aynen katlyormhe okey.sevgilisi olan adamla konuş dolaş ilgisini bil ama sinemaya gitmeyince haklı ol iyiymiş canım güle güle yaşa.
en iyisini yaparsiniz cnku byle erkek ler adam olmaz aklnz donerde gorusurseniz yazik edersnz kendinize igilignz icn dedm genede size kalms:)bakın görüşmüyorum aynı yerde çalıştığımızdan karşılaşıyoruz selam veriyorduk şimdi tamamen muhabbeti kestim
bnm aklma.su geldi ayrlmamasi sizi gonul eglendrmek icn konusyor olablr o kizdan ayrlmadgna gore gizli gizli yapm ama sevglm benm olsun ama gonul eglendrm baskalryla bu dusuncede olablrBen de anlamıyorum madem sevmiyor neden ayrılmıyor.Ben tamamen uzaklaştım ondan şimdi benim yüzümden ayrıldı olur falan konuşmayı kestim.
Yani en iyisini yapmışsınız. İnanın bağlanırsanız bu çocuk sizi çok üzerdi. Hayır sevgillisiyle whatsapp profil fotoğrafını görüyorsunuz sizin gördüğünüzü biliyor hem de size sulanıyor. Valla tek kelimeyle karaktersizlik,başka bi şey değil.Ben de anlamıyorum madem sevmiyor neden ayrılmıyor.Ben tamamen uzaklaştım ondan şimdi benim yüzümden ayrıldı olur falan konuşmayı kestim.
numaralarımız birbirimizde yok gördüğümden haberi yok şirket çalışanlarının numarası ben de bulunuyor ordan baktım.Yani en iyisini yapmışsınız. İnanın bağlanırsanız bu çocuk sizi çok üzerdi. Hayır sevgillisiyle whatsapp profil fotoğrafını görüyorsunuz sizin gördüğünüzü biliyor hem de size sulanıyor. Valla tek kelimeyle karaktersizlik,başka bi şey değil.
Karşınıza daha düzgün daha iyi insanlar çıkar inşallah.
başkasının sevgilisini elinden al mınişan at başkasının sevgilisi de elinden al sonra buraya da vicdan rahatlatmaya gel, yanlış yerdesin
arkadasm hoslanti.oldu cikolata aldi bana moralm bozukken diyon yani hicmi.muhattaplgnz olmadi konuşma yapsanz dahi aldatms duruma dusyorsunz ztn tek sorun cikip cikmamanz degl tskkr edecgne bize .d dusncmizi diyorz ki ona gore davrn die sana diyblrdk devam et die ama sen fkrmizi yadrgiyorsan yapck bsey yokbaşkasının sevgilisini elinden al mıne çok günahım silindi sayenizde
ben fikrinizi yadırgasam buraya yazmam pardon da siz hiç sevgilisi olan ya da evli olan erkek arkadaşlarınızla iş yerinizde konuşmuyor musunuz hepsiyle aldatmış mı oluyorsunuz ?arkadasm hoslanti.oldu cikolata aldi bana moralm bozukken diyon yani hicmi.muhattaplgnz olmadi konuşma yapsanz dahi aldatms duruma dusyorsunz ztn tek sorun cikip cikmamanz degl tskkr edecgne bize .d dusncmizi diyorz ki ona gore davrn die sana diyblrdk devam et die ama sen fkrmizi yadrgiyorsan yapck bsey yok
okursanz heosini yadrgama yok herkesn cahillik donemi vardr onemli olan hata ustune hata yaomamak herks istedgi goruse sahip illa herks olumlu bsey yazack.dgl arkadasm eger olumlu uazp hosuna gidiyorsa olumsuz cvplarada ters cvp vermemk lazm cok rahatsz olacak ise byle konu acip fikrimizi almasn kaldiramyrsa yorumlari bu kadr basit bnceYahu ne de çok yargılanmış bu topic. Herkesin başına gelebilir arkadaşlar, önemli olan sonunda doğru kararı vermiş. Sonuçta bu arkadaşımızın bir sorumluluğu yok, çocuğun sevgilisine karşı bir sorumluluğu var. Çocuk da tez zamanda bu tarz aldatılma acısını çeker umarım. Hiç hoş değil 2 kadını da bıraktığı durum. Uzaklaşarak en iyisi yapılmış. Geçmiş olsun
oldu konusma isyernde sinirli bi sekilde bnde hoslanti olmadi ama siz yorumda hoslanti oldu tatli.cocuk diyorsun ki sevgilisne kadr bilyorsan ozelini buda baya samimi olduginuzu gosterir bn tutupta is arkadasmn ozelini bilmiyorum derinee inmiyormben fikrinizi yadırgasam buraya yazmam pardon da siz hiç sevgilisi olan ya da evli olan erkek arkadaşlarınızla iş yerinizde konuşmuyor musunuz hepsiyle aldatmış mı oluyorsunuz ?
hoşlandım diye aldatmış mı oluyorum ne saçmasınız ya hoşlandım sevgilisi olduğunu anlayınca bana karşı da olan ilgisini fark edince uzaklaştımoldu konusma isyernde sinirli bi sekilde bnde hoslanti olmadi ama siz yorumda hoslanti oldu tatli.cocuk diyorsun ki sevgilisne kadr bilyorsan ozelini buda baya samimi olduginuzu gosterir bn tutupta is arkadasmn ozelini bilmiyorum derinee inmiyorm
asiil sacmaliyan sizsiniz o kadr yorum attnz hcbrne sacmaliyorsnz demedm szde dusuncemi yargilayamazsnz arkadasm sen burya byle konu acman bile kafanza cok taktgnz anlamina gelir uzaklasmssn ne mutlu sana hata yapmams olursun enazndn. sz bana orken verdnz bnde kendi fkrmi beyan ettm. nasl ne seklde uygulamak size kalms iyi gunler.hoşlandım diye aldatmış mı oluyorum ne saçmasınız ya hoşlandım sevgilisi olduğunu anlayınca bana karşı da olan ilgisini fark edince uzaklaştım
Aslında ben nişanlımı çok özledimmor cilek Yeni nişan attıgın ıcın bosluktasın,karsına o degıl baska bırı cıksaydı emınım gene aynı seylerı hıssederdın.Sonucta bir alışkanlık var.Sevgılısı varken ınsanın elınden tel dusmez kı sen nısanlanmıssın,ne bıleyım hafta sonları gezmeye gıder,iş çıkışı kahve vs ıcmeye gıder. gibi gibi gibi..
O yuzden en ufak sana gosterılen ılgı ya da duydugun kısmet teklifi seni heyecanlandırmaya yetmıs kı zaten ıstedıgınde bu.
O yuzden hiç boşluga düşme okudugum kadarıyla konusmayı da kesmıssın.En dogru kararı vermıssın bence.Daha hayatında bırı varken ona bunları yapıyor ve sana da soluyor yüzsüz bir şekilde. Bugun ona yapan yarın sana neler yapmaz.Akrabasından ve ondan da uzak dur aranda mesafe olsun,kafan rahat olsun.
Ne sendromu ?Bu bir sendrom ama.Tıpta literature geçmiş hatta.
Kadınlar için en azından bir adı vardı şu an bulamasam da