Özür dilerim nolur bana kızmayın, akıl verin.

madem o kızı düşünmüyorsun o zaman kendini düşün,sen bu adamla
nişanlansan evlensen,eski kız arkadaşına yaptığını sana yapmayacağı ne malum?
belkide ah alacaksın,şüpheye düşeceksin,aklına yaptıkları gelecek.
nasıl güveneceksin sen bu adama?
evlilik, sevgililik olayına hiç benzemez.
evlilikte güven,sadakat önemlidir.
düzeleceğini değişeceğini düşünerek bu işe girme sakın.
zaten nişan atmışsınız,adımlarınızı sağlam atın.

o kızı düşünmesem burada ne işim var ? neden konu açayım.

tamam canım teşekkür ederim.
Sürekli kendini aklama peşindesin ama basliktan da anlıyoruz ki naneleri yemissin
yerken sorun yok Biz yargilarken mi var
kusura bakma canım bana yapılsa nasıl tepki verirsem başkasına yapılınca da aynı tepkiyi veririm burada sana anlayışla yaklaşan sevgi kelebekleri de kendilerine yapılsa bizim gibi tepki verirdi
hiç de masum değilsin

:) günahımı alıyorsunuz gerçekten benim hatam özür dilerim diye konu açmam ki zaten ortada özür dilenecek bir şey yok çocukla bir şey yaşamadım çünkü ama çok düşünceli olduğum için aldığı çikolatayı kabul ettiğim ve iltifatı hoşuma gittiği için kendimden özür diledim sizlik bir şey yok yani canım
Bu arada saki hayatının hiçbir evresinde sevgilisi olan birisinin iltifatı hoşuna gitmemiiş veya gitmeyecekmiş gibi konuşma hoş hoşuna gitse de sen benim gibi bunu vicdan yapmazsın zaten

Dün serviste yanıma oturdu sürekli konuştu, güldürdü beni falan hep benimle ilgilendi saçımla, yüzümle, gözümle falan..

Bak bu da cilvelesme oluyor
saçımla yüzümle gözümle derken işte saçın çok güzel olmuş göz rengin ortaya çıkmış yüzünün şurasında ne var ne oldu oraya falan sanki elledi gibi ya tövbeeee

Ay canım vicdan yapmam çünkü kimseye o fırsatı vermem
vururum ağzına
ne demek evli adamdan sevgilisi olan adamdan iltifat almak hallenmesine ses cikarmamak
çikolata falan kabul edecek kadar da kibar değilim
lütfen nesliniz tukensin ya

saçımla yüzümle gözümle derken işte saçın çok güzel olmuş göz rengin ortaya çıkmış yüzünün şurasında ne var ne oldu oraya falan sanki elledi gibi ya tövbeeee
Ben elledi mi dedim sürekli aklın öyle şeylerde sayende ban yicem

zamanında aynen ben de böyle diyordum, atıp tutuyordum

Sorun bunların hoşuna gitmesi değil, sorun hoşuna gittiğini karşı tarafa belli etmen ve onun da bu hareketlerini devam ettirme cesaretini alması. "Sen neden bahsediyorsun, hiç hoşlanmam böyle muhabbetlerden, bir geri dur" diye tersle bakalım, aynı yılışıklığı gösterebiliyor mu? Burada sana kızanlar, çocuğun yaptıkları hoşuna gittiği için değil, senin prensipli davranıp, sevgilisi olan birine haddini bildirmediğin için kızıyordur emin ol. Başımıza her şey gelebilir, evlisi, nişanlısı peşimize de takılabilir, arsız çok. Lakin hadlerini bildirmek de bizim elimizde değil mi?

ben o farkı anlatamamistim sinirden evet sorun tam olarak bu

Terledim zaten ama tabi sert bir şekilde değil işte onu yapamadım hatam orada evet haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…