Bence bu uzun vadeli bir yatırım.Nasıl halledecek ki.
Düşünsene tek senin bildiğini cümle aleme bakire degildi ondan düğünün ertesi gün boşandılar derse herkes duyacak :)
Demeye de gerek yok.
Milletin ilk aklına gelen bu olacak zaten.
Yani herkese ilan etmiş oluyor bu mantığa göre.
Ortada bekaretin yüklediği yükü kaldıran bir emare yok.
Aksine daha da yükler.
Yanlış zamanlama.Onun özgürlükten kastı bakire olmamasının ona hissettirdiği yüktü bence.
Aklınca onu halletti.
Adam olduk derse ispatını kim yalanyalabilir ?Bence bu uzun vadeli bir yatırım.
Yani yakın zamanda konuşulan için "zaten birlikte olmadık" kozu var. Üstelik bu doğru.
Uzun vadede ise evlendim, boşandım.
Üstelik gelin odası muhabbetiyle ilk kozu pekiştirmiş.
Keşke.Eğer doğruysa, umarım adam bu planı anlar ve herkese duyurur.
Kazan abi büyük hayraninim bi imza be abiii@Mune bu mesaj argo içerikli diye şikayet ederlerse lütfen ceza verme : ))))
Ufak tefek hesap hataları var.Yanlış zamanlama.
Kendi tuzağına düştü.
Adamın eline en büyük kozu verdi.
Adam mahkemede bile "bakire değildi, ertesi gün kovdum" dese ve tazminat istese ava gidenCeyl_an avlanmış olacak hem de çift dikiş.
Hem rezil olacak, hem parasından olacak.
Bu da Ceylen Hanım'ın çakallığının tıkandığı yer işte :))Adam olduk derse ispatını kim yalanyalabilir ?
Olduk bakire degildi dese inanmayacak kimse var mı ?
Yo orada ağlama sebebi adet gününe denk getirememesi.Ufak tefek hesap hataları var.
Ama gelin odası ağlaşmaları "birlikte olmadık" tezini cümle aleme duyurmak için zaten.
Önümüzdeki yıllarda olacak potansiyel birliktelerine "evlendim boşandım" kılıfı dikti işte.
Kimse o gelin odasındaki ağlamayı yemez. Eğer düğünün ertesi günü kocan "evden kovduysa" -kocası böyle anlatacaktır gururunu korumak için- kadında bir sorun vardır. Toplumun genel bakış açısı bu.Ufak tefek hesap hataları var.
Ama gelin odası ağlaşmaları "birlikte olmadık" tezini cümle aleme duyurmak için zaten.
Önümüzdeki yıllarda olacak potansiyel birliktelerine "evlendim boşandım" kılıfı dikti işte.
Çok anlatıldı. Sayfalarca dil döküldü. Doğu insanında çok değişik bir kin var. Hepsi değil ama birçoğunda gördüm. İşi çok zor Ceylanın.Ben onu bunu bilmem.
Yanlış anlaşılmasın arada bir yerlerde adamın Kürt olduğunu demiş.
Bu işin peşini böyle ucuza kapattirmaz bu adam kimseye.
Aşırı gelenekci olurlar ne kadar modern çizgide olurlarsa olsun.
Aileler akrabalar bu işin içine dahil olmuşsa hiç hemen bosanirim, kolay atlatirim diye düşünmesin.
Adam şoka girdiği için şuan olayın bence tam detayına inenemis kafasında.
Üç beş gün sonra görürüm ben onu.
Bu adamın ailesi var arkadaşlari var.
Ne diyecek sorduğunda millete ?
Karım sevismek istemiyordu ondan mı oldu diyecek :)
Hangi erkek bunu dedirtir kendine ?
Az daha aklı yerine gelsin bak bakalım bunu koyar mi senin yanına.
Ben direkt dolandırıcılıktan veririm mahkemeye.