- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
Maşallah canım kilo verebildin mi incelme olmuş baya fotoda gördüm2. Tur başlassıınnmn en sevdiğim chest and bacckkk
Kilo çok oynuyo ama kaslanma incelme muhteşemMaşallah canım kilo verebildin mi incelme olmuş baya fotoda gördüm
Ben de yeniden insanity basladim 3. Gün bitti incelme kesin olacak da biraz da tartı eksiye geçse süper olacakKilo çok oynuyo ama kaslanma incelme muhteşem
Düzgün beslenince eksilme oluyo , bn çok abarttım bu araBen de yeniden insanity basladim 3. Gün bitti incelme kesin olacak da biraz da tartı eksiye geçse süper olacak
Inşallah ideal vücuda ulaşırız canımDüzgün beslenince eksilme oluyo , bn çok abarttım bu ara
cnm ben de bu sabah yaptım aç karna hep akşamları yapıyordum bakalım devam ettirebilirisem iyi olacak sen devam ediyo musun
Selam 3. Hafta da yapabildim şükürler olsun ve bitti... 3. Hafta da çok zorlandım... Hem grip oldum hemde evde misafir ağırladım... Nete pek giremedim o yüzden.... Benim bazı takıntılarım var aşamıyorum... Tartıya çıkma fobisi... İnsanity başlamadan önce karar aldım kesinlikle ölçümlerimi yapacağım diye ama yapamadım... Bu ayın 29 da diyetisyenle randevum var... O zaman kaçarım yok mecburum... Ama eşim baya zayıfladığımı söylüyor... Sporu abartma artık diyor.. Belindeki ve göbek bölgedeki daralmaya gözle görülür şekilde... En sonsporu Aralık ayında bırakmıştım... O zaman ki ölçüleri ile kıyaslama yapacağım inşallah... Ama şu 4. Haftayı da yapmak istiyorum... Sevdim ben bu sporu...devam ediyormuşsun bu mesajı sonradan gördüm vücudu çok güzel şekillendiriyor kesinlikle inceltiyor merak ettiğim sende tartıda fark etti mi
Kesinlikle düzgün beslenmeyle muhteşem sonuçlar çıkartıyorSelam 3. Hafta da yapabildim şükürler olsun ve bitti... 3. Hafta da çok zorlandım... Hem grip oldum hemde evde misafir ağırladım... Nete pek giremedim o yüzden.... Benim bazı takıntılarım var aşamıyorum... Tartıya çıkma fobisi... İnsanity başlamadan önce karar aldım kesinlikle ölçümlerimi yapacağım diye ama yapamadım... Bu ayın 29 da diyetisyenle randevum var... O zaman kaçarım yok mecburum... Ama eşim baya zayıfladığımı söylüyor... Sporu abartma artık diyor.. Belindeki ve göbek bölgedeki daralmaya gözle görülür şekilde... En sonsporu Aralık ayında bırakmıştım... O zaman ki ölçüleri ile kıyaslama yapacağım inşallah... Ama şu 4. Haftayı da yapmak istiyorum... Sevdim ben bu sporu...
O çok güzel ölçü alsaydın incelmeyi görürdun eminim iyi incelmissindir adam profesyonel tüm vücudu aynı anda çalıştırıyor ordakilerin hepsi baya kas yapmış ama ben sadece kilo verip incelmek istiyorum benim de vücudum baya topladı bir ayı bitirince olmazsa biraz dinlenirsin ikinci aya öyle başlarsın diyetisyen sonucunu yazarsan sevinirimSelam 3. Hafta da yapabildim şükürler olsun ve bitti... 3. Hafta da çok zorlandım... Hem grip oldum hemde evde misafir ağırladım... Nete pek giremedim o yüzden.... Benim bazı takıntılarım var aşamıyorum... Tartıya çıkma fobisi... İnsanity başlamadan önce karar aldım kesinlikle ölçümlerimi yapacağım diye ama yapamadım... Bu ayın 29 da diyetisyenle randevum var... O zaman kaçarım yok mecburum... Ama eşim baya zayıfladığımı söylüyor... Sporu abartma artık diyor.. Belindeki ve göbek bölgedeki daralmaya gözle görülür şekilde... En sonsporu Aralık ayında bırakmıştım... O zaman ki ölçüleri ile kıyaslama yapacağım inşallah... Ama şu 4. Haftayı da yapmak istiyorum... Sevdim ben bu sporu...
Beslenme benim de aklımda... Proğramı araştırdığımda zaten ağır bir cardio olduğunu anlamıştım... Şu anda dikkat ederek ve yeteri kalori alımına dikkat ediyorum... Malum dönem çok yakın şeker isteği ile de baş etmeye çalışıyorum.. 2.ay inşallah beslenme de devreye girecekKesinlikle düzgün beslenmeyle muhteşem sonuçlar çıkartıyorben Mart ayında başladım arada if yaptım arada kaçamak bazen de diyetisyeniminlistesine döndüm ama sonuç sırt bacak kol kası ve o dönem karınkası olarak geldi bana... şimdi 2. Turdayım ama bölgesel çalışıcam biraz kafama göre olucak, işe başladığım için adım adım yapamam programı, o bile yeterli bi şey
O çok güzel ölçü alsaydın incelmeyi görürdun eminim iyi incelmissindir adam profesyonel tüm vücudu aynı anda çalıştırıyor ordakilerin hepsi baya kas yapmış ama ben sadece kilo verip incelmek istiyorum benim de vücudum baya topladı bir ayı bitirince olmazsa biraz dinlenirsin ikinci aya öyle başlarsın diyetisyen sonucunu yazarsan sevinirim
Tabiki diyetisyen sonucu da dahil herşeyi yazarım... En son kasım ayında sporu bıraktığımda belim 74 cm Di... Bu hafta 4. Hafta... Özel günüm geçince mutlaka ölçü alacağım (diyorum da inşallah)... Bu arada tabata nasıl bir proğram... Yapıyorum da Farkında mı değilimZ zeynep_33519 şimdi tabata yi yaptım baya terletti yine düzenli yapmaya çalış cam baya acilmisim kesilme olmuyor artik
Insanity in içinde 2.ve 4. Günler yaptirdiginin adı tabata power max 30 yapmıyor musun shaun un programiTabiki diyetisyen sonucu da dahil herşeyi yazarım... En son kasım ayında sporu bıraktığımda belim 74 cm Di... Bu hafta 4. Hafta... Özel günüm geçince mutlaka ölçü alacağım (diyorum da inşallah)... Bu arada tabata nasıl bir proğram... Yapıyorum da Farkında mı değilim
Tamam canım yapıyorum....Insanity in içinde 2.ve 4. Günler yaptirdiginin adı tabata power max 30 yapmıyor musun shaun un programi
Benim yaptığım programın listesi canımKızlar merhaba.... Ben Bi şey soracağım,insanity videolarını ben Bi yakınımdan aldım... 7 adet dosya vardı.. Nette araştırdım, Bi de proğram indirdim... Aşağıda 1.dosya bendeki videoların listesi 2. De uygulamaya çalıştığım proğram...benim videolarım eksik mi ... 2. Ay proğramındaki videolar yok mu bende...İngilizcem kötü... Anlatabildiğim kadar yapabiliyorum.. Yorumlarınızı da bekliyorum.... Mesela tabata hangisi
Benim videolar da tabata hiç, yazmıyor... Yukarıda resimde video isimlerini attım... Ama 2. Ay yok gibi geldi...Bu birinci ay insanity max 30 da senin ki aynı mi bilmiyorum eşime sorayim o anlar