin ayol nasılsa zengin değilmiyiz çifter alır onuda takarız görmemişin oğlu gibinn
olurmu abla oyle
yok diyeceksin aglayacaksin her zaman yok diyeceksin
bir teyzem var trilyoner o öyle yapiyo yaptikcada yagiyo mubarek isin yordami bu

Sende ku fasulyeyle mi yapıyon bi arkadaş varda tanıdığım
Benim suflem seninkini döver
No no no
Hodri meydan.

Şaka bir yana unsuz olmalıymış sufle, yapınca onu anladım.
Unla ıslak kek oluyor aslında.
Yıllarca öyle yaptım ama aradığım lezzeti bulamamıştım.
Bu tarifte yumurta beyazı kar olana kadar çırpılıyor, diğer malzemeler bu karla karıştırılıp yapılıyor.
Bir deneyin derim.

Suan asgari ucretten daha iyi kazaniyordur o zaman kira ile falan birleşince. Bizim dukkanda bizim degil kooperatifin. Iki ay sonra az bir birikim var üstüne kredi cekip dukkan almayı yada baska bir yatirim düşünüyoruz insallah. Siz isleri bayaa buyutmussunuz mal sahibi olmussunuz iyi kazanmissiniz biz daha yeni sayılırız.insallah bizde o kadar büyürüz suanlik isleri iyi ama ne olacagi hic belli olmaz. Benim esimin tek avantaji meslegini yapmasi elektrik ustasi alim satimdan cok el isciliginden kazanıyor ama durumlar kötüye giderse onun da alacagi asgari ucretin biraz üstü ki hic geçinemeyiz o durumda. Allah herkesin isini rast getirsin.size de yeni yeni kapilar açsın Rabbim insallah umudunuzu yitirmeyin

Siz emeğiyle taşın suyunu çıkaran bir ailesiniz.
Her zaman en takdir ettiğim, kimseye güvenmeden çalışıp çabalayıp kendini var eden insanlarsınız.

Biz, aileden olanları yiyoruz.
Yani dükkan falan bizim değil, kayınpederin.
Eşim de onun işleri, kiracılarıyla falan ilgileniyor aslında.
18 yaşından beri dükkanı da o götürüyordu ortaklarla, sonra tüm mali ve alım satım işlerini yaptı.
Kısaca biz amip gibi bir şeyiz, böyle alışınca da bizden bir halt olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…