Özür dilerim nolur bana kızmayın, akıl verin.

yok konuşmuyorum zaten

alaka senin konunun icinde, bana mi soruyorsun?
ya bakın ben onunla sevgili falan değilim hiç de olmadım sadece bu konuyu buraya yazana kadar konuşuyordum yani iş yerinde molalarda 5 dakika bile değil bazen serviste gidip gelirken işte ama sonra konuşmayı kestim o gelse ben kaçtım öyle şimdi o da benden uzak duruyor yanıma oturmuyor kafasını çeviriyor günaydın demiyor falan

laf anlatmaktan yorulmadın mı ön yargı abidesi kadınlara ?
tükenmedin mi
bence konunu kapattırmalısın
zira burası baya yorucu !
yazık ya bukadar gidilmez bi insanın üstüne
kız sevgili değilim çıkmadık çıkmıyoruz diyo sadece içimde bişiler var diyo
hala denmeyen ahlaksızlık kalmadı .
bence daha fazla jendini anlatmka için yorulma

yok şuan onunla hiç konuşmuyoruz selam bile vermiyoruz o kadar uzağız benim anlamadığım bu çocuk 2 ayda bir sevgili değiştiriyorum ben falan dedi ama bu sevgilisiyle de kaç aydır birlikte ilginç olan o

ben sadece üzüldüm beni yanlış anlamalarına gerçekten çok üzüldüm kendimi anlatmaya çalışıyorum anlamıyorlar da.

Ben hala neden üzüldüğünü anlamadım
Ne özelliği var ki altın mı yumurtluyor
Öyle savsaklama konuşan boş bir adam işte

Ne bileyim dünyada 3 milyar kadar falan erkek var...
dünyada 3 milyar erkek olabilir de işte ben sadece nişanlımdan ayrıldıktan sonra ilk defa onun yanında heyecanlandım böyle elim ayağım titredi tuhaf oldum ama sevgilisi olduğunu öğrenince ve bana söylediklerinden sonra en sonda buraya yazdıktan sonra tamamen kendimi geri çektim.

ben sadece üzüldüm beni yanlış anlamalarına gerçekten çok üzüldüm kendimi anlatmaya çalışıyorum anlamıyorlar da.

anlamıycaklarda ....
çnkü anlayış sıfır ...
daha çok üzülme devam ederek bu konuya . başını okuyup ortalardaki yorumlarını okumayan herkes yine saldırcak durup durup sen şöylesin böylesin diye...

inşallah teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

her neyse, kendin daha iyi bilirsin..

Sanırım konunun tamamını okumuyorlar demek ki :)

vallaha k.bakmada sevglisi olan biriyle nasl gorusyorsn en sevmdgm sey abi sevgilisi var biliyon daha ne zorluyon cocukta adam olsa byle yapmaz ama.senin bilicli olman lazm

Basıl muhattap oluyorsunuz. Karşınızdaki bayana yazık. Madem sizi seviyor onunla ilişkisini bitirsin.

eğer gidip başlarsan ilişkiye sanada aynını yapar. kanında var... bence yol yakınken o yaratıktan uzak dur. başına iş açma...

yok şuan onunla hiç konuşmuyoruz selam bile vermiyoruz o kadar uzağız benim anlamadığım bu çocuk 2 ayda bir sevgili değiştiriyorum ben falan dedi ama bu sevgilisiyle de kaç aydır birlikte ilginç olan o
belki bu cümleyi kurmasının sebebi onunla ciddi olmadığını ima etme olabilir ciddi olsaydı bu cümleyi kullanmazdı bence bir kaç ay çıkıyolarlar ama çocuk istiyomu? zorlamı çıkıyo? bana göre ilişkisinde ciddi olmadığı için bu cümleyi kullanmış olabilir :))

vallaha k.bakmada sevglisi olan biriyle nasl gorusyorsn en sevmdgm sey abi sevgilisi var biliyon daha ne zorluyon cocukta adam olsa byle yapmaz ama.senin bilicli olman lazm
bakın görüşmüyorum aynı yerde çalıştığımızdan karşılaşıyoruz selam veriyorduk şimdi tamamen muhabbeti kestim

Basıl muhattap oluyorsunuz. Karşınızdaki bayana yazık. Madem sizi seviyor onunla ilişkisini bitirsin.
Ben de anlamıyorum madem sevmiyor neden ayrılmıyor.Ben tamamen uzaklaştım ondan şimdi benim yüzümden ayrıldı olur falan konuşmayı kestim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…