Özgürlüğüme adımlar

Bu evlilikte mağdur olan Gelin mi? Damat mı? yoksa mahalle kuyumcusu mu?

• Ankete Katılan
    259
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir süre sıkıntı çeker laf söz vs. Ancak dediğim gibi uzun vadede yükü attı omuzlarından.
Yarım akılla fırıldak çevirdi.

Önceki durumunuzu bilmiyorum ama daha önce sizi soğutan bir durummu oldu bu adamdan
Aslında önemli olan o Ceyl_an

Sırf evlenmiş olmak için evlenme yoluna girmişsiniz sanırım?? İnsan sevdiği insanla başbaşa kalmaya korkmaz tam tersi başbaşa kalmak için can atar.

Kapıyı kilitlemek ne demek? Adam sanki sizi yiyecek gerçekten de çok ama çok kırıcı ve kaba bir hareket. Bu kadar korkuyorsanız beraber uyuyabilirdiniz, sarılmasına bile izin vermemişsiniz. Nasıl bi ilişki bu, nasıl bi şey anlayamadım.

Bir süre sıkıntı çeker laf söz vs. Ancak dediğim gibi uzun vadede yükü attı omuzlarından.
Yarım akılla fırıldak çevirdi.
O öyle sanıyor.
Kocası mahkemeye götürürse işi ve orada da aynı şeyi söyleyip tazminat talep ederse :)))

Hoff herkes erkeğe üzülmüş. Evlenmeseydi??? Kizin sevmediği buradan bile net gözükürken evlenmeseydi. Yazarken bile adamdan bu kadar tiksinen biri yanindayken normal mı davranıyordur ? Burada konu açan kadınlara diyoruz da seni bu kadar sevmeyen adamın yanında ne işin var 2 gram kendine saygın olsun ayrıl diye bu adamın farkı ne?

Adam da bile bile evlenmiş. Neyin mağduriyeti allasen ya. Adam da kendi çıkarı için evlendi kızda

Böyle olacağı zaten belliydi biz buradan farkettik bizzat icinde yaşayanlar farkında değil miydi? Herkes bile bile lades işte

Son düzenleme:
Siz ayrılmamış mıydınız ya ne ara niye nikah oldu? Hem sevmediğin hem sevilmediğin belliyken karşılıklı birbirinize değer vermiyorken niye evlendiniz ki?

sizi hatalı buldum ben
evlenıyorsunuz ve karı koca hayatı yasayacaksınız bunu bılıyorsunuz?
bu denlı korkuyorsanız en bastan evlılık adımını atmamanız gerektı

ben vajınısmus sorunu yasadım
3 hafta denedım bu sorunu aşmayı megerse kızlık zarım cıft ve septalıymıs doktorum anestezı altında amelıyatla zarı cıkartıp ustune vajına genısletme amelıyatı yaptı evlılıgımın 1. ayında

vajınısmus olmak bır kabahat bır kusur degıl ben vajınısmus oldugumu bılmıyordum bıle, benımkı psıkolojık degıl fızyolojık bır nedenden kaynaklanıyormus.
bu sure ıcerısınde hep denedım korkumun ustune ustune gıttım bır adım attım yanı

boyle ustesınden gelebılırdınız sızde .

kocanıza öcü gıbı davranırsanız olmaz kı sureklı itip , daha gelınlık ustunuzdeyken senı ıstemıyorum ele gune rezıl olma dıye gıtmıyorum burdan demek en buyuk hakaret
bunu kımse kabul edemez

sızın ustunuzde gelınlık varken o sıze o cumlelerı kursa yıkılmazmıydınız

bırde daha eltının kolundakı bılezıklerı saymıssınız

yanı derdınız o mu gercekten

Ben sizin sırf bakire olmadığınız için bu adamla evlenmeyi durumunuza kılıf olması için kabul ettiğinizi düşünüyorum. Çevrenizin ailenizin, evlenip, boşandı, o yüzden bakire değil, demeleri için. Yani sizin deyiminizle, namusunuzu temizlediniz.

Cinsellik korkunuza da uyurken kapı kitlemeden uyuyamamanızada inanmadım. Adamdan uzak kalmak için uydurduğunuz bahaneler bunlar.

Şunu yazmadan geçemeyeceğim, düğün öncesi adama vaz geçtim, evlenmek istemiyorum deyince tabiki düğünde takı takılmaz sana. Niye taksın ki belki amacınız sadece takılan altınları alıp gitmekti. Bunu bilemez kimse, damatta öyle düşünmüş olacakki takı takmamış. İyi yapmış.

Gözünüz aydın, hedefinize ulaştınız, şimdi boşanabilirsiniz.

Ankete damat dedim ama gerdege gitemedi diye degil ki vajinusmus yasayip yillarca beraber olamayan ciftler var.damat hakli cunku siz bile bile lades demissiniz ve kapi kitlemek ne demek gece size tecavuz edeceginden mi endişelendiniz guven duymadiginiz insanla yola cikmak da sizin hataniz.

Cidden adamın bunu yapacağıni mı düsunüyosunuz ya burada adam magdur
Anlamak istemedi.
Modern bile olsa işin içine gurur ve aile girmiş.
Etraf, cevre, konu komşu girmiş.
Adama birşey olmaz gider evlenir yeni hanımla zaten toplum balık hafızalı, mutlu mesut yaşar
Ama kızın yaptığı unutulmaz, boşandı diye de evliliği biraz zor olur

Mevcut yüzüklerime dair hiçbir bilgim yok. Hatta sahte ama kaliteli bişi olsa onu bile fark etmezdim büyük ihtimalle. Malum herkesin değer verdiği şeyler farklı

Madem cinsellik korkunuz vardı neden evlendiniz. Madem evlendiniz annemi isterim ne demek saçma sapan davranışlar altına kafayı takmalar gerçekten siz hatalı ız. Bu kadar sıkıntılarınız var tedavi olsaydınız bu ne saçma sapan hareketler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…