İnşallah çok mutlu olur. Benim dileğim de bu zaten . Kimsenin mutsuz olmasını istemem.Valla adama yazık günah. Yani ben evleneceğim, eşim tam düğün öncesi vazgeçecek sonra bi de bana trip atacak kabul edilir değil. Kapıyı kitlemeniz adamın kanına dokunmuş. Sanki size tecavüz etmesinden korkmuşsunuz gibi. Verdiği tepki az bile. Sonradan vazgeçmiş ben olsam vazgeçmem. Şimdiye kadar aklınız neredeydi de konuşmadın nişanlıyken falan? Bi insana düğün gününde bu yapılır mı?
Kaldı ki takı takmadılar diye boşanmak ne demek? Altın şu an ne kadar haberiniz var mı sizin? İnsanların gücü yok almaya bunu ailenizin bu kadar problem etmesi inanılmaz gerçekten.
Kararınızın net olmasına sevindim, eşinize yazık. Onu düşünen birini bulur ve mutlu olur umarım.
O zaman niye evlendin. Elimde değil cinsellikten korkuyorum, evlilik fobim var. Odamin kapısını kilitleyecegim diyorsan nesen evlendin.Hmm yok ya ben başka türlü uyuyamıyorum. Elimde değil o . İlle kitlicem .
O zaman evinde kitleseydin adamın başını niye yaktın ayrı yatıp kapı kilitleyeceksen..Hmm yok ya ben başka türlü uyuyamıyorum. Elimde değil o . İlle kitlicem .
Adamın hayatının içine edip çok mutlu olsun demek ...İnşallah çok mutlu olur. Benim dileğim de bu zaten . Kimsenin mutsuz olmasını istemem.
Zaten hatanın kimde olduğunun bir önemi yok. Hata yaptığımın da farkındayım. Özelde ve başka konularda bu durumu merak eden o kadar çok kişi var ve o kadar çok mesaj almışım ki dünden beri . Konu açmak istedim. Herkese tek tek ayrıntılı anlatamadığım için. Herhangi bir soru sormuyorum aslında.
Bana dilekçe vermemi. Kendisi için de yazmamı altına imza atacağını söyledi . Git ver ikisini de dedi. Bilemiyorum sözünde durursa .Basta hata sizde. Bunca hazirlik yapilirken evlilik fobiniz varsa o zaman geri donmeliydiniz. Simdi 1 sene dolmadan anlasmali bosanamazsiniz. Dava cekismeli acilir ama sonra anlasmaliya doner eger ikiniz de kabul ederseniz. Cekismeli davalar da cok stresli. Yazilan dilekceler caninizi sıkacak, hic evliligi yasamadan bosanmayi yasayacajsiniz. Keske bastan bu ise girmeseydiniz. Gecmis olsun. Ancak kimse arkasindan kapinin kilitlenmesinden hoslanmaz. Bu guvensizlik belirtisidir.
Bu hakaret. Ayıp.Ruh hastasısın
Nikah iptali olmuyor ki . Boşanmam gerekiyormuş .Nikah iptali yap suresini gevirme bosanmayla ugrasma
Ben takılardan zaten söz etmedim. O bana bir sürü şey sayınca bak ben bişi istemedim bile vs den çıktı takı konusu. Artık tüm herşeyi de yazamadım. Bütün konuşmayı nasıl yazayım.Önceki konu ne
Adam ayrı saçmalamıs ben olsam böyle evlilik istemezdim
Siz kendinizi madem biliyorsunuz ne diye evlilik zaten uygun değilsiniz buna takı ne alaka ben saçma buluyorum
aynı evde yaşama fobisi
Cinsellik fobisi iyi de ne demeye evleniyorsun oyun mu bu ya
yok benım takım yok gelenek ona kalırsa cinsellik de yaşamanız gelıyor türk geleneklerinden madem gidicez
takıya gelene kadar o kadar sizin de yapmadığınız gelenek var ki
Bak bu zamana kadar dinlemedin kulagini aç,iyi dinle....Bana dilekçe vermemi. Kendisi için de yazmamı altına imza atacağını söyledi . Git ver ikisini de dedi. Bilemiyorum sözünde durursa .
Hmm yok ya ben başka türlü uyuyamıyorum. Elimde değil o . İlle kitlicem .
Kim dedi onu?!Nikah iptali olmuyor ki . Boşanmam gerekiyormuş .
Sayması normal ya hanı sizce anormal mi psikoloğa gidin cidden diyorjm tedavi olunBen takılardan zaten söz etmedim. O bana bir sürü şey sayınca bak ben bişi istemedim bile vs den çıktı takı konusu. Artık tüm herşeyi de yazamadım. Bütün konuşmayı nasıl yazayım.
Cocuk oyuncagi degil ki bu. Oyle her dilekce verenin bosanmasi kabul olmuyor ki. Gecerli nedenler olmali. Gerci hic bereber olmadik derse o bu gecerli bir neden ve siz kusurlu sayiliyorsunuz bu durumda.Bana dilekçe vermemi. Kendisi için de yazmamı altına imza atacağını söyledi . Git ver ikisini de dedi. Bilemiyorum sözünde durursa .
Nasıl olacak peki ? Açıklayabilir misiniz ? Ben bilmiyorum ki ? Süresi vs nedirKim dedi onu?!