Özgürlüğüme adımlar

Bu evlilikte mağdur olan Gelin mi? Damat mı? yoksa mahalle kuyumcusu mu?

• Ankete Katılan
    259
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim kuzeynlerimden birisi, senin gibi cinsellik fobisi var ama ondan başka daha çok korkuları var. O yüzden tesadüfen bir gay le tanıştı ve anlaşmalı evlendi. Hemen hemen 20 yıldır evliler, tabi çocukları yok, sorana olmuyor dediler, artık zatem şimdi kimse sormuyor. Adamın erkek sevgilisi var, tabi gizli saklı. Akrabalar olsun, komşuları olsun, bu sırrı kimse bilmiyor, biz kuzeynlerden başka. Herkes onları çok mutlu bir es olarak görüyor. Ne kavga var, ne incitme, ne saygısızlık, nede tartışma. Maddi durumu çok iyi ve karısına çok güzel bir yasam yaşatıyor, tek eksik olan, sex yok. Ama ikiside bu durumdan çok mutlular.
Keşke sen de öyle bir kişiyle evlilik yapsaydın.

Bu kötülüğü kendinize bile isteye yaptınız.
Aileler adına üzüldüm.
Adama ise yorumsuzum.

Ben şunu da anlamadım,neden damadın takı takmaması yanlış ya da ailesinin ? Evlenirken böyle bir zorunluluk mu var ?
Ciddi soruyorum şu an merak ediyorum yani.Birkaç kişi konu sahibini de mağdur bulmuş,gerçekten nasıl mağdur olabiliyor anlamadım.

Eski konunuzu simdi okudum. Içim şişti gerçekten. Yok aylik kazanci 30 binmiş peluş almis bilmem ne. O zaman niye ayrilmadin? Cinsellik korkun varmis evleniyorsun. Kapiyi kilitleme konusunda da cok suçlusun. Bir kere reddedilip gonderilmis. Geri gelmeyecegi kesin. Ne demeye kilitliyorsun. Cok gurur kırıcı bence de. Siz olgunlasmamis bir bireysiniz. 24 yasindasiniz yasi 40a yakin adamla niye evleniyorsunuz? Kim oldugu onemli degil aslinda siz niye evleniyorsunuz?

Evet vebal alınmamalı bu önemli. "2020 gelinlerinde" arkadaşlar baya baya hak vermiş konu sahibine siz de vardınız galiba.

Kusura bakmayinda sizin hiç ama hiçbir mağduriyetiniz yok ki.. Damada çok üzüldüm..Çok Yazık cidden...Ona Yaptıklarınızı okuyunca ağlayasım geldi ne yalan söyliyim..Bir insanda cinsellik fobisi olabilir ona diyecek laf yok..Damatta üzerine çöküp sana tecavüz etmeye çalışmamış..Seni sevdigi için sana dokunmak istemiş belki seni o moda sokabileceğini düşündü kendince..Benim kuzenimde korkuyordu 1 yıl vajinusmus oldugu icin hiçbirsey yasayamadilar ama kocasıni çok seviyordu...Olmuyorsa illa cinsellik şart değil ki sarılıp uyuyadabilirdiniz siz ayrı odada kalmişsiniz birde üzerine kapıyı kilitlemissiniz...Siz bence sevmiyorsunuz..Ayrılık damat için en hayirlisi..Cinsellik şart değil ama Hiçbir erkek böyle bir ilk gece yaşamak istemez..Net

Mesajından bile anlaşılıyor eşini sevmediğin. Mesajda eşinden değilde sokaktan gecen birinden bahsediyorsun gibi.. kapıyı kilitleyip yatmak ne demek? Artik evlenmişsiniz eşin olmuş, sarilarak uyusaniz nolurdu. Illa birlikte yatinca cinsellik olmaz korkma. Ayrıca cinsellikten korkuyor olabilirsin ama bu adamla zorla evlendirilmedin heralde. Bi tanışma sevgililik dönemi oldu. Altın olayını anlamadim niye takılmadı vs ama çoğunda sen hatalisin

Yaptıkların çok saçma . Niye evlendin ki madem sevmiyosun

E bende aynı durumdayım. Bırakın ilişkiyi arkadaşlık ilişkisi kuramıyorum şuan .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…