Özür dilerim nolur bana kızmayın, akıl verin.

kesinlikle bu süreci atlatmadan böyle bir işe girme ben bu hatayı yaptım ve şimdi boşanma aşamasındayım.. şu ara kim ilgi gösterse hoşuna gidecek zaten.. hem sevgilisi olan adam bunu sana nasıl rahat bi şekilde söyleyip iki ayda sevgili değiştiriyorum der ve seninle ciddi düşünür.. karakterli olsa önce ayrılır sonra sana güven verir ve istemeye gelir seni bu psikoloji ile kandırma peşine düşmez..

Sana karakterini göstermiş aslında hayatında biri varken seninle ilgileniş tarzıyla.
Sen bu adamla evlendin diyelim,aynı muhabbeti aynı çikolataları başkasına almayacagı ne malum
su an bosluktasın.. ılk uzanan dalı tutup düşmek istemıyorsun anlıyorum ..
Ama yasaman gereken bi üzüntün var , yanlış yaparsan , üzüntüne vicdan azabını da ekleyeceksin
çok haklısın çook

kesinlikle bu süreci atlatmadan böyle bir işe girme ben bu hatayı yaptım ve şimdi boşanma aşamasındayım.. şu ara kim ilgi gösterse hoşuna gidecek zaten.. hem sevgilisi olan adam bunu sana nasıl rahat bi şekilde söyleyip iki ayda sevgili değiştiriyorum der ve seninle ciddi düşünür.. karakterli olsa önce ayrılır sonra sana güven verir ve istemeye gelir seni bu psikoloji ile kandırma peşine düşmez..
haklısınız ne deseniz haklısınız off uzak durdukça yanıma geliyor neyin var diyor ne yapıcam ?

dünyada 3 milyar erkek olabilir de işte ben sadece nişanlımdan ayrıldıktan sonra ilk defa onun yanında heyecanlandım böyle elim ayağım titredi tuhaf oldum ama sevgilisi olduğunu öğrenince ve bana söylediklerinden sonra en sonda buraya yazdıktan sonra tamamen kendimi geri çektim.

cidden bi özelliği yok
başka bir sürü insanın yanında da heyecanlanırsın

Uzaklaşmaya çalıştım ben uzaklaştıkça yakınlaştı şimdi sevgilisinden ayrıldı ne yapacağım ben :KK43:

X