Özgürlüğüme adımlar

Bu evlilikte mağdur olan Gelin mi? Damat mı? yoksa mahalle kuyumcusu mu?

• Ankete Katılan
    259
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy birde geline oy verenler çıktı.oy verenler bu gelinin haklı tarafını yazsanıza
Başlangıcı öyle bir yazmış ki.. gelin odasında ağladım titredim korktum diye.. gören de babası zorla evlendirdi sanır. Başını okuyup haklı demiş olabilirler

Psikolog dusundunuzmu yada psikiyatrist hangisi deniyorsa
yani kimseyle yasayamayacaksaniz hic evlenmemelisiniz
Belliki bir rahatsizliginiz var bunlar normal degil cunku
Belkide dugun nasil biseymis acaba diye evlendiniz bilemeyiz

Eski konuyu takip edip yorum yapmayanlardanım. Böyle olacağı belliydi maalesef.. Konu sahibi sağlıklı bir psikoloji de olduğunuzu düşünmüyorum, destek tedavi vs bişey almalısınız mutlaka. İnsan bile bile lades der mi kendi hayatına anlayamıyorum. Akıl alır gibi değil

İkiniz de suçlusunuz. Düğün günü gelmeden evlenmek istemediğinizi belirtebilirdiniz, eşiniz de düğün günü kendisine söylenenleri ve sunulan şartları duyduğunda bu işten vazgeçmesi gerekirdi.

Niye evlendin ? Madem evlendin altın konusunu niye gündeme getirdin ? Eltini bile incelemişsin baksana kolunu budunu..
Adamında dengesini bozmuşsun.
Çocuk oyuncağı değil ki bu..
Akıl vermiyorum ama iyice düşünmeliydin.
Cinsel konudan evlenmek istemeyinide ilk kez gördüm. Hadi ilk gece korkusu vs. Silah dayamadılar ki..
Affedersin yumurta dayanmış nikah masasında adamı da deliye döndürmüşsün.
Adama da acıdım sana da üzüldüm.
Bence geri dönme çok sevmiyorsan..
ama döneceksen de kendini düzeltmelisin. Terapiye filan git bari.

Konu sahibine haklısın diyenleri anlamıyorum gerçekten evlendiğiniz gece adam size ben cinsellik istemiyorum dese sarılsanız istemese ve odaya girip kapıyı kilitleyip uyusa buna da adam haklı diyebilir misiniz? Nikah öncesi adam her şeye tamam dediyse o an kalabalık stres heyecan falan o yüzdendir diye düşünmüştür ben adamı haklı buluyorum tabi arkadaşın düşüncesi evlenmeden önce kel Mithata benzeyen kocasıyla gerdek gecesinde adetliyken birlikte olup kanama olayını öyle halletmek vardı ya adetine denk gelmedi düğün ya da takı takılmayınca bu kadar entrikaya gerek yok dedi zannımca ama el insaf düğün günü altının gramı 495ti ya

Emrah'ın bacısı Gülcan.

Kapıyı kitlemek de nedir sonuna kadar damat bey haklı ilk gece hadi istemeyebilirsiniz kapı kitlemek de nedir tecavüz mü edecek size madem evlenmeseydiniz en son cümlelerinizde mutlu olmak istiyorum falan yazmışsınız evlenmeye iyice karar verin öyle bu işlere kalkışın da milletin canını yakmayın çocuk oyuncağı değil bu takı olayına gelince takar takmaz karşıdakinin hediyesidir o he istiyorduysanız baştan pazarlık yapıp evlilik sözleşmesi falan imzalasaydınız sonuna kadar damat haklı! Yaptıklarınız yenilir yutulur değil nişanlıyken hazır değilseniz atsaydınız nişanı damat bey bu travmayı nasıl atlatacak acaba?

Cinsiyetçilik vs. denecek belki ama umurumda değil.
Kadınların her zaman erkeklerden daha farklı, komplike düşünebildiğini ve daha zeki olduğunu düşünüyordum. Bu zeka kötü karakterle birleşince çok tehlikeli bir hal alıyor, bu konu da bunun güzel bir örneği oldu benim için.
Çıktısını alıp erkek kardeşime okutacağım.
Birşey deyince kötü görümce oluyor adımız.
Çok şaşkınım gerçekten. Bazı kadınlar beni kadın halimle ürkütüyor, böyle bir insanla ne akraba, ne arkadaş ne de iş arkadaşı olmak istemezdim.

Eski konunuzu bilmiyorum hatırlayamadım. Ama anlattıklarınız dahilinde sizi haksız buldum. Düğün günü aynı şeyleri adamın yaptığını düşünsenize.

Önceki konularınızı bilmiyorum. Zorla mı evlendiniz? sevmiyor muydunuz adamı? Sevmiyorsanız, istemiyorsanız keşke bu noktaya kadar getirmeseydiniz, ama zararın neresinden dönülse kardır, boşanın madem.

Ben burada zeka goremiyorum.zekaya dair en ufacik bisi yok hatta

benc3 dogru karar vermişsin hem deger vermemis hemde donek donek konuşmuş ins kurtulursun

Bence damat haklı . Genelde kadının yanında olurum ama senin savunulcak bi tarafın yok ki gelinlik giydikten sonra mi geldi aklın başına 1 hafta 10 gun öncesinden de soyleyebilirdin konu kapanırdı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…