- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
bende once vajınısmus sandım salak salak yazdımBakire olmadığı için mi evlenmiş yani? Ayy baştan okumam lazım sanırım
eskı konuları gorunuyor bakın bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende once vajınısmus sandım salak salak yazdımBakire olmadığı için mi evlenmiş yani? Ayy baştan okumam lazım sanırım
Adama takmislarya kazen zaten.
Daha ne takacaklardi ?
eski konumu nerde bn sadece o yaziyi okudm vala yalan solemeyeyimSen önce eski konuyu onu
Adam çevirdiğiniz oyunu anlayıp tazminat isterse ne yapmayı planlıyorsunuz?İki saatlik bir konuşma sonrası boşanmaya ikna ettim. Baya yalvardı. Yapma etme istediğin ne varsa yaparım . Maddiyatsa maddiyat ne istersen. İlla tatile gidelim vs. Neyse boşanmaya ikna ettim sonuç olarak tabi sözünde durursa. Dilekçe vs işi bende. Onun için de ben hazırlıcakmışım altına imzasını atacak ve dedi . Olur mu ki öyle ya. Nasıl yapıcaz onu ? Kabul ettiğine göre çok uzun uzadıya bişi yazmaya luzum yok.
Bende bunu yazdım ama bazılar gülücük emosi atmış ki halen bu ülkede kadınlar sevgilim dedikleri adamları tarafından öldürülüyor, bazıları çok hafife alıyorÇok anlatıldı. Sayfalarca dil döküldü. Doğu insanında çok değişik bir kin var. Hepsi değil ama birçoğunda gördüm. İşi çok zor Ceylanın.
Sadece içimi dökmek istedimcilerle de dolu bu forum. Neden bilmiyorum ceylana kızamıyorum. Haklı bulduğumdan değil elbette saçmalıyor. Ama bu saçmalamalar esnasında sesli düşünür gibi buraya konu açıyor. Belki yazılanları umursuyor belki umursamıyor ama rahatlıyor bu şekilde.
İnsallah ister. Adam kullanılmayı haketmiyor.Adam çevirdiğiniz oyunu anlayıp tazminat isterse ne yapmayı planlıyorsunuz?
6.sayfada..eski konumu nerde bn sadece o yaziyi okudm vala yalan solemeyeyim
İki saatlik bir konuşma sonrası boşanmaya ikna ettim. Baya yalvardı. Yapma etme istediğin ne varsa yaparım . Maddiyatsa maddiyat ne istersen. İlla tatile gidelim vs. Neyse boşanmaya ikna ettim sonuç olarak tabi sözünde durursa. Dilekçe vs işi bende. Onun için de ben hazırlıcakmışım altına imzasını atacak ve dedi . Olur mu ki öyle ya. Nasıl yapıcaz onu ? Kabul ettiğine göre çok uzun uzadıya bişi yazmaya luzum yok.
Ya yapmayin bekaret icin biriyle evlenmis olmak icin evlenmek mi zekice? Bi uye yazmis yarim akilla film cevirmissin diye cok da dogrusaf görünümlü çok zeki bir insansiniz. daha doğrusu kurnaz bi insan. en başından beri plânınızın evlendikten sonra ertesi gün eve gitmek olduğuna eminim. ani aldığınız bir karar değil bu. diğer üyelerinde de dediği gibi düğün günü ağlayarak falan dikkatleri uzerinize çekip bu gidişin yolunu yapmissiniz. yazık kendi kafanızı rahatlatmak için bu adamı harcadınız. umarım geri de dönmezsiniz ki pek sanmıyorum doneceginizi
Ona yazılan ayrıl mesajlarının toplamı 50 tane konu sahibine yazılanın toplamı kadar olabilir.S a ç m a l a m a y ı n.
Ben önceki konusunda 123456 kere ayrıl deyip sayfalarca yazı yazmış biriyim.
Vebal alacaksın diye kaç kere dedim. Yazılarımı okuyanlar şahit. Inanmayan önceki yazılarımı okur.
Ben ki vebal almak konusunda hassasım.
Günahımı almayın.
bosunami kizdm yoksa damada bakayim hemen sen ole diyince simdi kaldim bi tmmdr6.sayfada..
Yahu niye evlendin niye niye niye?Ama iide nikah kıyıp düğün olmadan boşananlar var gayet 1 yıldan önce oluyor. O sadece anlaşmalı için değil mi 1 sene . Nikah iptali sadece bazı sebeplerle oluyor. Ana baba ile evlenme vs için. Gerçi iptal ettirebilirim. Korku ve baskı altında evlendim diye. Düğün görüntülerini ileri sürersem. Nikah memuru bana iki kere sordu evlenme rızamı. Ben ilk kez evet dedim cılız bir şekilde sonra gelin hanım bir sorun mu var bir kez daha tekrarlayın dedi. Sonra imzalar atıldıktan sonra benim kulağıma bir sorun mu var istiyormusun bilmem lazım dedi. Yani orda istemediğim belli nikah anında . Acaba iptal sebebi olur mu ?
Mesela deprem olur. Orada tehlikeli bir saniye bile önemli çünkü. Ya da yangın çıkar. Siz bayılırsınız mesela. Sizi kurtarmak isteyenler kapıyı açamaz vakit kaybederler falan filan.