söz verdiğim gibi taze taze evimin yerleşmiş halini paylaşıyorum.....

ayy bi tane salon resmi varmış:D

Eklentiler

• $DSC04188.webp
    $DSC04188.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 71
:nazar: :nazar: :nazar:
Maşallah, Allah huzur & mutlulukla oturmanızı nasib etsin.
Bir ömür ağız tadıyla geçinin inşallah... :16:

Canım herşey çok güzel ve çok zevkli bir bayansın. Allah güle güle oturmayı nasip etsin :nazar:

Yeni gelin evi de bi başka oluyor canım....herşey çok güzel mis gibi...Rabbim huzurla ,mutlulukla,sağlıkla kullanmayı nasip etsin...

Yeni gelin evi de bi başka oluyor canım....herşey çok güzel mis gibi...Rabbim huzurla ,mutlulukla,sağlıkla kullanmayı nasip etsin...

evet dimi herşey yeni ve son model bide azıcık zevk girince işin içine herşey göz dolduruveriyoooo ii dileklerin için çok sağol herkese nasip olur inş.....

canım çok güzel evin güle güle otur.. duvara monte o rafa bayıldım sizmi aldınız onu yoksa evin kendisinden mi ??

canım çok güzel evin güle güle otur.. duvara monte o rafa bayıldım sizmi aldınız onu yoksa evin kendisinden mi ??
yok tatlım görünen herşey benim fikrim ve mobilya tarzı herşey marangoz elinden çıkma yani o kitaplığı ben tasarladım marongoz yaptı :D ali ağolu gibi konuştum dimi:)

renklerin uyumu çok güzel,eşyalar harika ev harika, mutlu mesut oturun bu güzel evde kahkahalarınız bol iyi haberleriniz daim olsun inşallah.!!

Back
X