söz verdiğim gibi taze taze evimin yerleşmiş halini paylaşıyorum.....

böyle parça parça oldu ama sabırszlığıma verin aslında hepsini birkere de yüklemek daha ii olurdu....

Eklentiler

• $serkan 144.webp
    $serkan 144.webp
    23 KB · Görüntüleme: 96
  • $serkan 145.webp
    $serkan 145.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 61
  • $serkan 147.webp
    $serkan 147.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 50
  • $serkan 149.webp
    $serkan 149.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 70
  • $serkan 151.webp
    $serkan 151.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 52
  • $serkan 153.webp
    $serkan 153.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 55
  • $serkan 157.webp
    $serkan 157.webp
    15 KB · Görüntüleme: 56
  • $serkan 159.webp
    $serkan 159.webp
    25 KB · Görüntüleme: 43
  • $serkan 160.webp
    $serkan 160.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 52
  • $serkan 161.webp
    $serkan 161.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 46
  • $serkan 162.webp
    $serkan 162.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 51
  • $serkan 163.webp
    $serkan 163.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 71
çok güzel canım oltuğunun rengini tam net gördüm rengi çok güzel tam olarak ne renk canım ve ve ve yatak odanın perdesi muhteşemmiş pembe pembe mutlulukla otur içinde canım :54:

çok güzel canım oltuğunun rengini tam net gördüm rengi çok güzel tam olarak ne renk canım ve ve ve yatak odanın perdesi muhteşemmiş pembe pembe mutlulukla otur içinde canım :54:

beğenmene çok sevindim canım ama koltuğu alalı epey oldu ocak ayında almıştık o yüzden tam isim olarak rengini hatırlamıyorum ama çok açık sütlü kahve renginde :)daha güzelleri senin olsun perdeyi bende çok seviyorum gerçi ben bütün evimi çok seviyorummmmmmm:):):9

mobilyalarınızı aylar önce paylaştığınızda da çok beğenmiştim özellikle mutfakla oturma odası arasındaki rafı :)
ama eşyalar yerleştikten sonra hayalkırıklığı yaşatan da o kısım oldu. ben içi kitap dolu bir kütüphane yaparsınız diye hayal etmiştim. bana ne oluyorsa hem hayal edip hem de hayalkırıklığı yaşıyorum :)
siz de kitaplık diye bahsetmişsiniz ondan belki evinizde yaşamaya başladıktan sonra kütüphaneye çevirirsiniz tabi ama böyle bir planınız yoksa da aklınızın bir köşesinde fikir olarak bulunsun istedim dayanamadım yorum yapmamaya :)

mobilyalarınızı aylar önce paylaştığınızda da çok beğenmiştim özellikle mutfakla oturma odası arasındaki rafı :)
ama eşyalar yerleştikten sonra hayalkırıklığı yaşatan da o kısım oldu. ben içi kitap dolu bir kütüphane yaparsınız diye hayal etmiştim. bana ne oluyorsa hem hayal edip hem de hayalkırıklığı yaşıyorum :)
siz de kitaplık diye bahsetmişsiniz ondan belki evinizde yaşamaya başladıktan sonra kütüphaneye çevirirsiniz tabi ama böyle bir planınız yoksa da aklınızın bir köşesinde fikir olarak bulunsun istedim dayanamadım yorum yapmamaya :)

:)evet tatlım eve tam anlmıyla yerleşince her rafta olmasada ara ara raflara kitaplarımızı ve dergilerimizi koycaz şimdi herkes evi görmeye falan gelio mümkün olduğunca sergilencek şeyleri koymaya çalıştık fikrin ve düşüncelerin için teşekkürler......

41 kere masallah ....ama seneye yaza insallah bende kendi evime gecince seninde yardimini isteyecegim bunu unutma ....mutluluklar seninle olsun....

Çok hoş ve temiz bi evin var caanımm banyo dolaplarımız aynı ama benimki beyaz ;)

Back
X