valla cok sevinirim canim sen 20 öğrenir yazarsin ben 20 öğrenir yazarim etti mi sana 40 ohh süper; )burayada arkadas ariyorsan su ingilizce kelime ögrenme kismina katilabilirim
canim yatmadan yarim saat önce 3 kaşık yogurt+1cay kaşığı pulbiber+yarim limon karistirip yiyosun göbek yaglarini eritiyorcanim nasil yapiyosun yogurt kürünü ?
olur ben varim :)canim yatmadan yarim saat önce 3 kaşık yogurt+1cay kaşığı pulbiber+yarim limon karistirip yiyosun göbek yaglarini eritiyor
Bugun 2. günümü yaptım kürde canim.Sen yaptın mi?olur ben varim :)
canim ben baslamadim. Ramazanda geldi bakiyim iftardan sonra yerim kalicakmi:) aslinda cok istiyorum ama susatir falanmi sahurda yiyip yatsam?Bugun 2. günümü yaptım kürde canim.Sen yaptın mi?
canim beni susatmiyor iistersen bir gun dene susatirsa yapmazsincanim ben baslamadim. Ramazanda geldi bakiyim iftardan sonra yerim kalicakmi:) aslinda cok istiyorum ama susatir falanmi sahurda yiyip yatsam?
aynen canim yarin bi deniyim bakalimcanim beni susatmiyor iistersen bir gun dene susatirsa yapmazsin
canım seni hep takip ettim hayranlikla izledim :)Kilo verince hissedilen özgüven ve mutluluğun yerini hiç bir şey tutamaz:)
Yaa teşekkür ederim ben ne zamandır girmiyorum buraya hala böyle geribildirimler almak çok güzel :) bende kilo aldım ve şu an verme aşamasındayım hatta az önce bi konu açtım kilo vermemle ilgilicanım seni hep takip ettim hayranlikla izledim :)
bana verebilecegin tuyolar var mi beslenme ve spor hakkinda
Azimle istedigin vucuda ulasmistin hatirliyorum canim yine yaparsin eminim :)Yaa teşekkür ederim ben ne zamandır girmiyorum buraya hala böyle geribildirimler almak çok güzel :) bende kilo aldım ve şu an verme aşamasındayım hatta az önce bi konu açtım kilo vermemle ilgili
Aynen öyle kuzum kendimi bildiğim için karalar bağlamıyorum şimdi, daha önce yaptım yine yaparım diyorum ve tam gaz devam kendimi sıkmadan acele etmeden veriyorumAzimle istedigin vucuda ulasmistin hatirliyorum canim yine yaparsin eminim :)