Özgürlüğüme adımlar

Bu evlilikte mağdur olan Gelin mi? Damat mı? yoksa mahalle kuyumcusu mu?

• Ankete Katılan
    259
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eski konu bu arkadaşlar

Nikah anında istemem yan cebime koy durumundan dolayı sesiniz çıkmamış olmasın. Bilezikleri göremeyince tavan yapmış her şey çünkü.

Akıllarda tek bir soru: Neden sevgili oldunuz? Neden evlenme teklifini kabul ettiniz? Dahası neden evlendiniz?

Bir an önce nikah iptali yaptırın. En kolay çözüm.
Nikah iptali olmaz bu durumda.
gerçi konu sahibi kendisi de biliyor.
Ne de olsa evlenmeden etraflıca araştırmıştır zaten bu yönde plan yaptığı için.

Son düzenleme:
Ne fobisi yaaa. ..kaba olacak ama adamı sevmiyor.midesi almıyor işte

Herkes yoluna baksın kendinizi suçlamayın lütfen.
Evet sizin cinsellik fobiniz var karşı tarafı uyarmışsınız, böyle bir durumda düğünden önce terapiye gidilip en azından ön çalışma yapılması gerekirdi.

Damat da sıkıntılı belli ki terapi olacak bu iş uzun sürecek söylenen o laflar nedir öyle?
Hiç uğraşamam diyorsa nikah masasına oturmasın zorla mu evleniyor?
Yok başka erkek vardır yok şu yok bu fobinizi tetiklemiş resmen.

Bundan sonra uzman bir psikoloğa gidip içinizi dökün, bu korku ileriki ilişkilerinizi etkileyebilir aman dikkat.

Hani bu konu sahibi dişi insan cinsellikten korkuyordu ? Yoksa evlendi ayrıldı hani artık bekaret konusu sorun olmaz diye mi bu kara yiğit oğlanla evlendi. .

Kafamda deli sorular
Aynen . Daha önce kadın hastalığı yaşamış evli olmayıp bakire olmaması travmatik süreçler geçirmiş. O kadar olumsuzluklara , burdan herkesin dur yapma demesine rağmen tek motivasyonu bu sayede artık bu yükü taşımamaktı, artık evlenip boşanmış olacak kuş gibi hafiflemiştir ( nasıl bir mantıksa)

Adamın hayatının içine edip çok mutlu olsun demek ...

Doktora gidin lütfen
Bundan sonra herkesin diyeceği tek şey 'adam insan olsa hiçbir kadın ilk günden terketmez,yuvasini yikmaz'
Yani adamın bu saatten sonra mutluluğu bulmasi- o kişinin ailesini ikna etmesi falan, hep bir mesele..
Konu sahibi 2020 gelinleri konusunda şey demiş ;
Ya herkes ilk geceden birbirinin üstüne çökmüyor ki! Çoğu çift ikinci üçüncü gecede beraber oluyor zaten.
Yani 'birlikte olmaya çalıştılar da kadın kendini kastı,korktu olamadılar,adam delirip evden kovdu' konusu olsa kimse kadına gık demez. Kadın adamı kovup ,sanki sapiktan kaçar gibi kendisini odaya kitlemiş, 'bir ömür birlikte olmasak bile sever misin' falan demiş. Yani işin ikinci gece,üçüncü gece olayı falan yok. Konu sahibi aseksuel bir yaşam istiyor.
Oysa henüz birlikte olmasalar bile beraber yatsalar,en azından bir yakınlık kurmaları daha iyi olurdu. Kimse düğün gecesi bir cekyatta yalnız uyumayı hak etmez.
Konu sahibi şu karikatürün vücut bulmuş hali adeta

