Özür dilerim nolur bana kızmayın, akıl verin.

Ay
Ya bu tip cücük egolu erkeklere gülüyorum ben
"2 ayda bi sevgili değiştiririm"
"kısa süreli ilişkilerin adamıyım"
"playboyum"

İnsanları ciddiye alamamaya başladım gerçekten artık
Bir kere çıça tekme yese o kahrolur, hırpalanır
Bıraksın bu coolum ayaklarını

Ben hala neden üzüldüğünü anlamadım
Ne özelliği var ki altın mı yumurtluyor
Öyle savsaklama konuşan boş bir adam işte

Ne bileyim dünyada 3 milyar kadar falan erkek var...

çünkü bana sevgilisi olan birisi için nasıl kefil olur bu adam acaba sevgilisi var mı bir de durumuna yazdığı şeylerden belki yalnız mı falan tahmin ederim diye.

Ya bak şimdi. O kefil olan adam çok mu güvenilir? İmzalı mühürlü noter mi? Neye dayanarak kefil oluyor?
Sen bu kefilliği nasıl ciddiye alıyorsun?
Yapma gözünü seveyim ya bir insan hakkında iyi bir şey dedi diye o insana güvenilir mi?

Ben de bugün otururum yerimden sevdiğim bir arkadaşıma kefilim derim. Yalan parayla mı?

Yapmaz, etmez demek bir şeyi değiştirmez.
Koşullar uygun olsun her insanın her şeyi yapabileceğine inanıyorum ben.

zorla issiz adam olmaya calismak

Boşverin bence en iyisini yapmışsınız. O kızla ilişkisinin çok önemli olduğunu zannetmiyorum hatta kızcağıza iyilik etmiş olurdunuz ikisinin ayrılmasına sebep olsaydınız, ama yeni bir ilişkiye başlayarak kendinize yazık ederdiniz, ne gerek var. Bence iyi birileri çıkacak karşınıza, anladığım kadarıyla güzel kızsınız, azıcık sabredin, bence çıkacak düzgün biri :)

Zaten bizim kizlarimiz ne kadar sevgilisi karisi nişanlısı olan, pis, capkin bir adam varsa gidip ona AŞIK! oluyorlar.
Cok ilginc cidden..

çocuğa bir sorsana sen hiç sevgilinle vakit geçirmezmisin kızn gönlünü al felan de Allah aşkına sevgilisi olduğuu bildiği halde başka kadınları ayartmaya çalışan erkekler var sonra olan yine kadına oluyo uzaklaş bence 2 ayda bir değiştiriyormuş kendi diyo kendini kullandırtma zoru oyna o sana 10 adım atsın sen bir adım atma senin zor olduğunu görsün seviyosa seni adam akıllı takılır senle. tüm adamlığı ile görüşür bence yaklaşma mesafe koy derimm

Söylediği cümleden bile ne tip biri olduğu belli gibi.2 ayda 1 sevgili değiştirmek..Sevgilisi olduğu halde sana böyle davranması falan.Siz bir ilişkiye başlayacak olsanız sizede aynı şeyi yapmayacağı ne malum..Yapmayın arkadaşım.Erkeklerin oyuncağı değiliz, olmayacağızda.!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…