• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özge'nin taze yerleşmiş yeni gelin evi :)

çok güzelmiş koltukların ve mobilyaların allahım darısı başıma inşallah bende böyle güzel bir telaş yaşamak isterim bizlerede dua et cnm:)))

evin çok şık güle güle oturun.:nazar:.benimde sadece halın gözüme battı onunda hikayesini yazmıssın doru diosun kırmaya degmezz koltuk takımına ayrı bayıldımm zatenn mutluluklar diliyorumm:D

Güle güle oturun. Çok güzel bir ev olmuş. :nazar:

Halılar, halı olarak gayet güzel ve el dokuması olduğu için, bugün belki olmasa da ileride kıymeti anlaşılır bence. Halıdaki renklerden yastık ve değişik objelerle daha uyumlu bir hale gelebilir belki eşyalar ile halılar birbirine. Kanepedeki sarı yastık bana çok hitap etmedi.

Yatak oda takımı çok güzel. Başka bir oda varsa belki gardırop o odaya alınabilir.

Müsait olduğunuzda, evin diğer bölümlerinin de resimlerini bekliyoruz.

Koltuk takımınızı çok beğendim.Eğer yanlış anlamazsanız sadece koltuk takımında ki sarı yastık gözüme kötü göründü.Olmazsa çok daha iyi olur bence.Huzurla oturun evinizde.Çok güzel bir duygudur eminim.​

Halılar gerçekten odayı çok kötü gösteriyor.Çok alakasız.
Kaynananız aldıgı için kırmamışsınız.Fakat başka bir odaya kırmızı şeklinde mobilyayla tamamlayabilirdiniz.Bence yeni halı al oraya.

Ben birde gümüşlükleri hiç sevmiorum.Ondan gümüşlük göze çok yorucu geliyor.
Onun haricinde perdeler ile koltuklar çok uyumlu.Sarı yastıklarda hariç.
Yatak odanıda begendim.
İyi günlerde kullanın.

Canim evin cok guzel gule gule otur tatlimm insallah allah olmayanlarada nasip eder....

Bende halı hakkında yorum yapcaktım ama kalsın sen açıklamışsın.onun haricinde herşey çok güzel sağlıklı mutlu günlerde oturun inşallah...

evin çok güzel güle güle otur canım ben marak ettim bir komşum bu senin yatak örtüsü tazında bi örtü baktı da yıkaması falan nasıl onu merak ettik almayı erteledi sen nasıl yıkıyorsun canım kirlenince kullanışı kolaymı?

yatak örtünüzü çok beğendim ama yatak odanız biraz küçük sanırım yinede önemli olan huzur .o salondaki halınız şimdi çok phalı ve bulunmuyor bile.odaya uyum sağlamadığı doğru ama başka bir odada değerlendirin derim .evinizde mutlu ve sağlıcakla oturun.

Back
X