Özgürlüğüme adımlar

Bu evlilikte mağdur olan Gelin mi? Damat mı? yoksa mahalle kuyumcusu mu?

• Ankete Katılan
    259
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ya guzelim sen evliligi ne sandin? Evcilik oyunu mu bu?
Evlenince kardes kardes mi yaticaksin sandin? Biriyle yasama fobin var senin niye evlendin o zaman? Cocuk agir konusmus tarzini begenmedim ama sen inu bu raddeye getirmisin. Ilk basta okudugumda gelin odasindn kosup cikmak istedim diyosun ben de zorla evlendin sandim ee oyle bi durum da yokmus? Sen gercekten bu cocuga evet derken aklin nerdeydi?

K Kazen üye ve konu gerçek mi?

Bende iletişim bilgileri var üyenin ve 2 senelik üye. Bence konu gerçek, ben geline de damata da üzüldüm.

Yalnız damadın gözü nasıl körmüş ki kendini sevmeyen birini görememiş? ve bunlar nişanlı iken adam hiç mi dellenmedi gel şöyle yamacıma bir kere öpem diye...

bilemiyorum, konu gerçek veya hayal ürünü emin değilim ama üye profili gerçek...

Şuraya bakın burada bile plan yapıyor.
Kimse kafasına silah dayamadi.
Keşke hakime bu kk'yida ispat niteliğinde delil gösterebilseler.

Gerçek olmamasını umuyorum ama bu kadar uzun süre yalan söyleyebilir mi biri?

Her iki durumda da kişiler anormal.

Ceylan hayırlısı olmuş. Uzatma bu hastalıklı ilişkiden kurtul. Seni tanımıyorum ama şöyle geliyo ki bana bu ilişki zaten seni sen olmaktan çıkarmış. Ama ne hikmetse bitememişti de bir türlü. Mevcut durumunuz bir fırsat. Bunu kaçırmayıp bitirin bu işi.

Adam magdur bence ilk günün anlamı farklı olmalıyken siz neler yaşatmışsınız. Hiç birşey deneme gereği bile duymamışsınız, kestirip atmışsın. Bi yaklaşımı bile çok görmüşsün. Eşler reddedilince hemen tavır alıyorlar Hele ki bu adamın ilk gecesi tabiki size ters tepki verir

başıma ağrılar girdi valla.sevmedenmi evlenmeye karar verdin onceki konularini okumadim mutlu olmayacagin biriyle asla asla devam etme seni seven ilişki olmadı diye burnundan getirmezdi.

Reactions: 000
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…