Özür dilerim nolur bana kızmayın, akıl verin.

adam capkın iyicene. kızları nasıl tavlayacagını bılıor. ona devam etmek istersen capkınlıgı hıc geçmeyecegi ve devamlı kızlara kur yapacagını bil yeter ki. yani adam gibi birisine benzemıor. biraz dusun.
yok konuşmuyorum zaten

alaka senin konunun icinde, bana mi soruyorsun?
ya bakın ben onunla sevgili falan değilim hiç de olmadım sadece bu konuyu buraya yazana kadar konuşuyordum yani iş yerinde molalarda 5 dakika bile değil bazen serviste gidip gelirken işte ama sonra konuşmayı kestim o gelse ben kaçtım öyle şimdi o da benden uzak duruyor yanıma oturmuyor kafasını çeviriyor günaydın demiyor falan

ya bakın ben onunla sevgili falan değilim hiç de olmadım sadece bu konuyu buraya yazana kadar konuşuyordum yani iş yerinde molalarda 5 dakika bile değil bazen serviste gidip gelirken işte ama sonra konuşmayı kestim o gelse ben kaçtım öyle şimdi o da benden uzak duruyor yanıma oturmuyor kafasını çeviriyor günaydın demiyor falan

laf anlatmaktan yorulmadın mı ön yargı abidesi kadınlara ?
tükenmedin mi
bence konunu kapattırmalısın
zira burası baya yorucu !
yazık ya bukadar gidilmez bi insanın üstüne
kız sevgili değilim çıkmadık çıkmıyoruz diyo sadece içimde bişiler var diyo
hala denmeyen ahlaksızlık kalmadı .
bence daha fazla jendini anlatmka için yorulma

çocuğa bir sorsana sen hiç sevgilinle vakit geçirmezmisin kızn gönlünü al felan de Allah aşkına sevgilisi olduğuu bildiği halde başka kadınları ayartmaya çalışan erkekler var sonra olan yine kadına oluyo uzaklaş bence 2 ayda bir değiştiriyormuş kendi diyo kendini kullandırtma zoru oyna o sana 10 adım atsın sen bir adım atma senin zor olduğunu görsün seviyosa seni adam akıllı takılır senle. tüm adamlığı ile görüşür bence yaklaşma mesafe koy derimm
yok şuan onunla hiç konuşmuyoruz selam bile vermiyoruz o kadar uzağız benim anlamadığım bu çocuk 2 ayda bir sevgili değiştiriyorum ben falan dedi ama bu sevgilisiyle de kaç aydır birlikte ilginç olan o

laf anlatmaktan yorulmadın mı ön yargı abidesi kadınlara ?
tükenmedin mi
bence konunu kapattırmalısın
zira burası baya yorucu !
yazık ya bukadar gidilmez bi insanın üstüne
kız sevgili değilim çıkmadık çıkmıyoruz diyo sadece içimde bişiler var diyo
hala denmeyen ahlaksızlık kalmadı .
bence daha fazla jendini anlatmka için yorulma
ben sadece üzüldüm beni yanlış anlamalarına gerçekten çok üzüldüm kendimi anlatmaya çalışıyorum anlamıyorlar da.

Ben hala neden üzüldüğünü anlamadım
Ne özelliği var ki altın mı yumurtluyor
Öyle savsaklama konuşan boş bir adam işte

Ne bileyim dünyada 3 milyar kadar falan erkek var...
dünyada 3 milyar erkek olabilir de işte ben sadece nişanlımdan ayrıldıktan sonra ilk defa onun yanında heyecanlandım böyle elim ayağım titredi tuhaf oldum ama sevgilisi olduğunu öğrenince ve bana söylediklerinden sonra en sonda buraya yazdıktan sonra tamamen kendimi geri çektim.

ben sadece üzüldüm beni yanlış anlamalarına gerçekten çok üzüldüm kendimi anlatmaya çalışıyorum anlamıyorlar da.

anlamıycaklarda ....
çnkü anlayış sıfır ...
daha çok üzülme devam ederek bu konuya . başını okuyup ortalardaki yorumlarını okumayan herkes yine saldırcak durup durup sen şöylesin böylesin diye...

Boşverin bence en iyisini yapmışsınız. O kızla ilişkisinin çok önemli olduğunu zannetmiyorum hatta kızcağıza iyilik etmiş olurdunuz ikisinin ayrılmasına sebep olsaydınız, ama yeni bir ilişkiye başlayarak kendinize yazık ederdiniz, ne gerek var. Bence iyi birileri çıkacak karşınıza, anladığım kadarıyla güzel kızsınız, azıcık sabredin, bence çıkacak düzgün biri :)
inşallah teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

her neyse, kendin daha iyi bilirsin..

anlamıycaklarda ....
çnkü anlayış sıfır ...
daha çok üzülme devam ederek bu konuya . başını okuyup ortalardaki yorumlarını okumayan herkes yine saldırcak durup durup sen şöylesin böylesin diye...
Sanırım konunun tamamını okumuyorlar demek ki :)

