Özgürlüğüme adımlar

Bu evlilikte mağdur olan Gelin mi? Damat mı? yoksa mahalle kuyumcusu mu?

• Ankete Katılan
    259
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay neden bahsediyorsunuz bacım? O sazanlardan biri benim çünkü bence ve 21 sayfa hatim indirmeye vaktim yok. Biri deyiversin, noluyor?

Konu sahibi bakire değil.
Hem maddi kaygılar hem de temize(?!) çıkmak için evlilik planları yapmış. Evlendiği kişiyi sevmiyor aslında, bu şekilde bekaret için bir neden oluşmuş olacak.
Bu plana göre düğünü adet dönemine denk getirerek kanama olmamasını kapatacaktı.
Ayrıca cinsellik korkusu var, birlikte olmak da istemiyor.

Evlendiği kişi de zengin ama biraz cinri, birşey almayıp 1+1 daire tutmuş.

Düğün günü 1-2 kere evlenmek istemiyorum demiş, sakinleştirmişler, hep damada para takmışlar. Düğün gecesi gelin yine ilişki olmasın demiş ve kapıyı kilitlemiş.

Kapı kilitli kalınca damat çok sinirlenmiş, bağırış çağırış küfür sonrası boşanmada anlaştılar.

Evet vebal alınmamalı bu önemli. "2020 gelinlerinde" arkadaşlar baya baya hak vermiş konu sahibine siz de vardınız galiba.

Ben hak vermedim. Üzüldüm ne oldu dedim.

Suç mu işledim üzüldüm dedim diye???
Her orada yorum yazanı alıntılıyor musunuz!

Bu ne yüklenme bana yahu?

Ben ceylan degilim. Farkında mısınız?
Yeter ya..
Herkes bana geliyor. Sanki ben boşandirdim.

Gerdeğe giremeyen damat mı?

Siz ne içiyorsunuz? Hap falan alıyor musunuz? Herhangibir ağır depresyon ilacı? yoksa hasta olmayam her insan damada hal verir çünkü;

Evliliğe giden yolda tüm sorunları aşıp o gün gelip çatmış ise ve siz düğün günü gelin odasında seni istemiyorum düğünü bunları istemiyorum derseniz o adam sizinle cinsellik isterse sorunludur. Takı olayında da beni istemeyen birine takı neden takayım?

Artı çözemediğiniz , sevgi ,bağlılık ,sorumluluk gibi kavramlardan eksiklikleriniz vardıysa bu kişi ile evlilik yoluna girmemeliydiniz.

Kadın veya Erkek kimse kimsenin velisi değil doktoru değil düzeltebileceği bir meta değil bunlardan sıyrılıp hareket edin.

İlk gece korkusu değil seninki ona sığınma sen tuhaf bir şekilde ileri gitmişsin nedenini buraya net yazmıyorsun. Upuzun boş bir yazı. Bir linç değil fikirlerim bunlar.

Aklın yolu bir sayfaları atlaya atlaya okuyorum ama bir sürü insan aynı şeyi düşünmüş.

Kişi aynı kişi olabilir ama konunun fake olma ihtimali yüksek
Sağol ceylancıgım pandemi de iyi gitti okuyup eğlen biz de seni okuyup eğleniyoruz
Hakkını helal et cınım

Ay yemin ediyorum benim başıma ne geliyorsa saflığımdan geliyor demek.
bunlar ne yiyip ne içiyor, nasıl kafalar bunlar zehir zehir.
garip garip yemeğimi hazırladıktan sonra eski konuyu bir okuyayım.
belki ben de gidip şeyimi diktirip “8 sene evli kaldım ama fobim vardı sevişmedim” deyip müstakbel nişanlımı kandırabilirim belli mi olur. Bu arkadaşa inanan bana da inanır

Yıl 2020.. Çok okuyoruz, herkes eğitimli herkes en iyisini biliyor ve herkes herşeyin en iyisine layik..!!! Mantık evliliği yapacağım diye yola çıkıp sonra ben seninle yapamam ama sen yine de takı tak bana gururum oksansin. Hayat paylaşamam ama yine de sana bir umut olsun kağıt üzerinde evli olayim bir şey bekleme ama beni iyi şartlarda yaşat. İşte sizin gibi bencil insanlar yüzünden çok insan evlilikten tiksindi güzel insanları kaybettiler. Silkelenip kendimize gelelim bu hayat bu kadar basit değil. Birisiyle bağ kurmak birlik olmak hayatı paylasmaktan daha güzel bir şey yok. Herkes aynı duyguyu hissedemeyebilir ama hissediyor gibi de kimseyi kandiramaz. Üzüldüm adama gerçekten yazık . . şu herşeyi biliyorum havasinda olup da aslında hiç bir şey bilmeyenler ..bitmediniz gerçekten.

Ruh hastası ya.

Bu konudan sonra anladım ki ben ultra saf bir insanım.
Konu sahibinin 3 kere nişan attığı için işi evliliğe götürdüğünü, toplum baskısından içine sinmeyen bir adamla evlendiğini düşünmüştüm hep
Oysa buradaki kadınlar işi çözmüş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…