Özgürlüğüme adımlar

Bu evlilikte mağdur olan Gelin mi? Damat mı? yoksa mahalle kuyumcusu mu?

• Ankete Katılan
    259
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İki saatlik bir konuşma sonrası boşanmaya ikna ettim. Baya yalvardı. Yapma etme istediğin ne varsa yaparım . Maddiyatsa maddiyat ne istersen. İlla tatile gidelim vs. Neyse boşanmaya ikna ettim sonuç olarak tabi sözünde durursa. Dilekçe vs işi bende. Onun için de ben hazırlıcakmışım altına imzasını atacak ve dedi . Olur mu ki öyle ya. Nasıl yapıcaz onu ? Kabul ettiğine göre çok uzun uzadıya bişi yazmaya luzum yok.

Bence böyle ayrıntıları yazmayın,konu sahibine yol göstermiş olursunuz. Çünkü ceylanın tamda bu sebeple konu açtığını düşünüyorum.
Boşanmak için neler yapması gerekir, hangi durumda tazminat-nafaka alır/verir, bakirelik meselesini nasıl hallederim gibi, konulardaki boşlukları bizim yazdıklarımızla doldurmak istiyor belliki, konu sahibi çok uyanık malesef

diger konunuzda mantik evliligi yaptiginizi cokda sevmediginizi yazmistiniz.
kisacasi maddi imkanlar icin evlenmeyi dusunup beklediginiz imkanlarida bulamamistiniz.
bunu linc olarak dusunmeyin ama size sormak istiyorum.
siz olsaniz meslegi olan ama calismak istemeyen hemde herseyin en guzeli en iyisi benim olsun diyen bunun icin kilini kipirdatmayi bile dusunmeyen
evlenince sevismek istemeyen kapisini kitleyen bir insanla evlenmek yada evli kalmak istermiydiniz?
bana gore evliligin yapi taslarindan biri duzenli cinsel hayattir
e buda yok suan en azindan,olup olmayacagida belli degil muallak yani
bu adam neden sizinle ayni evde yasayip sizi beslesin ki ?

saf görünümlü çok zeki bir insansiniz. daha doğrusu kurnaz bi insan. en başından beri plânınızın evlendikten sonra ertesi gün eve gitmek olduğuna eminim. ani aldığınız bir karar değil bu. diğer üyelerinde de dediği gibi düğün günü ağlayarak falan dikkatleri uzerinize çekip bu gidişin yolunu yapmissiniz. yazık kendi kafanızı rahatlatmak için bu adamı harcadınız. umarım geri de dönmezsiniz ki pek sanmıyorum doneceginizi

Şuan boşanmak nişandan ayrılmadan kolay mı geldi?
Nişandan ayrılsa bekaret konusunu ileride hayatına giren kişiye nasıl açıklayacaktı ki?
Bu yüzden düğünden hemen sonra boşanmak istediği çok açık. Evlendim boşandım demek için.

Bi insan bakire olmadığına kılıf uydurmak için evlenir mi ya?! Madem bu kadar dehşete düştünüz niye ilişki yaşadınız? Detayları öğrendikçe benim midem bulanıyor.
Bakire olmadığı için mi evlenmiş yani? Ayy baştan okumam lazım sanırım

Ben ne okudum

Atladığınız nokta konu sahibinin bakire olmadığı ve adamla ilişkisini adet dönemine denk getirip onu kandırma planları yaptığı. Bunu da ekleyeyim, ayrıca yaşı 24 değil 30’muş.
Sanki erkek anlamayacak. Adam 40 yaşında yer mi hiç.. burasını bilmiyordum keşke dürüst olsaymış konu sahibesi. E adamda zengin balık tabi kaçmaz.

adama acıdım. olgunlaşmamışsınız ilk cinsel deneyime hazır olmayabilirsiniz ama siz adama sapık muamelesi yapmışsınız resmen. kapıyı kitlemek nedir ya. pardon da evliliği ne sanıyordunuz? ne hayal edip evlendiniz?

Yahu madem korkuyorsun niye nişanlandın niye evlendin?
Bide takı diyosun. Evliliğe dair herşeyi iptal ediyosun, yok ediyosun. Adamın onurunu, gururunu kırıyorsun. Sonra bana takı takılması diyosun. Sadece okumakla yetineyim dedim, ama gerçekten insanın sabrını zorluyorsun kardeşim.
Psikolojik destek almalısın.
Cinsellikten korkmana bir şey demiyorum, korkmana rağmen nasil işleri bu raddeye getirebildin?
Aklım almıyor.
%100 sen suçlusun.
Allah öncelikle eşinin yardımcısı olsun.
Senide bu durumdan zarar almadan kurtarsın ne diyim.

Acaba bizimle dalga mi geçtin

Ya bu anketi kim yaptı çok güldüm
Ben oyumu kk üyelerinden yana kullandım
Sizin bizle dalga gectıgınız kadar biz de sizle geçiyoruz sorun olmamasına çok sevindik

hahah böyle devam edebiliriz malum pandemi dönemi
Yalnız sizinle dalga geçmek daha eğlenceli malum yaptıgınız şeyler ortada da

bana altın ve fobi arasındaki bağlantıyu açıklarsanız ve de gold diggerlıgın inceliklerini sevinirim

büyük duayensiniz ne yapmamamız gerektiğini öğrenmek istiyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…