Özgürlüğüme adımlar

Bu evlilikte mağdur olan Gelin mi? Damat mı? yoksa mahalle kuyumcusu mu?

• Ankete Katılan
    259
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben diyeyim size.
Adama bakire olmadığını dememis.
Adetliyken birlikte olma kandırma emelleri vardı elinde patladı.
Adam sırf takı takmamak için kanlı çarşaf var adetimizde, takı adet ise bu da adet demiş. Ben adamın bildiğini düşünüyorum.

Ben sizi haksız buldum ne istediğinizi bilmeden düğün gününden adamı boğmuşsunuz.Adam size anlayışlı yaklaşmış hadi cinsellik istemiyorsunuz ayrı odada yatıp kapı kilitlemek de ne oluyor adama öcü muamelesi yapmışsınız

Adam sırf takı takmamak için kanlı çarşaf var adetimizde, takı adet ise bu da adet demiş. Ben adamın bildiğini düşünüyorum.
Adam gayet mantıklı konusmus.
Madem sen adetlerde var takılır dersen oda sana sevismekte var serde yarim der.
Hem ayranim dökülmesin hem......... Olur mu ?

Adamın yerinde olsam; size bir daha kimseyi parası için kullanmamayı öğretmek ve sonra rahat rahat bu travmayı bir başkasına yaşatmayı göze alamayın diye kallavi bir tazminat davası açardım.
Psikolojiniz sıkıntılıysa kimsenin canını yakmayın arkadaşım.
Ya da daha iyi bir fikrim var; bizim gibi normal insanlara bulaşan sorunlularla olun bari de çifte sevap kazınsın hanenize.

Zaten nisanlilik döneminde de sorunluydunuz. Ne diye bile bile evlendiniz ki. Sirf evlenmek icin evlendiniz cok sorunlusunuz ya. Bizden ne gibi bir öneri bekliyorsunuz? Düzelmez..

Adam neyse oydu, en baştan beri.
Sahtekarlık yapan Ceyl_an
Ya da şöyle diyeyim; iki cambaz bir ipte oynayamadı.

Evleneceğim insan düğün günü bana olmaz dese, kesin hayatında başka biri var derim. Takıları takmam, taktırmam.

Şu bin küsür yorum yazılan mı? Hani adam yaşça da büyüktü? İnanamıyorum o konuysa tüm forum helak olduk evlenme diye ya yuh

Adamın çekilçek çilesi varmış hemşire.

Kesin biri beddua etti adamçaza. Başka yolu yok yani böyle bişiyin başına gelmesi için
Yani.
Karakterli insan işi buralara getirmezdi.
Düğünü iptal etmekten çekinen konu sahibi, gerdeğin ertesi günü evi terkedecek kadar cesur.
Dedikoduların 1.maddesi eminim bekaret olacak.

Adamın yaptığı tek doğru hareket size trabzon burması takmaması olmuş, siz bırakın burmayı trabzon hurması bile haketmiyorsunuz. Inşallah boşanma sebebini cümle aleme duyurur da siz başkalarının da başını yakmazsınız. Acaba evlilik dolandırıcısı falan mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…