Özgürlüğüme adımlar

Bu evlilikte mağdur olan Gelin mi? Damat mı? yoksa mahalle kuyumcusu mu?

• Ankete Katılan
    259
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İstemediğinizin farkına vardığınız anda vazgeçmeliydiniz. Elalem ne der diye düşündüyseniz elalem şimdi de neler diyecek.

Evlendikten sonra vajinismus falan anlarım da cinsellik fobiniz varmış tedavi olmadan evlenmeniz hata, bir de aynı evde yaşamaktan korkuyorsanız neden evlenmekte ısrarcıydınız?

Takı meselesi önceden konuşulmadı mı? Yani size takı takacağım deyip takmadıysa hatalı tepkiniz de haklısınız ama takmayacağını söylediyse tepkiniz başta olmalıydı düğün günü değil.

Eve gittiğinizde anneme gitmek istiyorum demek nedir ya çocuk gibi?
Cinsellik yaşamadan aynı yatakta yatılabilir birde kapıyı kilitlemişsiniz ordaki tepkisi kesinlikle normal. Çok onur kırıcı bir durum.

Normal değil yaptıklarınız kesinlikle

Müge anlı geldi aklıma yeminle. Sinirlerim bozuldu

Hayir cinsellik fobin var tamam olabilir bu bi yerde kocana haksizlik peki bu haksizligi en azından gidermek icin kocana sarilip sevgi gösterip en azindan gonlune dokunman gerekmezmiydi adami disari cikarip birde kapi kilitlemek nedir

İsterseniz linçleyin ama sizin cinsellik fobisinden ziyade güven sorununuz olduğunuda görüyorum.Kapi kilitlemek ? Tamam cinsellik konusunda aşmak için adam zaman tanımış ama kusura bakma ama eğer ayni evde kapı kilitliyosan adam tabi düsünür aklında unutamadigi biri mi var neden bana yanaşmıyor.Siz karı kocasınız adam sana söz vermiş hic mi guvenmedin ? Sarilip uyurdunuz kocana alışırdın ama senin yaptıgın tamamen sen suçlusun ben adamda suc göremiyorum.Seninle cinsellik fobin yuzunden degilde kapı kitleme gibi tuhaf davranislarin oldugu icin seni istemiyor haklida omur gecmez.Boyle bir huyun varsa aşmadan evlenmicektinz evlendiysenizde ona gore davrancaksnz adam cekmek zorunda degil kapı kitlemelerini
(Onceki konuyu okumadim onuda okucam)

bende damada giydiroodum meger onceki konusu varmis heheheh dedim herkes nie karsi cikiyor bana kiz az deilmis anladm bnde kizi vajinismus sandimda korkuo sandim ulrn ne insanlar vsr ya

Suçlu sizsiniz. Hala evliliğin hiçbi gereğini yerine getirmek istemiyorsunuz ama diğer taraftan taki takmadı diye yakınıyorsunuz. Siz bu evliliğin yürümesi için veya gerçekleşmesi için ne yaptınız da adamın tek eksiği takı diye düşünebiliyorsunuz? Nerden baksam elimde kalıyor valla. İlk geceden anneme gideyim,ben hiç cinsellik yaşamayabilirim demeler, kapıyı kilitleyip uyumalar filan. Evlilik bu çocuk oyuncağı değil. Bu yaptığınız da bana göre işkence karşı tarafa. Adam bu zamana kadar bile iyi dayandı bence. Azmedip evlendiniz tebrikler. Şimdi de çok inanmamakla beraber boşanacağınızı söylüyorsunuz. En azından 3. Kez nişab attı demeyecekler hakkınızda, düğün ertesi boşandı diyecekler. Bu süreci devam ettirerek kazancınız ne oldu hala anlamadım.

yok yahu ne vajinusmusu kapalı zarf usulü ihale(argoda böyle denir). Hayır ihaleyi alan zarfı hala açamıyor ben ona takıldım. İhale sende işte ne bekliyorsun! Aç Aç Aç
hay allahm bayagada giydirdim adama hrhehe herkes bana kizmistir simdi valaa bilmiyordum konuyu arkadaslar hehehe ama yani ne var yalan solemesine kizin bakirelik ile ilgili durust olsun once adamida sevmedi dediniz gerci deilmi olee biseyler varmis glb ozmn olmaz iste ztn kendi kendine aksion yaratmış kiz kendi hayatinda adamin hayatında da adam akilli sevseydi derdim durust ol asla yalan soleme diyede iş baskaymis

Ya bu anketi kim yaptı çok güldüm
Ben oyumu kk üyelerinden yana kullandım

Zafer sarhoşluğu gülmeleri bunlar.

En basindan beri amaciniz buydu , hedefe odaklıydınız, istediginizi yaptiniz.

Dugunde bir ev bir de araba hediye edilseydi size o titremeler aglamalar şıp diye gecerdi ya , neyse.

Konu bir garip ilerliyordu belli bir yerden sonra takip edemedim
Vay be ne hayatlar var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…