Hmm yok ya ben başka türlü uyuyamıyorum. Elimde değil o . İlle kitlicem .
Sizi çok bencil buldum. Hep sizin istekleriniz sizin korkularınız. Cinsellik fobim var yok aynı odada yatmam yok anneme giderim yok kapıyı Kitlerim , kızınca da işte benim fobim var lafına siginiyorsunuz. O zaman neden evlendiniz daha evlenmeden o ev olsun bu ev olsun tartışmaları vardı hep maddiyat uzeirne dusunuyordunuz. Takı takmaları iyi olurdu ama takmak zorunda değiller. Takı takmadı diye evlilik kötü başlar mi ? Evlilik birbirini seven iki kişi nin birlesmesidir. Cevredekiler hep figüran. Ama siz sevmediği iz için zaten bu fobiler fln olustu , gerçekten sevseydiniz cinsellik olmasa bile aynı yatakta onu. Kokusu ile uyumak isterdiniz.
Adama pislik muamelesi yapıp onurunu kırıp sonra rezil oldum diyorsunuz , çok simarikca buldum

Ay biri adama akıl verse de tazminat davası falan açtırsa keşke. Çatır çatır alır valla. Bu kadar saçmalık cezasız kalmamalı.
Cidden biri adama akıl vermeli zira kendisinde olsa böyle bir evliliği kabul etmezdi.

Ah ava gideyim derken avlanan hanımlar...

Yani hanımlar hala aklı fikri takıda.
Oysaki ne diyordu konusunda ?
Takıları asla almam.
Ona bırakırım.
Asla hak talep etmem .
Diyordu değil mi bunları ?
Evet diyordu.
Şimdi düğün gunu takılar sorun olmus.
Hatta ailece uzulmusler.
E hani sen bu adamı evlendikten sonra boşamak fikrine asinaydin ne diye takılmayan takılar dert oldu ?
O takılar takılsaydi sana teselli olacak ve mantığının doğru yolda adım attığına inanarak çatır çatır sevisecektin.
Aksini iddia edenin alnını karislarim.
Kapıyı kilitleme nedenin hırsın.
Öfken.
Aklınca cezalandırmak istedin ama elinde patladı.
Adamın yerinde olsam dava açarım.
Bu işin peşini öyle kolay kolay bırakmam.

Konu sahibine neden bu kadar yükleniliyor anlamıyorum. Gelin düğün öncesi uyarmış, millet yaparsın edersin diye itelemiş.
Belli ki destek alması lazım.
Destek alması lazımsa alsaymış zamanında. Ne hakkı var bir başka insanın hayatının ortasına bomba koymaya?

Şimdi nafaka da isteyecek mi adamdan bu dişi insan valla gider adamın danışmanı olurum kuruş koklatmam bu kadına...

Bana noluyorsa.

Önceki konusunda da hepimiz yorum yapmışız ama hanım kızımız bizden uyanık tabi takıları alacak odaları kitleyecek kesin nafaka da isteyecek..

Bence de.
Bende böyle düşünüyorum.
Bekareti önemseyen birine denk gelip bekaret konusunu açıklamak yerine evlendim boşandım demek için evlendiğini düşünüyorum.
Çok yanlış ama mantığının bu olduğunu düşünüyorum.
Yani madem cinsellik fobisi vardı nasıl önceden bir ilişki yaşamış. İlişki yaşadıktan sonra olduysa neden bunu şimdiki eşine anlatmamış.

Ahhaha kahkaha attim ya sabir ya ceulan bu sensin uzgunum

Hani bu konu sahibi dişi insan cinsellikten korkuyordu ? Yoksa evlendi ayrıldı hani artık bekaret konusu sorun olmaz diye mi bu kara yiğit oğlanla evlendi. .

Kafamda deli sorular
Bu mantık evliliğiymiş. Çünkü eskiden cinsellik yaşadı diye hayata küser olmuş. Kendince vicdanını böyle temizleyecekmiş. Aslında mesele şu. Bakire olmamayı o kadar dert etmiş ki bir kurban bulup evleniyim. Sonra boşanır, bekaret meselesini kapatırım diye düşündü ve adam da aylık binlerce TL kazanıyorum deyince gözünde oldu o öküz Kıvanç Tatlıtuğ. Burda öyle gömdü ki adamı, Nuri alço ile evlenecek sandım bir ara. Adam zenginim diyor ama sana hediyeler aldım diye kendini övüp övüp kendisinin minyatürünü yolluyor::: küçük oyuncak bir ayı. Evet bu adam konu Sahibinin anlatımlarına göre tam bir ayı. Ama konu sahibi de az değil. Bu adamı kullanmak istedi ve elinde patladı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…