Özgürlüğüme adımlar

Bu evlilikte mağdur olan Gelin mi? Damat mı? yoksa mahalle kuyumcusu mu?

• Ankete Katılan
    259
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yok artık ya... Ne hayatlar var vay arkadaş ya. Ben evimde çekirdek çitleyip kola içerken millet neler yaşıyormuş...

0 000 gel savun arkadaşının ettiklerini :)
Fena halde savucusu idin.
S a ç m a l a m a y ı n.
Ben önceki konusunda 123456 kere ayrıl deyip sayfalarca yazı yazmış biriyim.
Vebal alacaksın diye kaç kere dedim. Yazılarımı okuyanlar şahit. Inanmayan önceki yazılarımı okur.

Ben ki vebal almak konusunda hassasım.
Günahımı almayın.

Evlendiğim adamdan damat kendimden gelin olarak bahseden kadar yabancıladığım bir ortamda neden evlilik düşüneyim?
Hiç mi öncesinde yaklaşmadınız ve neden son raddeye kadar getirdiğinizi de anlamadım.
İki tarafın da hatası var ama kesinlikle siz daha büyük oranda hatalısınız. Adam illa ki cinsellik için mi sarılacak. Madem evleniyorsunuz oturup sohbette mi etmeyeceksiniz. Fobim var deyip konuşmaktan bile kaçmak neyin nesi?
Herşeyin içinde ben de yeni gelinim bana niye bir şey takılmadı olayı da değişik.

Ya evlenmeyi düşündüğüm adam düğünde sizin yaptıklarınızı yapsa bırakır giderdim, rezil ederdim düğünde. Adamın tek hatası bu olmuş.

Size dedik yapma, evlenme diye. Sevmedigin, cinsellik düşünmediğin bir adamla olmazdı.

Genel olarak adam çok haklı ve bence sabırlı biri.

Nikah yeni olmus bosanma yerine iptal edilemez mi nikah?
Ben suçlu suçsuz diye ayiramam iki taraf da hatali
Adamin sabah icinden canavar çıkmış daha sakince yanlışlarınızi soyleyebilirdi hemen bosanalim diye atar yapmak saçma
Ama ayni eve girip de oda kilitlemek de yanlış
Bizim aile evinde bile oda kilitlemek yasaktır kapini kapatirsin zaten bilinir rahatsiz edilmek istenmedigin
Adam zorla mi bir sey yapacakti sanki?
Aliskanlik demissiniz de o sizin eşiniz illa cinsellik yasamak zorunda degilsiniz ki bunun için de anlayis göstermiş ama diğer yandan da adama sapık muamelesi yapmışsınız sanki kapi kilitlenmese sizi zorlayacakmis gibi
Muhtemelen onuru gururu kırıldı adamin o yüzden bu kadar agresif davrandi
Ayrica madem istemiyordunuz evlenmeyi neden son dk soylediniz ki
Gelin odasina geldiginizde insanlar heyecandan diye düşünüp sakinlestirmeye çalışır ki normal bir durum
Ama bastan istemiyordunuz madem, daha önceden düğüne kalmadan bitmeliydi
Oturup sakince konuşun boşanmak yerine o size anlayis gostersin sizin evlilige ve birlikte yasamaya alismaniza destek olsun
Siz de oda kilitlemeler vs birakin
Gerekirse psikolojik destek alin çünkü cidden sorunlu bir ruh hali içindesiniz

"Gerdeğe giremeyen" kısmını eklemeniz çok kötü gerçekten. Onun derdi gerdek değilmiş ki. Beklerim, her şekilde kabulüm demiş, daha ne yapması gerekiyordu? Sanki kapıları tırmalamış gelicem gerdeğe giricem diye. İnsanların algısını yönlendirme yoluyla anket yapılmaz.

e iyi madem ban yok.
çelişkiler yumağısın ceylan. gerçek olduğuna hiç inanmadım o sebeple eski konuna da yazmadım.
hatta her okuduğumda 0 000 ne canhıraş yorumları için üzüldüm.. zeynep geldi hep aklıma..

hep bir kaprisli şımarık bebe havası veriyorsun. yok kapıyı kilitlemeden yatamam gözüme bant takmadan uyuyamam sanırsın küçük ada prensesi..
ama anneme anlattım beni geri kabul etti diyorsun. burada da sanırsın küçük emrah filmi..
hangisisin ceylan?

Oy kullanma bildirimi geldi. Ama kullanmadim. Cunku her iki taraf da magdur bence. Gerdege girememek degil ki mesele. Onca hazirlik, esya almak, ev tutmak...hayallerin yikilmasi, iki tarafin ailesinin cocuklarinin muruvetini gorecegini beklerken sonunun boyle bitmesi.. maddi manevi her iki taraf da magdur. Yaş almakla buyumuyor insan. Evlilik olgunlugunda degilseniz o ise hic girmemeliydiniz her ikiniz de. Evlilik hesap kitap isi degil ki, gonul isi. Mantik evliligini ben bu yuzden anlamiyorum. Mantikla is bir yere kadar gider, sonra tokezler. Her iki taraf da gonlunu koymaliydi ama ikinizin de bastan gonlu yokmus ki. Duygu yok bu evlilikte bir kere. Evlenmis olmak icin evlenmissiniz. Yazik ettiniz, keske hic girmeseydiniz. Bunca caba ev dizmek icin miydi? Oturmayacagi evi neden duzenler ki insan?

Ankette ki damat için açtığınız şık çok yanlış.Adamın derdi gerdeğe girememek değil bence ne demek kapıyı kitleyip yatmak.Erkek tarafı hiç bir takı takmadıysa tek haklı olduğunuz konu bence o diğer konuda siz haksızsınız

Konu sahibesi fake değil değil mi eminiz? Ben eski konularını göremiyorum da

Mesajıniz bu :)
Ceylan'ın mantiksizligina dair tek kelamıniz yokken adamın dediklerine ve ceylan gibi takmadığı takının eleştirisine dusmussun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…