Özgürlüğüme adımlar

Bu evlilikte mağdur olan Gelin mi? Damat mı? yoksa mahalle kuyumcusu mu?

• Ankete Katılan
    259
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah çok mutlu olur. Benim dileğim de bu zaten . Kimsenin mutsuz olmasını istemem.

Hmm yok ya ben başka türlü uyuyamıyorum. Elimde değil o . İlle kitlicem .
O zaman niye evlendin. Elimde değil cinsellikten korkuyorum, evlilik fobim var. Odamin kapısını kilitleyecegim diyorsan nesen evlendin.
Lütfen cevap ver.

Cidden. Merak içindeyim.

Bunlar olgun ve ciddi davranışlar mı?

durum bildirimi yaptınız yani.
hayırlısı.

Bana dilekçe vermemi. Kendisi için de yazmamı altına imza atacağını söyledi . Git ver ikisini de dedi. Bilemiyorum sözünde durursa .

Önceki konu ne
Adam ayrı saçmalamıs ben olsam böyle evlilik istemezdim
Siz kendinizi madem biliyorsunuz ne diye evlilik zaten uygun değilsiniz buna takı ne alaka ben saçma buluyorum

aynı evde yaşama fobisi
Cinsellik fobisi iyi de ne demeye evleniyorsun oyun mu bu ya

yok benım takım yok gelenek ona kalırsa cinsellik de yaşamanız gelıyor türk geleneklerinden madem gidicez

takıya gelene kadar o kadar sizin de yapmadığınız gelenek var ki

Ben takılardan zaten söz etmedim. O bana bir sürü şey sayınca bak ben bişi istemedim bile vs den çıktı takı konusu. Artık tüm herşeyi de yazamadım. Bütün konuşmayı nasıl yazayım.

Bana dilekçe vermemi. Kendisi için de yazmamı altına imza atacağını söyledi . Git ver ikisini de dedi. Bilemiyorum sözünde durursa .
Bak bu zamana kadar dinlemedin kulagini aç,iyi dinle....
1 yildan önce anlasmali bosanamazsiniz.1 yil evli kalmak zorundasin.nikah iptalini arastir suresini gecirme!

Hmm yok ya ben başka türlü uyuyamıyorum. Elimde değil o . İlle kitlicem .

Gayette elinizde. Sizce bir insan hiç uyumadan kaç gün yaşayabilir? Bir gün uyuyamazsınız, iki, üç, dört sonunda elbette alışırsınız ama siz kendi rahatınızı her şeyin üstünden tuttuğunuz için bu uğurda çaba göstermemiş olmanız normal.

Cocuk oyuncagi degil ki bu. Oyle her dilekce verenin bosanmasi kabul olmuyor ki. Gecerli nedenler olmali. Gerci hic bereber olmadik derse o bu gecerli bir neden ve siz kusurlu sayiliyorsunuz bu durumda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…