- 13 Ağustos 2009
- 3.609
- 15.024
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama iyi de ikimiz de istemiyoruz ne olacak mahkeme zorla mı evli tutacak. İkimiz de evlilik birliği hiç kurulamadı desek. Cinsellik yaşanmadı ki .Cocuk oyuncagi degil ki bu. Oyle her dilekce verenin bosanmasi kabul olmuyor ki. Gecerli nedenler olmali. Gerci hic bereber olmadik derse o bu gecerli bir neden ve siz kusurlu sayiliyorsunuz bu durumda.
Yok sorun değil o çekişmeli açarlar anlaşmalı ya döner iki celsede falan biterBak bu zamana kadar dinlemedin kulagini aç,iyi dinle....
1 yildan önce anlasmali bosanamazsiniz.1 yil evli kalmak zorundasin.nikah iptalini arastir suresini gecirme!
İnşallah çok mutlu olur. Benim dileğim de bu zaten . Kimsenin mutsuz olmasını istemem.
Sevgili cikolatam bu hakaret degil. Hasta ve tedavi görmesi gerekiyor.Bu hakaret. Ayıp.
@Mune
İptal olmaz maalesef butlan vs bir durum yok.. çekişmeli açıp anlaşmalıya dönecekler. Gerçi bu bakış açısıyla bu ikili okeye bile zor döner ya neyseAblacım sana 976534kez yazdık madem istemiyorsun evlenme diye
Adam pinti dedik mi dedik
Sen zaten sevmiyorsun için almaz dedik mi onu da dedik
Bu işin hiçbir oluru yok yani
Adamı nikah masasına götürüp orda ağladın madem bari evlenmeseydin
Bu kadar yazıyorum. Nikah iptali yaptırın bari
Arkadaş mantık evliliği yapmış. Önceki konusunda anlattı.Her iki taraf da olgun değil.
Kriz yönetiminde çok başarısızsınız.
Önceki konunuzu bilmiyorum ama bu konuda hatalar halkasindaki ilk hata size ait
Düğün salonuna gelene kadar iyice düşünüp karar vermeliydiniz.
Her iki taraf da birbirini sevmiyor. Net.
Hangi aksiyonla birbirinizle evlenmeye kalktınız? Motivasyonunuz neydi?
Sanırım boşanmak iyi fikir. Zira evlenmek icin ön koşul olgunluk ve sevgidir.
Ama iide nikah kıyıp düğün olmadan boşananlar var gayet 1 yıldan önce oluyor. O sadece anlaşmalı için değil mi 1 sene . Nikah iptali sadece bazı sebeplerle oluyor. Ana baba ile evlenme vs için. Gerçi iptal ettirebilirim. Korku ve baskı altında evlendim diye. Düğün görüntülerini ileri sürersem. Nikah memuru bana iki kere sordu evlenme rızamı. Ben ilk kez evet dedim cılız bir şekilde sonra gelin hanım bir sorun mu var bir kez daha tekrarlayın dedi. Sonra imzalar atıldıktan sonra benim kulağıma bir sorun mu var istiyormusun bilmem lazım dedi. Yani orda istemediğim belli nikah anında . Acaba iptal sebebi olur mu ?Bak bu zamana kadar dinlemedin kulagini aç,iyi dinle....
1 yildan önce anlasmali bosanamazsiniz.1 yil evli kalmak zorundasin.nikah iptalini arastir suresini gecirme!
Mantık bunun neresindeyse. Resmen sesli güldümArkadaş mantık evliliği yapmış. Önceki konusunda anlattı.
Mantık fışkırıyor konudanArkadaş mantık evliliği yapmış. Önceki konusunda anlattı.
Evlilik cocuk oyunu degil. Iki taraftan da belirli bir olgunluk beklenir. O yuzden evlilik bir kurumdur denir. Cinsellik yasamadiginiz icin ve bu sizin tarafinizdan istenmedigi icin bosanirsiniz. Bunu soyledim zaten. Bu gecerli bir neden. Ancak bosanirken bosanma sebepleri olculir tartilir. Kim daha kusurlu ona bakilir. Bu durumda kusurlu taraf sizsiniz. Eger ki o sizden tazminat talep ederse cok kusurlu tarafin az kusurlu tarafa tazminat odeme durumu olabiliyor. Umarim anlasmaliya cevirebilirsiniz.Ama iyi de ikimiz de istemiyoruz ne olacak mahkeme zorla mı evli tutacak. İkimiz de evlilik birliği hiç kurulamadı desek. Cinsellik yaşanmadı ki .