Özgüvenli Bir Ben İçin

İlk başlarda çok güzel, çok motive olmuş başlamışsınız ve yazılarınızı okudukça ciddi anlamda duygusal yeme bozukluğumun farkına vardım ve dedim ki “sen kendine ne yapıyorsun?” Sürekli olarak cildimden şikayet ediyoum, sivilcelerden yakınıyorum ama fark ettim ki bunu kendime yapan benim.

Beni kendime getirdin ama sonlara doğru şekerpareleri yaş pastalarını gördükçe motivasyonun düşmüş gibi geldi. Düşürme, devam et ilk günkü gibi çünkü o motivasyonun çok güzeldi. :)

Ben de artık dikkat etmeye çalışacağım ama ramazan ayının son haftalarını artık daha hafif geçirmem, sonrasında şekersiz beslenmeye başlamam lazım. İnşallah başarırsın, inşallah başarırım. Yolun açık ve bol sağlıklı olsun.

Merhabalar canım hoşgeldin:)

Eğer bir kişinin bile kendisini farketmesine sebep olabiliyorsam ne mutlu bana. Yeme bozukluğum benim de vardı ama çok şükür artık yok

Çok uğraştım, çok yazdım gördüğün gibi. Şuan her şey yolunda çok şükür. Ne zaman istersen sana destek olmaya hazırım çünkü bizi bizden başkası kurtaramaz:)

protein alımında süt ürünlerini tavsiye etmiyorum. Hep yararlı derler yogurt kürü gibi ama hayvansal protein konusunda yagsız et öneririm. Daha hızlı sonuca ulasırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…