söz verdiğim gibi taze taze evimin yerleşmiş halini paylaşıyorum.....

hepsi de çok güzell özellikle mutfağına bayıldımmmm... tam istediğim gibi:) Allah mesut etsin güle güle oturun canımm:)

Mutfagına bayıldım :16:Güle güle oturun inşallah.

Oy Allahım banada banada :17:

güle güle otur canım misler gibi bir evin olmuş şatafattan uzak sade ferah tertemiz .yalnız evinin resimlerini daha net çek bekliyoruz salonunu merak ettim canım :nazar:mutlu mutlu bir ömür sevdiğinle otur içinde

güle güle otur
sen kurtuldun bu dertten darısı bana artık :)
çok güzel olmuş mutfağın
girişindeki raf
ayrıca ocağın yanındaki tuz şeker çay kutun
bende arıyodum ama görüntüde görünce beğendim

bir de yatak başın çok büyük geldi bana kullanımı nasıl
görüntüsü nasıl
merak ettim

ev cokg uzel
agız tadıyla oturmayı nasıp etsın Allah ev kendınızınmı?

Evine bayıldım.Banyo ve mutfak çok şık ve çok modern. O yandan raf bitirdi beni. Çok hoş olmu.Mutlulukla otur

güle güle otur
sen kurtuldun bu dertten darısı bana artık :)
çok güzel olmuş mutfağın
girişindeki raf
ayrıca ocağın yanındaki tuz şeker çay kutun
bende arıyodum ama görüntüde görünce beğendim

bir de yatak başın çok büyük geldi bana kullanımı nasıl
görüntüsü nasıl

ALLAH ev kuranların yardımcısı olsun çok zor darısı ev kuranların başına evet rafı herkes beğendi çok şükür yatak başına gelince normalden büyük zevk meseli tabi ben oymalı vs.şeyleri sevmediğim için böyle bişey tercih ettim kullanımında bişey yok duvarda duruyo zaten de tam istediğim gibi yapamadılar mobilyalarımın hiç biri hazır değil yaptırdık

güle güle otur canım misler gibi bir evin olmuş şatafattan uzak sade ferah tertemiz .yalnız evinin resimlerini daha net çek bekliyoruz salonunu merak ettim canım :nazar:mutlu mutlu bir ömür sevdiğinle otur içinde

ay çok teşekkürler söz daha net daha ayrıntılı fotolar çekip koycam aceleye geldi bu fotolar biraz

gerçketen ofis görüntülü evleri görmekten sıkılmıştık deri koltuklar siyah beyaz renkler....çok şık ve soft renkler olmuş...ama en çok bayıldığım nokta mutfak girişindeki raf olmuş...çok orjinal valla çok beğendim.... güle güle otur canım...tek gözüme takılan şey kırmızı koltuklu oda... koltuk çok minicik kalmış... başka salonun varsa bilemem tabi de..gözüme pek minik geldi koltuklar..

tatlım o odaya daha pc masası alıncak bide ilerde çocuk odası olcak o yüzden eşyayla doldurmadık daha sonra o eşyaları değerlendircek bi odamız yok ben misafir odası denilen o odadan yapmadım mutfagımla salonum bir zaten çocuğumuz olana kadar orda yicez işcez oturcaz ......

Back
X