Özgürlüğüme adımlar

Bu evlilikte mağdur olan Gelin mi? Damat mı? yoksa mahalle kuyumcusu mu?

• Ankete Katılan
    259
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
+1
Konuyu okuyunca ilk aklıma gelen buydu. Konu sahibinin hasta falan olduğunu da düşünmüyorum. Gayet soğukkanlı ve planlı, artık boşanmış biri bekaret sorun değil. Paralı birini bulamadı o inşallah bir dahaki sefere ama bu sorun aradan çıktı en azından, artık bakire olmadığını belli etmemek için plan yapmasına gerek kalmayacak. Bir süre yaygara yapar buralarda travmalarım allah allah der insanlar da yazık diye teselli eder biter gider. Doğruları konuşanlara "sizin içiniz kötü kızcağız herkese terbiyeli terbiyeli cevap veriyor" diye kızılır falan. Adam kullanmanın bu kadarına da buz kestim açıkçası. Adam da cimriydi vs ama kendi çıkarları için kul hakkına girmeye başkasının hayatını mahvetmeye zerre çekinmeyen insandan ben korkarım. Allahım uzak etsin böylelerinden.

evleniyorum korkusundan tir tir titremisisniz ama takıları falan maşallah çok iyi takip etmişsiniz. ben olsam üzüntüden gözüm hicbir şeyi görmezdi
Konu Sahibinin eski mesajlarına bakarsanız cogunu ayarlamış zaten
Hatta bir mesajında ' bir bahaneyle bosansam ' cümlesi var böyle olacağını kendine biliyordu adamın yerinde olsam tazminat davası açarım

İnanın şu an onun için hiç boşluk yok ama onun gibileri de burayı okuyabilir haklısınız

Mesajıniz bu :)
Ceylan'ın mantiksizligina dair tek kelamıniz yokken adamın dediklerine ve ceylan gibi takmadığı takının eleştirisine dusmussun.
Önceki konusunda y e t e r ı n c e yazdım.
Size daha fazla açıklama yapmaya gerek görmüyorum. Böyle uygun gördüm böyle yazdım.
Beni bilerek polemike çekmeye çalışıyorsunuz.
Beni bir daha a l ı n t ı l a m a y ı n lütfen!.

Kel Mithat'a benzeyen koca ahahah

Konu sahibi tam bir Ferhunde

Bu arada olay kurgu gibi gözükse de size yemin ediyorum küçük ceylanı ilk kez bu konuda gördüm. Belki başka konularına yorum yapabilme ihtimalim var ama asla tanımıyorum. Tek üyelik ile olan biteni yazan bir ablamızdır kendisi.

Yazdığı konular biraz viral reklama uygun olsa yemin ediyorum reklam teklifi götüreceğim.

Mesela bu konuda Lova Yatak reklamı çıkmaya başladı. Sanırım gerdek kelimesinden dolayı : ) Yalnız girdin inceledim yatakları sert yasak yok o yüzden pek tutmadım.

Her neyse viral reklam olsa bu kadar olmaz

Ah çikilata ah.
Uygun gördüğün zaten düşüncelerindi

Bence sen sevmiyorsun sevsen kabullenir korkularınıza yenerdin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…