Özür dilerim nolur bana kızmayın, akıl verin.

benzer bir durum benimde başıma gelmişti. çocuğun sevgilisi vardı uzun süreli bir ilişki yaşamışlar ama sürekli gözü dışarıdaydı benimde yakın arkadaşım olduğundan başlarda şüphelenmedim ama bir süre sonra mesafemi koydum hal ve tavırlarımla belli ettim hep sevgilisini sordum nasıl iyimi evlenin hadi çok yakışıyorsunuz diye benden umduğunu bulamadı yani bir daha arkadaş da olamadık koptuk. yani dediğim gibi yakın arkadaşına bile bu şekilde posta koyabilirsin istersen. erkekler için (genelleme yapmıyorum tabi bazı türleri) bu durum çok kolay bir nevi ego tatmini bir çok kişiyi aynı anda idare etmek ama sakın ola sen kadınlık gururunu ayaklar altına alıp da pas verme. evet belki boşluktan bazı şeyler hoşuna gidiyor olabilir bu konuda seni direk suçlayamam ama gereken cevabı vererek ve tersleyerek tavrını belli etmelisin. unutma şu anki sevgilisinin yerinde ileride sende olabilirsin.

evet tavsiyelerine uyacağım teşekkürler

tabiki de susmayın ortada bir ahlaksızlık olduğu zaman yerinizden kalkıp konuşabilirsiniz, şimdi oturun bence.

Yaptığınız şey ahlaklı bir davranış mı
Madem ahlaklı neden bana kızmayın noluuuur diye başlık açtın
Bir de çok ahlaklı bir davranış madem herkesin ortasında anlatsana bu yaptığını gururlanarak
Ama yapamazsın dimi yemezler

anlatırım tabiki ne var ben bir şey yapmadım kız gelsin kıza da anlatırım sorun benlik değil onluk bir sorun onunla konuşurken hiç yalnız kalmadık zaten hep iş arkadaşlarımız vardı herkes görüyor yani kızmayın dedim cünkü kk kadınlarının her şeyi yanlış anladığını sert tepkilerini biliyorum özür diledim çünkü böyle bir erkekten hoşlandığım için kendime yakıştıramadım aslında karakterimden özür diledim.Size sormam hataydı zaten.

Hiç bir şey yapmamışsın belli zaten
Hiç bir şey yapmadığın için, terslemediğin için, adam senden yüz bulmuş seninde hoşuna giiyor

Gonlun kaymis iste buradan da cok iyi devam et gibi cumleler duymak istiyor olabilirsin ama maalesef. Biz kizlar gaza getiren arkadaslari severiz. Sevgilisi oldugunu bildigin halde hic taviz vermemeliydin nisanlini sevmeden ayrilmis bile olsan ne bileyim insanin bir toparlanma sureci olur.

Ya icimdekini tam soyleyeyim mi ayrildigini duyar duymaz cakal gibi yaklasmis iste insan art niyetli ve senle ilgili iddaya bile girmis olabilirler o araci olarak gelen kisi de bu art niyetin gayet farkinda maalesef kolayca elde edebilirim gozuyle bakiyor haberin olsun.

Konu sahibi burda yazan her yorumu ciddiye almayın herkese cevap vermeye calismayin bosverin insanlar ignelemek laf sokmak için yarış içindeler burda.

Yaptığın yanlış zaten farkındasin ayrılık sonrası boşluktasin. böyle bişey hissetmissin ama zaten nişan atmış kötü zamanlar yasamisken artık insanlara daha temkinli yaklasmani öneririm o adamdan bi cacik olmaz sende biliyorsun daha seçici dikkatli adımlar atmalisin artık.boşver gitsin

üzerinden 1 ay geçti sanırım öyle bir şey düşünmüyorlardır artık. Ayrıca burası gaza gelmek için yanlış yer gaza gelmek istesem buraya yazmam değil mi sivri dilli kk hatunları

teşekkür ederim dikkatli olacağım.

üzerinden 1 ay geçti sanırım öyle bir şey düşünmüyorlardır artık. Ayrıca burası gaza gelmek için yanlış yer gaza gelmek istesem buraya yazmam değil mi sivri dilli kk hatunları

Terbiyemi bozmusmuyum ben sana don bi daha oku. Ne var bu dedigimde oyle degil midir her zaman olumlu cevap veren arkadaslari tutariz biz kiz milleti gercekleri soyleyen hep haindir kiskanctir dimi. 1 ay da kisa ayrica amaaan bana neyse yasa da gor artik nikahina seni cagirir sevgilin:)

Nişanlın dan ayrılmışsin şu an bosluktasin.adamin ilgisi hoşuna gidiyor ama bu adamın sevgilisi var ve senin bu boşluğunu kullanıyor bence tavrını koy ve muhabbeti kesmelisin çünkü çünkü sevgilisi olan erkeğe yüz verion die ilerde sorun bile yaşarsın ve belki aynı şey başına gelir böylesi Adama güvenilmez. ..emin ol biraz zaman geçsin çok daha iyileri karşına cikcak ama buna devam edersen ilerde kopan daha zor olacak senin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum sadece zamana ihtiyacın var ve gelişi kötü bi zamana denk gelmiş

Seni tavladiginda da baskasini tavlama cabasi baslayacak, demek ki adamin tarzi bu.

Ya bu nasıl üzülmektir!!Aldatılan siz olsanız nişanlınız böyle bir şey yapsa yok efendim beni aldattı kadında zaten oynak biri diye başlarsınız burada sallamaya ama kendiniz yapınca yüzümü güldüren tek şey o!!Bırakın bu kendinizi aklama numaralarını.Ayrıca ne bu acele ya yeni ayrılmışssın anında sevgilisi olan bir adamlasın.Neyse hayırlı olsun merak etme yarında sinemaya gidersin.

1 aydır sinema teklifini alıyorum gitmek istesem yarını beklemem canım merak etme okey

Sen nisanlini ne sevmissin,ne saygi duymussun...

Hemen baska asklara yelken acmazdin yoksa...

Uatelik 5 para etmeyecek bir adama baglanmissin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…