Ay neden bahsediyorsunuz bacım? O sazanlardan biri benim çünkü bence ve 21 sayfa hatim indirmeye vaktim yok. Biri deyiversin, noluyor?
Evet vebal alınmamalı bu önemli. "2020 gelinlerinde" arkadaşlar baya baya hak vermiş konu sahibine siz de vardınız galiba.
Aklın yolu bir sayfaları atlaya atlaya okuyorum ama bir sürü insan aynı şeyi düşünmüş.saf görünümlü çok zeki bir insansiniz. daha doğrusu kurnaz bi insan. en başından beri plânınızın evlendikten sonra ertesi gün eve gitmek olduğuna eminim. ani aldığınız bir karar değil bu. diğer üyelerinde de dediği gibi düğün günü ağlayarak falan dikkatleri uzerinize çekip bu gidişin yolunu yapmissiniz. yazık kendi kafanızı rahatlatmak için bu adamı harcadınız. umarım geri de dönmezsiniz ki pek sanmıyorum doneceginizi
Zorla birlikte mi olsun? Ben bunu anlıyorum yazdığınızdan.Ben Kel Mithat'in yerinde olsam o altını takmadan(!) yollamazdim o Ferhunde'yi evden.
Ay yemin ediyorum benim başıma ne geliyorsa saflığımdan geliyor demek.Konu sahibi iki kez nişan atmış, bu 3. Adamla evlenmeyi baştan beri istemedi ama adamın laf arasında 30.000 kazanıyorum demesi ve konu sahibinin bakire olmaması evlenme konusunda ısrarcı olmasına sebep oldu. Diğer konusunda herkes evlenme dedi ama dinlemedi. Planı ya nikahtan ertesi gün boşanmak ya da canı isterse adamla adet gününde birlikte olup bekaret kanı diye yutturmaktı. Bu arada adam cimri çıktı, bekleneni vermedi, minicik yüzük aldı, ayrıca konu sahibesi adamı Kel Mithat (Yaprak Dökümü) benzetip sayfalarca dalga geçti. İki gün evel de evlenmiş. Özet bu.
Ruh hastası ya.İki saatlik bir konuşma sonrası boşanmaya ikna ettim. Baya yalvardı. Yapma etme istediğin ne varsa yaparım . Maddiyatsa maddiyat ne istersen. İlla tatile gidelim vs. Neyse boşanmaya ikna ettim sonuç olarak tabi sözünde durursa. Dilekçe vs işi bende. Onun için de ben hazırlıcakmışım altına imzasını atacak ve dedi . Olur mu ki öyle ya. Nasıl yapıcaz onu ? Kabul ettiğine göre çok uzun uzadıya bişi yazmaya luzum yok.
Hangisine takılmış (!) Gelecek mi ?sende beni hedef gösteriyorsun... abla zaten geçmişte takılmış, yani geçmişe takılı kalmış. Gerçi bir konusunda geleceğe gidip geliyorum (Gelecekte Yaşamak)diye konu açmıştı.
Zaten yazma şeklinden belli neyse hayırlısı olsun ama kimse üzülmesin tabi@VanderLyanna Mormont M meredithgrey adenalef90 Thrive60 iki dakikada bana bir ömür törpüsü konuyu özetlediğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Özetle bile şiştim, iyi ki okumamışım. Siz de gidin bir kafa dağıtın bence. Abooo o neymiş ya, ba ba ba...
Bunu diyen biri daha vardi az once ban yediRuh hastası ya.
herkes bisi yazmis okdr damada giydirdim ne yapmis kiz bakire deilmiymis 6.sayfaya baktm da yorumlar var sadece kizin yazisi nerde onceki konuyu okuyun dediniz ya brn bulamadm ya brn vajinismus sandm adam mi hakliymis smdi ozmn yaziyi bulabilsem