- 8 Mart 2015
- 25.054
- 81.017
Ben de o saray yavrusunun bahçesinde barbekü değil bayağı mangal hayali kuruyorum.aslinda hayalde fakir de çaktirmiyorum ben
trilyonluk villanin bahcesinde tulum peynirini ekmege durup yiyorum mesela icime islemis
havyar falan dusunmem lazim ama yok ne kadar zorlasamda olmuyo
ahahaha millet ete doymuş tabi marsmelow sarap icer biz yokluktan gidiyoruz.Ben de o saray yavrusunun bahçesinde barbekü değil bayağı mangal hayali kuruyorum.
Hatta ateş çukuru yaptırıp orada pişiririz diyorum, millet orda marsmelow şarap yaparken ben et kemirmeyi hayal ediyorum
Su 8 ne yaSu 8₺
Sufle 45₺
Kahve 25₺
4₺ tip
biz cip alsak sırtimizda tasiriz tekerleri eskimesin diyeCipide çektinmi kapıya tadından yenmezbide havalı korna takılır oyy oyyyyy
ayneneskiden benzinli araba almaya şiddetle karsı olan eşim şuan benzinli alirim hic degilse arabami yormam diyo tüpte taktiracakmış villamiza gidicez tüplü ve öfkeli
Eskisin ayol nasılsa zengin değilmiyiz çifter alır onuda takarız görmemişin oğlu gibinnbiz cip alsak sırtimizda tasiriz tekerleri eskimesin diye
ankarada foruma gidince kimse tupe bakmiyor ama bi panoraya giremiyosun mesela adamin jipinin yanina senin tupluyu koydurmuyolarYa onu diyecektim bizim tüplü baktık olmuyor taktık tüpü. Ama bazı avmler almıyor bizi tüplüyüz diye o beni bir miktar üzüyor yalan söyleyemem
Ben de o saray yavrusunun bahçesinde barbekü değil bayağı mangal hayali kuruyorum.
Hatta ateş çukuru yaptırıp orada pişiririz diyorum, millet orda marsmelow şarap yaparken ben et kemirmeyi hayal ediyorum
ankarada foruma gidince kimse tupe bakmiyor ama bi panoraya giremiyosun mesela adamin jipinin yanina senin tupluyu koydurmuyolar
olurmu abla oyleEskisin ayol nasılsa zengin değilmiyiz çifter alır onuda takarız görmemişin oğlu gibinn
valeye sizin arabayi birakip yuruyerek gelseydinizİstanbul’da İstinye Park almadı bizi mesela, valeye yönlendirdi vale zaten Armani’nin önünde bekliyor onu ödemek için böbreğimizi satmamız gerekebilir biz de korktuk çıktık tıpış tıpış
Teyzen beni evlstlık alırmı müracaat etsemolurmu abla oyle
yok diyeceksin aglayacaksin her zaman yok diyeceksin
bir teyzem var trilyoner o öyle yapiyo yaptikcada yagiyo mubarek isin yordami bu
bende cok istedim de almiyoTeyzen beni evlstlık alırmı müracaat etsem
Sende ku fasulyeyle mi yapıyon bi arkadaş varda tanıdığımBenim unsuz sufle tarifim var, kapışalım mı
Gösteriyor ama elletmiyor yani,sorsan zengin değil misalibende cok istedim de almiyosana neyim kalacak sanki deli diyo bana begenmiyo kalacak olanlari zengin degilmis elalem gini köslerdemi oturuyormuş sanki neyi varmış
No no noSende ku fasulyeyle mi yapıyon bi arkadaş varda tanıdığım
Benim suflem seninkini döver
Sucukta ucuza kaçmayalım yav, at eti mi eşek eti mi bilinmez.Uscuk şarap yaparız biz de. Uscuk Bim’den ama
Dışarıda su, çaya veda ettim.Su 8 ne yagitmen guzum oralara 500ml suyum hep yanımda olur neyse ki
Suan asgari ucretten daha iyi kazaniyordur o zaman kira ile falan birleşince. Bizim dukkanda bizim degil kooperatifin. Iki ay sonra az bir birikim var üstüne kredi cekip dukkan almayı yada baska bir yatirim düşünüyoruz insallah. Siz isleri bayaa buyutmussunuz mal sahibi olmussunuz iyi kazanmissiniz biz daha yeni sayılırız.insallah bizde o kadar büyürüz suanlik isleri iyi ama ne olacagi hic belli olmaz. Benim esimin tek avantaji meslegini yapmasi elektrik ustasi alim satimdan cok el isciliginden kazanıyor ama durumlar kötüye giderse onun da alacagi asgari ucretin biraz üstü ki hic geçinemeyiz o durumda. Allah herkesin isini rast getirsin.size de yeni yeni kapilar açsın Rabbim insallahYok çalışmıyor.
İş bulma girişimi olmadı, olmaz da.
32 yaşında kendi dükkanı dışında çalışmamış dolayısıyla sıfır tecrübe adamı kim ne yapsın, ekonomist ama işe gireyim dese yine asgari ücret.
Biz dükkanı kiraya verdik, kira geliri ile yaşıyoruz.
Ha iş kurdu kuracak derken 2,5 sene üzerine kriz artı kriz yaşanınca durum bu.
Al sat yapıyor araba, ofis vb şeylerde.
O da sürekli değil, yılda 5 6 falan.
Siz emeğiyle taşın suyunu çıkaran bir ailesiniz.Suan asgari ucretten daha iyi kazaniyordur o zaman kira ile falan birleşince. Bizim dukkanda bizim degil kooperatifin. Iki ay sonra az bir birikim var üstüne kredi cekip dukkan almayı yada baska bir yatirim düşünüyoruz insallah. Siz isleri bayaa buyutmussunuz mal sahibi olmussunuz iyi kazanmissiniz biz daha yeni sayılırız.insallah bizde o kadar büyürüz suanlik isleri iyi ama ne olacagi hic belli olmaz. Benim esimin tek avantaji meslegini yapmasi elektrik ustasi alim satimdan cok el isciliginden kazanıyor ama durumlar kötüye giderse onun da alacagi asgari ucretin biraz üstü ki hic geçinemeyiz o durumda. Allah herkesin isini rast getirsin.size de yeni yeni kapilar açsın Rabbim insallahumudunuzu yitirmeyin