- 9 Mart 2014
- 86
- 69
ikimizin programlar bence de farklı cnm bnmkinin insanişty max30 olduğundan eminim ama videolarda adını söylüyor 6 egzersiz 6 gün 1 gün dinlenme hatta dün çok ağrım vardı 6.gün yoga esneme gibiydi inanır mısın ağrılarım gitti bulabilirsen tavsiye ederimProğramlarımız farklı gibi
Merhabalar... 3 gündür yatılı, misafir vardı.. Bugün biraz dinlendim.. Salı ve çarşambayı yapamadım... İnşallah perşembe ve cuma eksiklerimi tamamlayarak yapacağım... İnsanity max 30 un videoları bende yok.. Elimdekiler bunlar...4. Haftaya geldim.. 5. Hafta yo da yapıp tekrar araştırma yapaccağm... Son 4 haftanın programı sanırım bende yokikimizin programlar bence de farklı cnm bnmkinin insanişty max30 olduğundan eminim ama videolarda adını söylüyor 6 egzersiz 6 gün 1 gün dinlenme hatta dün çok ağrım vardı 6.gün yoga esneme gibiydi inanır mısın ağrılarım gitti bulabilirsen tavsiye ederim
Canım insanity de birinci ay 6 video ikinci ay 6 video var ben de ikinci haftaya başlıyorum şimdi shaun sa yaptığın zaten o da çok faydalıdır çok çeşidi var o adamın zatenMerhabalar... 3 gündür yatılı, misafir vardı.. Bugün biraz dinlendim.. Salı ve çarşambayı yapamadım... İnşallah perşembe ve cuma eksiklerimi tamamlayarak yapacağım... İnsanity max 30 un videoları bende yok.. Elimdekiler bunlar...4. Haftaya geldim.. 5. Hafta yo da yapıp tekrar araştırma yapaccağm... Son 4 haftanın programı sanırım bende yok
Hangisi olduğunu bilmiyorum...sizin ki ile aynımı bakabilir misinizCanım insanity de birinci ay 6 video ikinci ay 6 video var ben de ikinci haftaya başlıyorum şimdi shaun sa yaptığın zaten o da çok faydalıdır çok çeşidi var o adamın zaten
yok cnm aynı değil bu hangi grup bilmiyorumHangisi olduğunu bilmiyorum...sizin ki ile aynımı bakabilir misiniz
Bug un sabah aynaya bakınca acaip mutlu oldum o yüzden tartıdan geçtim sporla incelmeye devam diyorumslm kızlar nasıl gidiyor?
Yıllar önce yapmıştım, başlığı görünce hemen girdim. TVde reklamları vardı "p90x gerçekten işe yarıyor" diye. E tabi ki işe yarar eğer yapabilirsen :)p90x e tekrar dönücemm... var mı katılannn????
Kesinlikle yarıyor bizzat örneği bnmYıllar önce yapmıştım, başlığı görünce hemen girdim. TVde reklamları vardı "p90x gerçekten işe yarıyor" diye. E tabi ki işe yarar eğer yapabilirsen :)
P90x farklı kas gruplarını çalıştırıyor cnm, hıplamalı zıplamalı olmayan bölğmlerini yapabilirsinP90x bacakları çok yoruyor mı kızlar. Benim eklem rahatsızlığım var da dizleri yormayacak egzersizler arıyorum
Teşekkür ederimP90x farklı kas gruplarını çalıştırıyor cnm, hıplamalı zıplamalı olmayan bölğmlerini yapabilirsin
Kas gruplarında sadecw 5-6 dakkalık ısınmalarda varTeşekkür ederimçok var mı hoplamalı zıplamalı yerler