- 29 Temmuz 2018
- 863
- 2.291
- 28
Önceki konusunda var, bi arkadaş alıntılamıştı.Bakire olmadığı için mi evlenmiş yani? Ayy baştan okumam lazım sanırım
Siz de benim gibi dusunmussunuz.Insanin aklina nafaka almak icin mi evlendi acaba sorusu geliyo.Bi tanidigim evli kalmadigi adamdan(dugun bile olmadi)10 senedir nafaka aliyo.Bence böyle ayrıntıları yazmayın,konu sahibine yol göstermiş olursunuz. Çünkü ceylanın tamda bu sebeple konu açtığını düşünüyorum.
Boşanmak için neler yapması gerekir, hangi durumda tazminat-nafaka alır/verir, bakirelik meselesini nasıl hallederim gibi, konulardaki boşlukları bizim yazdıklarımızla doldurmak istiyor belliki, konu sahibi çok uyanık malesef
Ahahahahahahahaabla sende takıldın kaldın altına.
adam takmadan takmıyor anlaşılan yani altın takmadan, bunlarda takmamış ya karşılıklı
Kuzum konu sahibi bakire olmadığı icin parali adam bulup evlenmeye ikna etmis ki bosandiktan sonra bekaret sorunu kalmasin.Ay neden bahsediyorsunuz bacım? O sazanlardan biri benim çünkü bence ve 21 sayfa hatim indirmeye vaktim yok. Biri deyiversin, noluyor?
Ay neden bahsediyorsunuz bacım? O sazanlardan biri benim çünkü bence ve 21 sayfa hatim indirmeye vaktim yok. Biri deyiversin, noluyor?
Konu sahibesi bakire değilmiş, adam kırk yaşında kel ve fodul ama çok zenginmiş.Ay neden bahsediyorsunuz bacım? O sazanlardan biri benim çünkü bence ve 21 sayfa hatim indirmeye vaktim yok. Biri deyiversin, noluyor?
Allah neşeni artırsın maşşşallahhYa bu anketi kim yaptı çok güldüm
Ben oyumu kk üyelerinden yana kullandım
Yoo. Senden iyi dolandırıcı olur.E bende aynı durumdayım. Bırakın ilişkiyi arkadaşlık ilişkisi kuramıyorum şuan .
annaaaaaaaaaaaa siz ondan bu kiza kiziousunuz simdi anladim bnde diorm yaptigim yorumu nie kimsse sevmiyor diorm brn bilmioyordum onu yuhhh yaaa keske bakire deilim deseydi ya ne die yalan soluo gerek yok bolee seylere yanlis yaptm nisanlandm desin ayrildm desin ikiskim oldu napim oldu bi kere desin ama yalan solemesin bnde diorm nie kiza kiziyorlar simdi anladim siziKonu sahibi iki kez nişan atmış, bu 3. Adamla evlenmeyi baştan beri istemedi ama adamın laf arasında 30.000 kazanıyorum demesi ve konu sahibinin bakire olmaması evlenme konusunda ısrarcı olmasına sebep oldu. Diğer konusunda herkes evlenme dedi ama dinlemedi. Planı ya nikahtan ertesi gün boşanmak ya da canı isterse adamla adet gününde birlikte olup bekaret kanı diye yutturmaktı. Bu arada adam cimri çıktı, bekleneni vermedi, minicik yüzük aldı, ayrıca konu sahibesi adamı Kel Mithat (Yaprak Dökümü) benzetip sayfalarca dalga geçti. İki gün evel de evlenmiş. Özet bu.
Konunun devamini okurken bu detayi da gördüm. Hayretler içindeyim.Atladığınız nokta konu sahibinin bakire olmadığı ve adamla ilişkisini adet dönemine denk getirip onu kandırma planları yaptığı. Bunu da ekleyeyim, ayrıca yaşı 24 değil 30’muş.