Özgürlüğüme adımlar

Bu evlilikte mağdur olan Gelin mi? Damat mı? yoksa mahalle kuyumcusu mu?

• Ankete Katılan
    259
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cocuk oyuncagi degil ki bu. Oyle her dilekce verenin bosanmasi kabul olmuyor ki. Gecerli nedenler olmali. Gerci hic bereber olmadik derse o bu gecerli bir neden ve siz kusurlu sayiliyorsunuz bu durumda.
Ama iyi de ikimiz de istemiyoruz ne olacak mahkeme zorla mı evli tutacak. İkimiz de evlilik birliği hiç kurulamadı desek. Cinsellik yaşanmadı ki .

Bak bu zamana kadar dinlemedin kulagini aç,iyi dinle....
1 yildan önce anlasmali bosanamazsiniz.1 yil evli kalmak zorundasin.nikah iptalini arastir suresini gecirme!
Yok sorun değil o çekişmeli açarlar anlaşmalı ya döner iki celsede falan biter

İnşallah çok mutlu olur. Benim dileğim de bu zaten . Kimsenin mutsuz olmasını istemem.

Hanımefendi hikayedeki herkesi mutsuz etmişsiniz zaten. O insanın yaşadığı travmayı düşünebiliyo musunuz? Bir daha evlenemeyecek belki? İnsan bir kez evleniyorum diye düşünüyor. Aynı şeyler başıma gelse Allah korusun 2 yıl terapi alır, 5 yıl kimseyle ilişkiye başlayamazdım. Yaptığınız az buz saçmalık değil :kızgın:

Ablacım sana 976534kez yazdık madem istemiyorsun evlenme diye

Adam pinti dedik mi dedik

Sen zaten sevmiyorsun için almaz dedik mi onu da dedik

Bu işin hiçbir oluru yok yani

Adamı nikah masasına götürüp orda ağladın madem bari evlenmeseydin

Bu kadar yazıyorum. Nikah iptali yaptırın bari
İptal olmaz maalesef butlan vs bir durum yok.. çekişmeli açıp anlaşmalıya dönecekler. Gerçi bu bakış açısıyla bu ikili okeye bile zor döner ya neyse 😂😂

Biz sana dedik
Konu sahibi arkadaşım..sen zaten bu adamı sevmiyordun, mantık evliliği diyordun.hatta birisi sevmediğin insanla nasıl birlikte olacaksın diye bile sormuştu..
Ayrilamam, herşey hazır ,peşimi bırakmaz diyordun.şimdi ise boşanırız diyorsun..nişanlıyken ayrılmayı kabul etmeyen boşanmayı nasıl kabul eder?
Düğün odasında eşinin tavrı bana garip gelmedi. .yani her damat nişanlısının korku yaşayacağını ama bunun düzeleceğini düşünerek bence böyle bir konuşma yapar.
Bu olayda tamamı ile sen suçlusun maalesef..

Her iki taraf da olgun değil.

Kriz yönetiminde çok başarısızsınız.

Önceki konunuzu bilmiyorum ama bu konuda hatalar halkasindaki ilk hata size ait

Düğün salonuna gelene kadar iyice düşünüp karar vermeliydiniz.

Her iki taraf da birbirini sevmiyor. Net.

Hangi aksiyonla birbirinizle evlenmeye kalktınız? Motivasyonunuz neydi?

Sanırım boşanmak iyi fikir. Zira evlenmek icin ön koşul olgunluk ve sevgidir.
Arkadaş mantık evliliği yapmış. Önceki konusunda anlattı.

Bunca problem arasında adamın bişey takmamasına ama eltide Trabzon burmaları olmasına takılmak? Hmmm :işsiz:Adamla para için evlendiniz, size diğer konuda yalvardık dinlemediniz bir ümit dediniz sanırım ama takı da olmayınca çark ettiniz. Kusura bakmayın ama benim gözümde durum bu. Adam şahane bir tektaş taksaydı kitlenmezdi o kapı. Net.

Son düzenleme:
Bak bu zamana kadar dinlemedin kulagini aç,iyi dinle....
1 yildan önce anlasmali bosanamazsiniz.1 yil evli kalmak zorundasin.nikah iptalini arastir suresini gecirme!
Ama iide nikah kıyıp düğün olmadan boşananlar var gayet 1 yıldan önce oluyor. O sadece anlaşmalı için değil mi 1 sene . Nikah iptali sadece bazı sebeplerle oluyor. Ana baba ile evlenme vs için. Gerçi iptal ettirebilirim. Korku ve baskı altında evlendim diye. Düğün görüntülerini ileri sürersem. Nikah memuru bana iki kere sordu evlenme rızamı. Ben ilk kez evet dedim cılız bir şekilde sonra gelin hanım bir sorun mu var bir kez daha tekrarlayın dedi. Sonra imzalar atıldıktan sonra benim kulağıma bir sorun mu var istiyormusun bilmem lazım dedi. Yani orda istemediğim belli nikah anında . Acaba iptal sebebi olur mu ?

Ama iyi de ikimiz de istemiyoruz ne olacak mahkeme zorla mı evli tutacak. İkimiz de evlilik birliği hiç kurulamadı desek. Cinsellik yaşanmadı ki .
Evlilik cocuk oyunu degil. Iki taraftan da belirli bir olgunluk beklenir. O yuzden evlilik bir kurumdur denir. Cinsellik yasamadiginiz icin ve bu sizin tarafinizdan istenmedigi icin bosanirsiniz. Bunu soyledim zaten. Bu gecerli bir neden. Ancak bosanirken bosanma sebepleri olculir tartilir. Kim daha kusurlu ona bakilir. Bu durumda kusurlu taraf sizsiniz. Eger ki o sizden tazminat talep ederse cok kusurlu tarafin az kusurlu tarafa tazminat odeme durumu olabiliyor. Umarim anlasmaliya cevirebilirsiniz.

Adam çok iyi yapmış size hiçbir şey takmayarak bence.Geleceği görmüş sanırım,iyisini yapmış.

Bir tane bile hata görmedim ben karşınızdaki kişide,adam yine size şans vermiş korkularınız için düğün günü.Biri bana evleneceğimiz gün böyle bir şey söylese cidden kriz geçirir ağzıma geleni sayarım.Resmen ergen çocukla aynı olgunluktasınız,korkuların varsa evlenme kafana silah mı dayadılar ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X