J
Juliet
Ziyaretçi
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
bekliyoruz canım evinin resimlerini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tahmin emiştim bende ingilizce öğretmeniyim izmirde:) ama ben dersanede
tamam canım, evi bir versinler, taşınalım, kesin koyarım artık nasıl olursa olsun...:dance:bekliyoruz canım evinin resimlerini
sana birazcık kızabilir miyim nolur :mymeka:
ne evler var ev dört dörtlük ama içerde huzur yok
yeterki mutlu ve huzurlu ol hanende dimi
ben 1,5 yıldır evliyim..evlilik hazırlığı denen bişey yaşamadım ben
hep yalnızdım hem evde kayınpederim oturuyordu gönül rahatlığı ile evimi yerleştiremedim
ama Allah bu zaman nasip etti .şimdi evimi yeniliyorum yerimseniben yeterki mutlu ve huzurlu ol..senin en büyük derdin bu olsun Allah başka dert vermesin sana kaydirigubbakcemile
hadi ya, ben de şimdi deli gibi ingilizce çalışmaya çalışıyorum...kpdsye hazırlanıyorum, ders falan alacağım galiba....sengözlerimebaksanab
arkadaşlar, aslında bazı şeyleri daha önceden yazacaktım ama kimsenin başını ağrıtmayım diye yazmadım....ama beterinde beteri var...öncelikle hep olumlu şeyleri görmeye çalışacağım artık...zaten önceden de öyle yapıyordum....bizim işyerinde erkek bir işarkadaşım var, eşiyle birlikte bize gelmek istedi...eşini hiç tanımıyorum.....arkadaşla da çok samimi değiliz..fazla tanımaz bizi...ben bayramdan sonra çağırmayı düşünüyordum...ama bizim üst katın tuvaleti olduğu gibi bizim tuvalete akmıştı ve kaç kere söylememize rağmen yaptırmadılar, biz yaptırmak istedik, ev sahibi onlar yaptıracak dedi...öylece kaldı hala yapılmasını bekliyoruz.kapattık orayı, kullanmıyoruz....ama beni aldı bir düşünce, herkes banyodaki tuvaleti kullanmıyor, sonuçta bu insanlar bize oturmaya gelecek ve tuvaleti kullanmak isteyecekler...banyomuzda eski, doğal olarak...dolap falan da yok..bir şekilde idare ediyoruz ama göze çok hoşta görünmüyor....ben bunu kafaya takarken bir de ne oldu? eşim banyoya girmişti.....birden içerden tangur tungur gürültü geldi, bir de baktım ki bizim lavobo kopmuş...fayanslar parçalanmış..tabi eski, çürümüş.....sonra hemen yaptırdık.....düzenledik ama ben karar verdim...artık olmayanlardan önce olanların kıymetini bileceğim....
evimizi de hala teslim alamadık ama alınca da evin herşeyine takmayacağım....Allah başka sıkıntı vermesin...ama hala gelin evi diyeduydukça içim cız ediyor....ama herkesin bütçesi kendine göre, yapacak birşey de yok....sonuçta eşim bana bu ev eski, istersen başka ev tutalım demişti, masraf olmasın diye ben bekar evine yerleşmeye razı olmuştum...bir şeyi yaparken sorumluluğunuda almış olmam gerekir, sevgiler....
Canım benım Allah baska sıkıntı vermesın ınsallah.. Benım Allah ıcın evim cok güzel,kıracıyım cunku eşimin meslegı geregı 2-3 senede bır tayın görcem..Benımde bu yuzden düğün arası cok kafamı bulandırdılar(kayınvaldemler),neymıs tayıncı ınsanmısız salon takımına ne gerek varmıs,annem kayınvaldeme ben su kadar yorgan su kadar yastık vercem 1 er tanede sen verırsın demıstı neymıs oglunun bekarlık yorganı yastıgı varmıs ne gerek varmıs,12 kısılık yemek takımı alıncaktı neymıs bız tayıncı olcagımız ıcın gelenımız gıdenımız olmazmıs,ben evı eşim tutarken görememıstım baska sehırde oturdugumuz ıcın ama kayınvaldem gelıodu arada oglunun yanına kalmaya,korıdora yolluk hole halı lazım dedi eşim,yıne neymıs kendısının evındekı eskı kullamadıgı yolluklar serılıydı zaten onlar kalsımıs tayıncıymısız yenıler kotu olurmus!!! Offf dha neler neler anlatamamm..4 aylık evlıyım ve hepsını düğün borcları bı yana yıne bız aldık eşimle.. Kayınpederımın dedıgı ıse ne gerek var oturma grubuna ben 2 sandalye 1 masayla evlendım oldu.. bana babam yapmadı zamanla sızınde olur dedı yaaaa... Durumu olmasa amenna.. Cevresı cok ıyı bılır..
öyle ya, ne yapalım..ilk evlendiğimizde biz de bazı mutfakta, koridorda eski kilimler seriliydi, yavaş yavaş aldık halılarını..hala da eski halıların olduğu odalar var, evimize çıkmayı bekliyoruz işte...o zaman bir iki perde ve halı değişecek...[/QUOT
düğün borclarımız bıtcek kısmetse surda 2 ay daha cekıcem sıkıntı..Aslında hepımız kadınız,kayınvaldelerde sonucta bır zamanlar yenı gelın oldu,yani anlamadıgım nokta nedır bu rahatlık.. Ben cocugumun basını egmemek ıcın elımden gelenı yaparım yaa.. yeter kı evınde huzurlu mutlu olsun..
öyle ya, ne yapalım..ilk evlendiğimizde biz de bazı mutfakta, koridorda eski kilimler seriliydi, yavaş yavaş aldık halılarını..hala da eski halıların olduğu odalar var, evimize çıkmayı bekliyoruz işte...o zaman bir iki perde ve halı değişecek...[/QUOT
düğün borclarımız bıtcek kısmetse surda 2 ay daha cekıcem sıkıntı..Aslında hepımız kadınız,kayınvaldelerde sonucta bır zamanlar yenı gelın oldu,yani anlamadıgım nokta nedır bu rahatlık.. Ben cocugumun basını egmemek ıcın elımden gelenı yaparım yaa.. yeter kı evınde huzurlu mutlu olsun..
benim kayınvalidemlerin gerçekten ekonomik durumları kötü....olsa yapacaklarına inanıyorum, ötesini de hiç sorgulamadım, aklımı hiç bulandırmadım.....herkesin canı sağolsun.....
benim kayınvalidemlerin gerçekten ekonomik durumları kötü....olsa yapacaklarına inanıyorum, ötesini de hiç sorgulamadım, aklımı hiç bulandırmadım.....herkesin canı sağolsun.....
öle tabı arkadasım.. Benımkılerde varda yok.. Eşiminde cok zoruna gıdıor bu durum.. Zamanla hersey olur..