Özgürlüğüme adımlar

Bu evlilikte mağdur olan Gelin mi? Damat mı? yoksa mahalle kuyumcusu mu?

• Ankete Katılan
    259
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen hiç tanımıyorum.. ama bende damadı haklı buldum..tabi biraz saçmalamış bazı yerlerde ama sen sanki zorlamışsın adamı.. düğüne kdr aklın nerdeydi peki?

yürü be budur işte ......

heee damat kıl kuyruk bence de hemde dönek
aynen altin takmio hem dio her türlü kabulumsun dio sonrada bosanalim dio ne var bir gun cinsel iliskiye girmese vajinismus yasayan cok kadin var kimsede bosanmamis bu bosancam dio slaaga bak zararın neresinden donerse kardır ins kurtulur okurken uzuldm ya kiz solemis basdan cinsellikle alakali solemese nese oda tmm demis demeseymis adama bak hem suclu hem guclu olan kiza oldu allahdan cinsel iliskiye grmemis ondan cocukmu yapilir hemen bosanalim diyen kisiden iyikide girmemis ikiskiye erkeklik gruruymus baslarim onun gururna kufur etmimmm hadi

Yani millet 1000 sayfa boyunca bunu anlatmaya çalıştı sana
illa nikaha kadar götürüp bu sonucu yaşamak niye?
Şuan boşanmak nişandan ayrılmadan kolay mı geldi?
Kocan dese ki beni evleneceğim diye kandırdı tazminat istiyorum dese ne yapacaksın yada olayı çekişmeliye götürüp 3 seneni elinden alsa
Adamı başından beri sevmiyordun
Karakterini ve dış görünüşünü beğenmiyordun
Olayların akışı o kadar abuk o kadar anlamsız ki fake diyenlere kızma bence

Insallah adam bir an önce boşanır sizden ömür geçmez sizin gibisiyle. Cinsellik fobiniz var aynı evde yaşama fobiniz var pardonda ne için evlendiniz siz? Nikah günü hem evlenmek istemediğinizi soyleyip hem trabzon turu takılar beklemenizde ayrı bir muamma. Umarım adamcağız bir an önce kurtulur sizin gibi bir ömür törpüsünden.

Son düzenleme:
E bende aynı durumdayım. Bırakın ilişkiyi arkadaşlık ilişkisi kuramıyorum şuan .

Ay çok üzücü,daha fazla yazma lütfen,gece uyuyamam üzüntüden.
Hey Allah'ım ya,dalga geçiyor bence bu konu sahibi,uydurup uydurup yazıyor.

Atladığınız nokta konu sahibinin bakire olmadığı ve adamla ilişkisini adet dönemine denk getirip onu kandırma planları yaptığı. Bunu da ekleyeyim, ayrıca yaşı 24 değil 30’muş.

Sadece içimi dökmek istedimcilerle de dolu bu forum. Neden bilmiyorum ceylana kızamıyorum. Haklı bulduğumdan değil elbette saçmalıyor. Ama bu saçmalamalar esnasında sesli düşünür gibi buraya konu açıyor. Belki yazılanları umursuyor belki umursamıyor ama rahatlıyor bu şekilde.

Taki onemli degil. Para pul onemli degil. Kapi kitlemek onur kirici.. dugunde bunlari soylemek onur kirici.. düğün sonrasi yaptiklariniz onur kirici.. ayri odada yatmak onur kirici..bi insanla evlenmeye karar vermeyecektiniz bu kadar gozunuz karardiysa.. o da diger erkekler gibi bir hayat yasamak icin evleniyor. Ben esinize acidim.. %1 bile esinizde hata bulmadim. Amacim sizi linc etmek de degil. Madem boyle bi durum var. Tedavisi de vardir. Gidin tedavi olun. Esiniz boyle bir muameleyi bence haketmiyor. Kimse haketmez. Kimse de bulunmaz hint kumasi degildir. Kapiyi kitleyip yatacak kadar aile olmayi reddediyorsaniz en basinda,keske evlenmeseydiniz

Sen önce eski konuyu onu

Allah'ım yarabbim siz nasıl bı insansınız.!!!
Neden evlendiniz.
Aşırı sorunlusunuz ve gayet sağlıklı gibi davranıyorsunuz...
Takı konusuna gelince e takı çok önemli ise önceden takı şunları şunları istiyoruz diye konuşsaydınız.

Ayrıca cinsel sorununuz tavan derece de... E bu kadar cinsellikten uzak iseniz neden evlendiniz.

Eşinizi son derece haklı buldum.

Bı daha da lütfen evlenmeyin.

Konu sahibi sana daha önce hiç yorum yazmadım. Çünkü yazanların hiçbirini dinlemedin. Kendi kendini tutsak yapıp şimdi de özgürlüğüne kavuşmaya çalışıyorsun. Ne demişler kişinin kendine yaptığını tüm dünya bir araya gelse yapamaz.

Şakamı bu yoksa film senaryosu falan mı baya okurken bile şiştim saçma...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…