Nişanlımdan ayrıldım 2 gün sonra iş yerimdeki birisi aracı oldu evlenmek isteyen birisinin olduğunu söyledi, tanıdığımı ama kim olduğunu söylemedi.
Ben de daha yeni nişan attığımı olmayacağını falan söyledim zaman istedi kararını zamanla ver dedi.
Kim olduğu hakkında ip uçlarından yola çıktım, tahmin ettim.
Nişanlı sandığım birisi olduğu için bunu nasıl teklif ederi diye aracı kişiye içten içe kızdım çünkü ben kefilim her şeyim onun benim akrabam falan dedi.
Sonra iş yerimdeki kişi daha önce başka bir şehire göndermiştik işte nişanımı attığım sıralar buraya bizim iş yerine geldi,diğer yerdeki iş bitti burada çalışıyor. Bana sürekli iltifat etmeye başladı, dikkatimi çekti ondan şüpheleniyordum zaten aracı kişinin akrabası o var sadece. Bir falsoya geldim iddaya girdik bana hediye aldı.Nişanlı olmadığını ama sevgilisi olduğunu öğrendim.
Sevgilisi olduğu için uzak duruyordum yemeğe gidelim falan dedi bahane uydurdum gitmiyordum. Bir gün iş için birlikte dışarı çıktık bana iltifat ediyordu ama anlamamazlıktan geldim neden yüzüğünü takmıyorsun falan dedim sevgilim var ama 2 ay sonra başkası olacak 2 ayda bir sevgili değiştiririm falan dedi ayyy en sevmediğim erkek o ne öyle dedim. Sustu ondan sonra biraz zaman konuşmadık. Bu olaydan sonra her gün ne zaman istemeye geleceğiz diyen aracı nişanlımla eşyalarımızı verdiğimiz halde sormadı bir şey.
Dün serviste yanıma oturdu sürekli konuştu, güldürdü beni falan hep benimle ilgilendi saçımla, yüzümle, gözümle falan..
Ne kadar uzak durmaya çalışsam da kalbim ona yaklaşıyor yakışıklı,sevecen,tatlı bir şey.
Sevgilisi var görüyorum whatsappda fotoğraflarını ama bana kalbim aradığını bulana kadar kısa süreli ilişkilere devam edeceğim aşkı bulamadım diyor.
Bugün morelim bozuktu gitmiş çikolata almış günden güne bağlanıyorum ben bu çocuğa ne olur yardım edin.
Sinemaya gidelim diyor ama kabul etmedim, edemem .
Aslında nişanlımdan ayrıldıktan sonra tek yüzümü güldüren şey bu çocuk görünce o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam, aslında onunla birlikte bir şeyler yapmayı o kadar çok istiyorum ki :KK43:
Şimdi sevgilisi olan birisiyle asla ilgisini bile bile konuşmak istemem, ama bundan uzak duramıyorum.
Ne olur bana yardım edin,lütfen çok zor durumdayım :KK43:
vallaha k.bakmada sevglisi olan biriyle nasl gorusyorsn en sevmdgm sey abi sevgilisi var biliyon daha ne zorluyon cocukta adam olsa byle yapmaz ama.senin bilicli olman lazm

Basıl muhattap oluyorsunuz. Karşınızdaki bayana yazık. Madem sizi seviyor onunla ilişkisini bitirsin.

eğer gidip başlarsan ilişkiye sanada aynını yapar. kanında var... bence yol yakınken o yaratıktan uzak dur. başına iş açma...

yok şuan onunla hiç konuşmuyoruz selam bile vermiyoruz o kadar uzağız benim anlamadığım bu çocuk 2 ayda bir sevgili değiştiriyorum ben falan dedi ama bu sevgilisiyle de kaç aydır birlikte ilginç olan o
belki bu cümleyi kurmasının sebebi onunla ciddi olmadığını ima etme olabilir ciddi olsaydı bu cümleyi kullanmazdı bence bir kaç ay çıkıyolarlar ama çocuk istiyomu? zorlamı çıkıyo? bana göre ilişkisinde ciddi olmadığı için bu cümleyi kullanmış olabilir :))

vallaha k.bakmada sevglisi olan biriyle nasl gorusyorsn en sevmdgm sey abi sevgilisi var biliyon daha ne zorluyon cocukta adam olsa byle yapmaz ama.senin bilicli olman lazm
bakın görüşmüyorum aynı yerde çalıştığımızdan karşılaşıyoruz selam veriyorduk şimdi tamamen muhabbeti kestim

Basıl muhattap oluyorsunuz. Karşınızdaki bayana yazık. Madem sizi seviyor onunla ilişkisini bitirsin.
Ben de anlamıyorum madem sevmiyor neden ayrılmıyor.Ben tamamen uzaklaştım ondan şimdi benim yüzümden ayrıldı olur falan konuşmayı kestim.

X