• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özür dilemeli miyim?

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.928
118.992
598
35
Merhaba..
dün sabah kızımın anneme birakıp öğlen alıp okula birakacaktık. bi anda ayakkabisini almak için yukariya çıkarken merdivenden düştü..
ve baygınlık geçirdi...
herkes panik geçirdi bi anda.. kızımın baygınlık geçirdikten sonra anneme birakmaktan vazgeçtik göz önünde bulunsun dediler. / araba bakmaya gideceklerdi şehirdişina.. kızımıda götürmek istediler ben izin vermek istemedim)
bende kızdım.. sonra hepsi bagirmaya başladilar. kaynanam üzerime yürüdü bende sinirlenip çıktım.
eşimde bana saldirmaya başladi.. köpek felan dedi bu laf bana çok dokundu acayip çok sinirlendim..
birak gidicem işe dedim... eşim arabayla seni işyerine birakayim dedi dinlemedim ve gittim...
ayagimdaki terliklerle ağlaya ağlaya işe gittim.. ( sabahtan akşama dek çok ağladim)
şimdide akşamda eşimde bana çok yanlışın var.. aileme saygısızlık ettin diyor. özür dilemelisin dedi..
benim özür dilemeye gerek var mi?
gerçekten yaşanan olaydan sonra görüşesim gelmiyor ne yapmalıyım bilmiyorum
bide alt üstlüyüz...
ayrı eve çikma hiç sansimda yok.

Son düzenleme:
Ben anlamadim goz onunde bulunsun dediler demissiniz. Bunu sanki sizin demeniz lazimdi. Bende kizdim demissiniz. Sonra bagirmaya basladilar, kaynanam uzerime yurudu demissiniz. Esiniz de dahil ne oldu birden herkes uzerinize yurudu ve siz butun bu olanlari gectim kiziniz bayginlik gecirdikten sonra ise mi gittiniz? Olayi dogru anladiysam size de sasirmadim desem yalan olur.

Son düzenleme:
Ben anlamadim goz onunde bulunsun dediler demissiniz. Bunu sanki sizin demeniz lazimdi. Bende kizdim demissiniz. Sonra bagirmaya basladilar, kaynanam uzerime yurudu demissiniz. Esiniz de dahil ne oldi da birden herkes uzerinize yurudu ve siz butun bu olanlari gectim kiziniz bayginlik gecirdikten sonra ise mi gittiniz? Olayi dogru anladiysam size de sairmadim desem yalan olur.
evet işe gittim.. .

Sana saldırıp köpek diyen eşin mi?
Eğer oysa onu affettiysen aileyi de affet. Kocanın yaptığından kötü bir şey yapmamışlar
buz gibi kesildi o lafindan sonra hiç de özür dileyesim de yok.. eşimede özür dilemedim..

kızına çok üzüldüm canım geçmiş olsun öncelikle
özür dilenecek bir şey yok totele bakarsak sana daha çok yüklenmişler
sen anne olarak yavrunu korumuşsun eşinin cümlesi de hiç hoş değil özellikle kayınvalidenin üstüne yürümesi

Kızın da bir şey yoktur umarım doktora götürdünüz mü ?

kızına çok üzüldüm canım geçmiş olsun öncelikle
özür dilenecek bir şey yok totele bakarsak sana daha çok yüklenmişler
sen anne olarak yavrunu korumuşsun eşinin cümlesi de hiç hoş değil özellikle kayınvalidenin üstüne yürümesi

Kızın da bir şey yoktur umarım doktora götürdünüz mü ?
evet bişeysi yok .çok şükür. işe gitmem hataydi bence gitmemeliydim...

Eşiniz sizden özür diledi mi köpek dediği için
Ayrıca ben de anlamadım neden bağrışma oldu

Kızınızı götürmek istediler düştüğü için izin vermediniz diye mi kızdılar size
hayır dilemedi..
evet izin vermedim diye kızdılar ama işe gitmemeliydim..

Çok geçmiş olsun, anladığım kadarıyla çocuk annenlerde düşmüş, çocuğu neden doktora götürmediniz? Ya da neden annenlerde bırakmadınız?
Haydi orada bırakmadınız, kaynananlar araba bakmak için şehir dışına giderken çocuğu da götürmelerine neden izin vermedin ki, neticede çocuk okula gitmeyecekti ve sen de işe gideceğin için gözlerinin önünde duracaktı.
Madem şehir dışına götürmelerine izin vermedin, neden sen bırakıp işe gittin?

evet işe gittim.. .

Bilemedim valla sadece sasirdim. Kocaman kadinim bir sure oncesine kadar boyle bir durumum vardi esim ise gitmeye korkuyordu. Siz merdivenlerden dusen cocugun ne oldugunu bilmeden ise gidebilmenize sasirdim iyi cesaret. Muhtemelen bu sebeple kavga ettiniz. Sebep bu ise haklilar bence ama tavirlari cok yanlis.

Eşiniz özür dilememiş konuşmuşsunuz aileden dileyin barışın nolacak

Back