Özür dilerim nolur bana kızmayın, akıl verin.

o kıza üzüldüm keşke haberi olsa da ayrılsa öyle bir tipten. sizde uzak durun bence. o zaman uzak dur bu senin elinde istemezse kimse kimseye yaklaşamaz be kardeşim..Ayrıca ne karaktersiz adamlar var ya sevgilisi var orda burada fotosu var ama gidip başkasıyla ilgili yemin ederim güven yok..

Size kızmıyorum ve istediğiniz gibi akıl vericem. O çocukla görüşmeyi kesin, telefonu varsa silin. Hiçbir şekilde iletişime geçmeyin ısrar ederse net bir şekilde böyle bir ilişki istemediğinizi söyleyin, sizin duygusal durumunuzdan faydalanmasına izin vermeyin.Arkadaşlarınız varsa onlarla görüşmeye çalışın, boş vakitlerinizde onu düşünmemek için bir kurs falan bulup ona gidin. Ve, size gerçekten değer verecek sizin de gerçekten çok seveceğiniz birinin mutlaka karşınıza çıkacağına inanın.

teşekkür ederim zaten iş dışında görüşmüyorum, burda da artık yüzüne bile bakmıyorum telefon numaralarımız da yoktu birbirimizde zaten iş dışında da hiç ulaşmadı bana

sen bu cocukla bi ilişkiye başla ve sonra bu cocuk gitsin bi baska kızla bu sekilde görüssün samimi olsun. sen de bu duruma hiç bir sekilde karışma cünkü su durumda buna laf etmeye karısmaya hakkın yok bence. kendine yapılmasını istemediğini o cocugun su anki sevgilisine yapıyorsun sonra da dayanamıyorum üzülüyorum diyorsun tamamen saçmalık bence. azıcık empati yapmalısın. ki zaten su an bu seklide sevgilisi varken seninle samimiyet kuran adam, her türlü senleyken baskasıyla da samimi olur hatta olacaktır bu kadar emin konusuyorm.

ya ben zaten bir şey yapmadım sadece iltifat ettiğinde kızmadım bir de çikolata aldı kabul ettim hatam bu şimdi hiç konuşmuyoruz suratımı çeviriyorum asla konuşmuyorum o da ne oldu neden konuşmuyorsun demiyor zaten yani öyle göz göze dahi gelmiyoruz artık gelsek de kafamı çeviriyorum arkadaş bile değiliz artık hem üzülüyorum hem seviniyorum.

canım,git çocuğa ona karşı hissettiklerini anlat ya seninle kalıcak yada seni bırakıcak ama bırakırsa zaten doğru kişi değidir hiç senin olmamıştır

Oldu canım.. Yarın da kızı çukulatayla kandırdım diye etrafta anlatır.. Sen şimdi yeni birinden ayrıldığın için boşlukta olduğunda ona yaklaşıyorsun. O bahsettiğin kişi de bunu kullanıyor olabilir.. çok var öylelerinden elini sallasan öylesine çarpar..

Kafam çok karışık ondan uzaklaştım konuşmuyorum neyin var diye yanıma geldi

konuşman başlı başına bi hatayken bide istemeye gelecek falan diyorsun,evlenme düşüncen filan da var yani....
PES !

konuşman başlı başına bi hatayken bide istemeye gelecek falan diyorsun,evlenme düşüncen filan da var yani....
PES !
Ne evlenme düşüncesi ya çocuğun hangi bahaneyle yanıma yaklaştığını belirtmek için söyledim onu sana pes bilip bilmeden yargılıyorsun.

Tam çapkın rastlamışsın etrafında kızların olgun kadınların olması her zaman isteyen bir karekter , niyeti seni kandırmak sonra zaten değerin olmayacak başka kıza iltifat yaoacak ne güzelde kızlarla eğleniyor

ama daha önceden tanıyorum buradaki başka hiçbir kızla muhattap olmadı ben o zamanlar nişanlıydım konuşmuyordum hiç onunla ama ona yavşayan bir kız vardı hiç pas vermiyordu.

adam capkın iyicene. kızları nasıl tavlayacagını bılıor. ona devam etmek istersen capkınlıgı hıc geçmeyecegi ve devamlı kızlara kur yapacagını bil yeter ki. yani adam gibi birisine benzemıor. biraz dusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…