Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nikah iptali olmuyor. Boşanma davası acarak boşanması gerekiyorBir arastirin, suresini gecirneden nikah iptali yaptirin eger boyle bir hakkiniz varsa. Bosabma cok yipratici bir surec cunku.
Cidden dimi biz o detayı nasıl kaçırdık kesinlikle bilezik çıksa adamı kolundan tutar vestiyere kafasını sürter yatağa atardıBunca problem arasında adamın bişey takmamasına ama eltide Trabzon burmaları olmasına takılmak hmmm. Adamla para için evlendiniz, size diğer konuda yalvardık dinlemediniz bir ümit dediniz sanırım ama takı da olmayınca çark ettiniz. Kusura bakmayın ama benim gözümde durum bu. Adam şahane bir tektaş taksaydı kitlenmezdi o kapı. Net.
Ama iide nikah kıyıp düğün olmadan boşananlar var gayet 1 yıldan önce oluyor. O sadece anlaşmalı için değil mi 1 sene . Nikah iptali sadece bazı sebeplerle oluyor. Ana baba ile evlenme vs için. Gerçi iptal ettirebilirim. Korku ve baskı altında evlendim diye. Düğün görüntülerini ileri sürersem. Nikah memuru bana iki kere sordu evlenme rızamı. Ben ilk kez evet dedim cılız bir şekilde sonra gelin hanım bir sorun mu var bir kez daha tekrarlayın dedi. Sonra imzalar atıldıktan sonra benim kulağıma bir sorun mu var istiyormusun bilmem lazım dedi. Yani orda istemediğim belli nikah anında . Acaba iptal sebebi olur mu ?
Eski konuları bir okusanız. Ağzınız açık kalır. Sırf daha önceden yaşadığı bir birlikteliğin vicdan azabini duymamak için bu adamla evleniyor. Kendisini sevmediğini bile bile, zengin olmasına da sevinerek evleniyor. Hatta bekaret konusundan çekindiği için de adet gününe denk getirmeye çalışıp adamı oyalayacaktı cinsellik olmasın diye. Bunları da planlamıştı. Sayfalarca yorum yazıldı evlenme diye. Adam aşırı cimri. Çok zenginim deyip 1+1 ev tutuyor , az eşya istiyor ve konu sahibine hiçbir şey almıyor. İnadına gitti evlendi ve sonuç bu::: linç yapmayın. İlk defa bu adama acıdım. Resmen kullanıldı. Konu sahibinin çıkarları için kullanıldı. nemesis sormuşsunuz ne oldu diye.Her iki taraf da olgun değil.
Kriz yönetiminde çok başarısızsınız.
Önceki konunuzu bilmiyorum ama bu konuda hatalar halkasindaki ilk hata size ait
Düğün salonuna gelene kadar iyice düşünüp karar vermeliydiniz.
Her iki taraf da birbirini sevmiyor. Net.
Hangi aksiyonla birbirinizle evlenmeye kalktınız? Motivasyonunuz neydi?
Sanırım boşanmak iyi fikir. Zira evlenmek icin ön koşul olgunluk ve sevgidir.
Avukatla konusun ben hukukcu degilim yanlis bilgilendirmek istemem.1 yildan knce anlasmali bosanamazsiniz.cekismeli bosanmaya gider.adam vazgectim derse de surunursunAma iide nikah kıyıp düğün olmadan boşananlar var gayet 1 yıldan önce oluyor. O sadece anlaşmalı için değil mi 1 sene . Nikah iptali sadece bazı sebeplerle oluyor. Ana baba ile evlenme vs için. Gerçi iptal ettirebilirim. Korku ve baskı altında evlendim diye. Düğün görüntülerini ileri sürersem. Nikah memuru bana iki kere sordu evlenme rızamı. Ben ilk kez evet dedim cılız bir şekilde sonra gelin hanım bir sorun mu var bir kez daha tekrarlayın dedi. Sonra imzalar atıldıktan sonra benim kulağıma bir sorun mu var istiyormusun bilmem lazım dedi. Yani orda istemediğim belli nikah anında . Acaba iptal sebebi olur mu ?
Ben diyorum. En sevdiğim cümle boşansınlarKim dedi onu?!
Baştan sona saçmalık zaten yorum yapıp kırıcı olmak istemiyorum. Allah akıl ve fikir versinMantık fışkırıyor konudan
Adam kabul etmezse de bitiyor mu?Yok sorun değil o çekişmeli açarlar anlaşmalı ya döner iki celsede falan biter
Ben diyeyim size.O zaman niye evlendin. Elimde değil cinsellikten korkuyorum, evlilik fobim var. Odamin kapısını kilitleyecegim diyorsan nesen evlendin.
Lütfen cevap ver.
Cidden. Merak içindeyim.
Bunlar olgun ve ciddi davranışlar mı?
Hani bu konu sahibi dişi insan cinsellikten korkuyordu ? Yoksa evlendi ayrıldı hani artık bekaret konusu sorun olmaz diye mi bu kara yiğit oğlanla evlendi. .Eski konuları bir okusanız. Ağzınız açık kalır. Sırf daha önceden yaşadığı bir birlikteliğin vicdan azabini duymamak için bu adamla evleniyor. Kendisini sevmediğini bile bile, zengin olmasına da sevinerek evleniyor. Hatta bekaret konusundan çekindiği için de adet gününe denk getirmeye çalışıp adamı oyalayacaktı cinsellik olmasın diye. Bunları da planlamıştı. Sayfalarca yorum yazıldı evlenme diye. Adam aşırı cimri. Çok zenginim deyip 1+1 ev tutuyor , az eşya istiyor ve konu sahibine hiçbir şey almıyor. İnadına gitti evlendi ve sonuç bu::: linç yapmayın. İlk defa bu adama acıdım. Resmen kullanıldı. Konu sahibinin çıkarları için kullanıldı. nemesis sormuşsunuz ne oldu diye.