Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

aslinda hayalde fakir de çaktirmiyorum ben 😂😂
trilyonluk villanin bahcesinde tulum peynirini ekmege durup yiyorum mesela icime islemis 😂😂😂
havyar falan dusunmem lazim ama yok ne kadar zorlasamda olmuyo
Ben de o saray yavrusunun bahçesinde barbekü değil bayağı mangal hayali kuruyorum.
Hatta ateş çukuru yaptırıp orada pişiririz diyorum, millet orda marsmelow şarap yaparken ben et kemirmeyi hayal ediyorum😂

Ben de o saray yavrusunun bahçesinde barbekü değil bayağı mangal hayali kuruyorum.
Hatta ateş çukuru yaptırıp orada pişiririz diyorum, millet orda marsmelow şarap yaparken ben et kemirmeyi hayal ediyorum😂
ahahaha millet ete doymuş tabi marsmelow sarap icer biz yokluktan gidiyoruz.
bi iki sene pirzola falan yeriz 😂
bende tenekede tavugu cok severim mesela pufur pufur ates yakip onu pisirecegim inşallah 🤪
esimin dedesinin kayseride arsasi vardi bu sene muteahit giriyo villa yapilacakmis benim tepkim aaa tenekede tavuk yapamayacakmiyiz artik 😂
gorumcem yenge level atliyoruz artik kuzu ceviricez dedi yazik oda benim gibi leveli anca kuzu cevirerek atliyo 😁
barbekuden bir haber yasiyoruz biz

aynen 😂😂 eskiden benzinli araba almaya şiddetle karsı olan eşim şuan benzinli alirim hic degilse arabami yormam diyo tüpte taktiracakmış villamiza gidicez tüplü ve öfkeli

Ya onu diyecektim bizim tüplü baktık olmuyor taktık tüpü. Ama bazı avmler almıyor bizi tüplüyüz diye o beni bir miktar üzüyor yalan söyleyemem 🤣🤣🤣

Ya onu diyecektim bizim tüplü baktık olmuyor taktık tüpü. Ama bazı avmler almıyor bizi tüplüyüz diye o beni bir miktar üzüyor yalan söyleyemem 🤣🤣🤣
ankarada foruma gidince kimse tupe bakmiyor ama bi panoraya giremiyosun mesela adamin jipinin yanina senin tupluyu koydurmuyolar 😁

Uscuk şarap yaparız biz de. Uscuk Bim’den ama 🤣

ankarada foruma gidince kimse tupe bakmiyor ama bi panoraya giremiyosun mesela adamin jipinin yanina senin tupluyu koydurmuyolar 😁

İstanbul’da İstinye Park almadı bizi mesela, valeye yönlendirdi vale zaten Armani’nin önünde bekliyor onu ödemek için böbreğimizi satmamız gerekebilir biz de korktuk çıktık tıpış tıpış 😂

Eskisin ayol nasılsa zengin değilmiyiz çifter alır onuda takarız görmemişin oğlu gibinn :olamaz:
olurmu abla oyle
yok diyeceksin aglayacaksin her zaman yok diyeceksin 😂😂
bir teyzem var trilyoner o öyle yapiyo yaptikcada yagiyo mubarek isin yordami bu 😁😁

Sende ku fasulyeyle mi yapıyon bi arkadaş varda tanıdığım🤣
Benim suflem seninkini döver 🤣
No no no😂😂
Hodri meydan.

Şaka bir yana unsuz olmalıymış sufle, yapınca onu anladım.
Unla ıslak kek oluyor aslında.
Yıllarca öyle yaptım ama aradığım lezzeti bulamamıştım.
Bu tarifte yumurta beyazı kar olana kadar çırpılıyor, diğer malzemeler bu karla karıştırılıp yapılıyor.
Bir deneyin derim.

Yok çalışmıyor.
İş bulma girişimi olmadı, olmaz da.
32 yaşında kendi dükkanı dışında çalışmamış dolayısıyla sıfır tecrübe adamı kim ne yapsın, ekonomist ama işe gireyim dese yine asgari ücret.
Biz dükkanı kiraya verdik, kira geliri ile yaşıyoruz.
Ha iş kurdu kuracak derken 2,5 sene üzerine kriz artı kriz yaşanınca durum bu.
Al sat yapıyor araba, ofis vb şeylerde.
O da sürekli değil, yılda 5 6 falan.
Suan asgari ucretten daha iyi kazaniyordur o zaman kira ile falan birleşince. Bizim dukkanda bizim degil kooperatifin. Iki ay sonra az bir birikim var üstüne kredi cekip dukkan almayı yada baska bir yatirim düşünüyoruz insallah. Siz isleri bayaa buyutmussunuz mal sahibi olmussunuz iyi kazanmissiniz biz daha yeni sayılırız.insallah bizde o kadar büyürüz suanlik isleri iyi ama ne olacagi hic belli olmaz. Benim esimin tek avantaji meslegini yapmasi elektrik ustasi alim satimdan cok el isciliginden kazanıyor ama durumlar kötüye giderse onun da alacagi asgari ucretin biraz üstü ki hic geçinemeyiz o durumda. Allah herkesin isini rast getirsin.size de yeni yeni kapilar açsın Rabbim insallah 🙏 umudunuzu yitirmeyin

Suan asgari ucretten daha iyi kazaniyordur o zaman kira ile falan birleşince. Bizim dukkanda bizim degil kooperatifin. Iki ay sonra az bir birikim var üstüne kredi cekip dukkan almayı yada baska bir yatirim düşünüyoruz insallah. Siz isleri bayaa buyutmussunuz mal sahibi olmussunuz iyi kazanmissiniz biz daha yeni sayılırız.insallah bizde o kadar büyürüz suanlik isleri iyi ama ne olacagi hic belli olmaz. Benim esimin tek avantaji meslegini yapmasi elektrik ustasi alim satimdan cok el isciliginden kazanıyor ama durumlar kötüye giderse onun da alacagi asgari ucretin biraz üstü ki hic geçinemeyiz o durumda. Allah herkesin isini rast getirsin.size de yeni yeni kapilar açsın Rabbim insallah 🙏 umudunuzu yitirmeyin
Siz emeğiyle taşın suyunu çıkaran bir ailesiniz.
Her zaman en takdir ettiğim, kimseye güvenmeden çalışıp çabalayıp kendini var eden insanlarsınız.

Biz, aileden olanları yiyoruz.
Yani dükkan falan bizim değil, kayınpederin.
Eşim de onun işleri, kiracılarıyla falan ilgileniyor aslında.
18 yaşından beri dükkanı da o götürüyordu ortaklarla, sonra tüm mali ve alım satım işlerini yaptı.
Kısaca biz amip gibi bir şeyiz, böyle alışınca da bizden bir halt olmaz.

X