Özgürlüğüme adımlar

Bu evlilikte mağdur olan Gelin mi? Damat mı? yoksa mahalle kuyumcusu mu?

• Ankete Katılan
    259
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cidden dimi biz o detayı nasıl kaçırdık kesinlikle bilezik çıksa adamı kolundan tutar vestiyere kafasını sürter yatağa atardı

Çok zor bir insansınız açıkçası nikahtan önce bana bunları söyleyen birini ben de erkek olsam istemezdim. Cinsellik istememeniz doğal olabilir toplumumuzda genel olarak var bu fobi yetiştirilme tarzımızla alakalı bu konu genelde ama eşinize böyle bir fobim var ama tedavi olalım birlikte aşalım bana yardım et sen de diyebilirsin ki cinsellik olmadan evlilik pek olmuypr eksik kalıyor. Hem düzgün bir evlilik olsun diye çaba harcamayacaksınız hem de düğünde altın bekliyorsunuz sizinki zaten gerçek bir evlilik olmayacakmış neden bir de altın beklediniz

Kim size baskı uyguladı ve sizi korkuttu? Ortada somut bir kişi yok ki

Eski konuları bir okusanız. Ağzınız açık kalır. Sırf daha önceden yaşadığı bir birlikteliğin vicdan azabini duymamak için bu adamla evleniyor. Kendisini sevmediğini bile bile, zengin olmasına da sevinerek evleniyor. Hatta bekaret konusundan çekindiği için de adet gününe denk getirmeye çalışıp adamı oyalayacaktı cinsellik olmasın diye. Bunları da planlamıştı. Sayfalarca yorum yazıldı evlenme diye. Adam aşırı cimri. Çok zenginim deyip 1+1 ev tutuyor , az eşya istiyor ve konu sahibine hiçbir şey almıyor. İnadına gitti evlendi ve sonuç bu::: linç yapmayın. İlk defa bu adama acıdım. Resmen kullanıldı. Konu sahibinin çıkarları için kullanıldı. nemesis sormuşsunuz ne oldu diye.

Avukatla konusun ben hukukcu degilim yanlis bilgilendirmek istemem.1 yildan knce anlasmali bosanamazsiniz.cekismeli bosanmaya gider.adam vazgectim derse de surunursun
En iyisi iptal

O zaman niye evlendin. Elimde değil cinsellikten korkuyorum, evlilik fobim var. Odamin kapısını kilitleyecegim diyorsan nesen evlendin.
Lütfen cevap ver.

Cidden. Merak içindeyim.

Bunlar olgun ve ciddi davranışlar mı?
Ben diyeyim size.
Adama bakire olmadığını dememis.
Adetliyken birlikte olma kandırma emelleri vardı elinde patladı.

Türk filmi değil gerçek hayat bu..
İnsanlara masraf yaptırıp yumurta kapıya dayanınca kusura bakma demek olmuyor.o adamın, çevresinde nasıl kötü duruma düştüğünü düşünün.adam evlenmiş ilk günden gelin kaçmış. .kendi ailenizi de zora soktunuz...
Ben olsam boşanmam birde tazminat davası açarım

Hani bu konu sahibi dişi insan cinsellikten korkuyordu ? Yoksa evlendi ayrıldı hani artık bekaret konusu sorun olmaz diye mi bu kara yiğit oğlanla evlendi. .

Kafamda deli sorular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…