Özgürlüğüme adımlar

Bu evlilikte mağdur olan Gelin mi? Damat mı? yoksa mahalle kuyumcusu mu?

• Ankete Katılan
    259
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sayfalarca süren, milletin "Evlenme" diye diller döktüğü bir önceki konunu sadece okuyarak takip etmiş, hiç yorum yapmamıştım ve fakat bu kez yorum yapacağım:

Evliliği ne zannediyorsun sen?
Adam şunu takmadı, şunumu şöyle almadı... Bir önceki konuda sayfalarca adamı yerin dibine soktun.
Hatırlıyorum, adamın eleştirilmedik hiçbir yeri kalmadı, burun kılına kadar yazdın, alay ettin.
Üzerine "Reglken ilişkiye girerim, bakire olduğumu sansın" mı demedin, "Cinsellik travmam şeysim var, istemem cinsellik" mi demedin ve daha neler...

Bu adamın günahı ne?
Diğer konunda "Bana şundan almadı, şununu şundan yapmadı" diye diye vicdanını rahatlatıp adam üzerine her türlü planı yaptın. Bu adam sana takı takmadı diye, şu kadar eziyeti hak mı etti yani?
Düğün günü "Hayır" diyerek masada bile bırakmayı düşündün sen bu adamı, şimdi de her şey sanki çok yolundaydı da ay hiç beklenmedik bir şekilde bozuldu da sen şok sen hüsran. Ne adamın hayatına acıdın ne kendi hayatına, evlilik çocuk oyuncağı mı?

Kesinlikle psikolojik destek alman gerekiyor ya da onun gibi bi şeyler çünkü normal değilsin.
Adamcağıza hayatının kazığını takmışken, bu konuda konuşacağın son şey adamın sana ne kadar altın takıp takmadığı olur.

herkes bisi yazmis okdr damada giydirdim ne yapmis kiz bakire deilmiymis 6.sayfaya baktm da yorumlar var sadece kizin yazisi nerde onceki konuyu okuyun dediniz ya brn bulamadm ya brn vajinismus sandm adam mi hakliymis smdi ozmn yaziyi bulabilsem

Diğer konularınızı bilmiyorum.
Ama burada baştan sona haksızsınız. Bencilsiniz ve kötü kalplisiniz
Kusura bakmayın.
Bir insanın hayatıyla böyle oynanılmaz.
Hiç mi sevgi şefkat iletişim yoktu aranızda.
Cinsellik korkusunu anlayabilirim ama bu kadarı fazla. Sevgi yok mu yani, insan korksa da sevgisi varsa böyle abes davranmaz.
Sevgi yoksa da neden evlendiniz.

Aşırı saçma olaylar silsilesi.
Kendi düşen ağlamaz diyorum selametle!

Siz de benim gibi dusunmussunuz.Insanin aklina nafaka almak icin mi evlendi acaba sorusu geliyo.Bi tanidigim evli kalmadigi adamdan(dugun bile olmadi)10 senedir nafaka aliyo.

Loreth

Ay neden bahsediyorsunuz bacım? O sazanlardan biri benim çünkü bence ve 21 sayfa hatim indirmeye vaktim yok. Biri deyiversin, noluyor?
Kuzum konu sahibi bakire olmadığı icin parali adam bulup evlenmeye ikna etmis ki bosandiktan sonra bekaret sorunu kalmasin.
Sonrasi iste fobim var vs ayagi.

Ay neden bahsediyorsunuz bacım? O sazanlardan biri benim çünkü bence ve 21 sayfa hatim indirmeye vaktim yok. Biri deyiversin, noluyor?

Konu sahibi iki kez nişan atmış, bu 3. Adamla evlenmeyi baştan beri istemedi ama adamın laf arasında 30.000 kazanıyorum demesi ve konu sahibinin bakire olmaması evlenme konusunda ısrarcı olmasına sebep oldu. Diğer konusunda herkes evlenme dedi ama dinlemedi. Planı ya nikahtan ertesi gün boşanmak ya da canı isterse adamla adet gününde birlikte olup bekaret kanı diye yutturmaktı. Bu arada adam cimri çıktı, bekleneni vermedi, minicik yüzük aldı, ayrıca konu sahibesi adamı Kel Mithat (Yaprak Dökümü) benzetip sayfalarca dalga geçti. İki gün evel de evlenmiş. Özet bu.

Genelde konularda erkekleri haksız bulurum. Ama bu adam haklı sırf 3 kere nişanlandım bir daha nişanlanamam, maddi durumu iyi bana bakar beni çalıştırmaz diye biriyle evlenip sonra ben aslında evliliğe karşıyım cinsellik istemiyorum deme hakkına sahip değil kimse

Daha bundan iki ay önceki konusunda dahi her şeyin farkındaydı o zaman ayrılabilirdi.
Adam sevip değer vermiyorsa konu sahibi de vermiyordu.
Anlam veremiyorum benim kafa basmıyor sanırım olanlara

Konu sahibesi bakire değilmiş, adam kırk yaşında kel ve fodul ama çok zenginmiş.
Aslında evlenecekmiş ama eltinin kolundaki serveti görünce vazgeçmiş gelin odasında.
Belki yüz görümlüğü takar “gerdek gecesinde” diye yine susmuş ve acı çeke çeke ayakları titrete titrete evlenivermiş.
Zengin kel ve fodul koca gerdek gecesinde de bir şey takmayınca konu sahibesinin başı ağırmış ve kapıyı kitlemiş.
Adamında haberi yok bakire değil ama şüpheleniyor tabi bence. Şuan kadınla barışıp bakire olup olmadığını öğrenme derdinde. “Bence”

E bende aynı durumdayım. Bırakın ilişkiyi arkadaşlık ilişkisi kuramıyorum şuan .
Yoo. Senden iyi dolandırıcı olur.
Bekareti gizlemek, adet günü ilişkiye girip kandırma planı yapmak, evlenmeden boşanmak vs.

Bunlar tam da Müge Anlı'ya çıkan dolandırıcı kaçak gelinlerin vasıfları değil mi?

annaaaaaaaaaaaa siz ondan bu kiza kiziousunuz simdi anladim bnde diorm yaptigim yorumu nie kimsse sevmiyor diorm brn bilmioyordum onu yuhhh yaaa keske bakire deilim deseydi ya ne die yalan soluo gerek yok bolee seylere yanlis yaptm nisanlandm desin ayrildm desin ikiskim oldu napim oldu bi kere desin ama yalan solemesin bnde diorm nie kiza kiziyorlar simdi anladim sizi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…