- 27 Şubat 2018
- 1.514
- 3.919
- 133
‘instagramdan istifa etmek nedir, şeyma subaşı mısın sen’ dedi Cüneyt özdemir. Aklıma geldikçe gülüyorum afagshsjSevgiliye instagramdan trip atıp ayrılanlar gibi istifa etti. Soranlara Muz Cumhuriyeti değiliz dersin kim bilecek.
‘instagramdan istifa etmek nedir, şeyma subaşı mısın sen’ dedi Cüneyt özdemir. Aklıma geldikçe gülüyorum afagshsj
hayat halen çok pahalı.unutmadık vallaÖnceki hayat pahalılığı konusu,unutulmuş gitmiş
daha da pahalı hattahayat halen çok pahalı.unutmadık valla
Evet az önce marketten geldim meyve etiketleri astronomik fiyatlardadaha da pahalı hatta
maalesefEvet az önce marketten geldim meyve etiketleri astronomik fiyatlarda
Günde 2 muz yiyin dedi tv de doktorlarDemin 3 tane muz aldım. 700 gr tuttu. 10 tl.
Salkım domates kilosu 12 tl
Fakirlikten ölmezsek vitamin eksikliğinden öleceğiz
hayat halen çok pahalı.unutmadık valla
Günde iki muz fazla,bunların birinin dediği diğerini tutmuyor kiGünde 2 muz yiyin dedi tv de doktorlarnasıl yiyeceğimizi söylemediler . 4 kişilik aile 8 muz yapar mümkün mü?
O da doğruGünde iki muz fazla,bunların birinin dediği diğerini tutmuyor ki
10 tl, 12 tl ne güzel fiyatlarmış...Demin 3 tane muz aldım. 700 gr tuttu. 10 tl.
Salkım domates kilosu 12 tl
Fakirlikten ölmezsek vitamin eksikliğinden öleceğiz
Hey gidi günler. Şu an dolar 35 lira :) Kimin aklına gelirdi.Doların 8 lira olduğu bir durumda her şeyin çok pahalı olması çok normal. Sorun sizde değil paranın değerinin olmamasında. Çok basit şeyler alsan bile 100 lira hemen bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?