Özgürlüğüme adımlar

Bu evlilikte mağdur olan Gelin mi? Damat mı? yoksa mahalle kuyumcusu mu?

• Ankete Katılan
    259
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size söylediği şeyler evet hoş değil yenilir yutulur hiç değil ama sabaha kadar neler düşündü acaba kapıyı kilitlemeniz hiç hoş değil. Birlikte uyuyabilirdiniz. Evlilik çocuk oyuncağı değil herkesin korkuları oluyor hele bu altın konularına hiç girmiyorum. Biz eşimle severek evlendik 5 yıl flört ettik ama bende her genç kız gb korktum hiç cinsellik yaşamadığım için. İlk gün yaşamasakta o beni sakinleştirerek bu gerçekleşti ve korkulacak hiç birşeyin olmadığını anladım. Sanırım siz zaten bu evliliğe daha önceden sıcak bakmamışsınız ki bu kadar kolay silinebilmiş herşey. Altın mangır hiç önemli değil allah huzurmutlulk versin. Benimde eşimin ailesi yapmadı hiç umursamadım huzurumuz yerinde sevdik evlendik önemli olan bu. İyice düşünüp karar verin söylediği sözleri de sineye çekmeniz gerek çünkü sizin yaptıgınız şeyler gerçekten çok onur kırıcı. Seviyorsanız sevgi herşeyi iyileştirir daha çok saygıyı kaybetmeden birşeyleri düzeltebilirsiniz. En baştan aileleri de bu kadar özelinize asla sokmayın siz iyi olursunuz ama aileler olanları unutmaz siz mutlu oldugunuzda bile yıllarca bu olay size hatırlatılır. Umarım düzelir hayırlısı olsun hakkınız da ne yuva kurmak kolay ne de yıkmak.

Yani evet kazen abi. Bana da biraz fazla geldi

Müge anlı geldi aklıma yeminle. Sinirlerim bozuldu
Bişey söyliyim mi ben damadın yerinde olsam müge anlıya çıkar evlenme vaadiyle dolandırıldım derim. Aynı evde yaşama fobisi falan ikrar niteliğinde. Ben olayım bana bunu yapanı yedi düvele rezil ederim.

Konu sahibi bi de hala işin gırgırında hepimizle kafa buluyor, Allah sizi ıslah etsin

Vala 3 senelik evli olup aynı sorunu yaşayıp boşanan bı insan olarak kalbinden değil mantığından ne geçiyorsa onu yap derim çünkü bizim gibi insanların sorunu maalesef tek başına çözülmüyor karşı tarafın sana yaklaşıldığı sorununa care olmak için ne yaptığı önemli ha barisacaksan da hem mevcut durumunu hem de onunla ilgili problemlerini çözmek için mutlaka birlikye doktora gidin derim ben

Müge de kollarini acmis boyle sacma bir konu gelse de islesem diye bekliyordu.

vajınısmus degıl
eskı konusunu bılmeyen bır cogumuz boyle sandık
ah ah
bızım gıbılerı suya goturur susuz getırırler cok safoz cıktık

Kurulan cümleler ne kadar yanlışsa adama yapılanlarda bir o kadar yalnış
Adam evlendiği gün bunları yaşamak istememiştir.
Bazı konularda kimse arkasında duramayacağı şeyi yapmasın denildiğinde linç yeniliyor ama doğrusu bu
Yaptıklarının arkasında durabilmek en önemlisi
Bu planlara girmek çok kötü

Yani evet kazen abi. Bana da biraz fazla geldi

evet evet fark ettim ve terk ettim konuyu. ve HEPİNİZDEN Çok samimi olarak özür dilerim...

son not: Ankete dördüncü seçeneği ekledim, dileyen oyunu dğeiştirebilir.

Afiyet olsun ben de içiyorum yudum yudum, tansiyonum yükseldi galiba ya da şekerim düştü anlayamıyorum ama hiç iyi değilim.
hehehhehhehehehe aynen kiz degisik cikti yaa nebilim az degilmis meger adama kizarken bir baktim kiza kizarken buldum kendmi olaylar varmis daha meger

Vah vah. Eski konudan habersizsiniz. Konunun devamini okumamışsınız. Gereksiz bir merhamet durumu soz konusu su an. Sakin olun. Bu kullanıcı tamamen bir oyun oynamis...

Demeyin.bence hicbirimiz bisi demeyelim hatta konu sessizce kk nin derinliklerine gömülsün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…