Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evine bayıldım.Banyo ve mutfak çok şık ve çok modern. O yandan raf bitirdi beni. Çok hoş olmu.Mutlulukla otur
ev cokg uzel
agız tadıyla oturmayı nasıp etsın Allah ev kendınızınmı?
güle güle otur
sen kurtuldun bu dertten darısı bana artık :)
çok güzel olmuş mutfağın
girişindeki raf
ayrıca ocağın yanındaki tuz şeker çay kutun
bende arıyodum ama görüntüde görünce beğendim
bir de yatak başın çok büyük geldi bana kullanımı nasıl
görüntüsü nasıl
ALLAH ev kuranların yardımcısı olsun çok zor darısı ev kuranların başına evet rafı herkes beğendi çok şükür yatak başına gelince normalden büyük zevk meseli tabi ben oymalı vs.şeyleri sevmediğim için böyle bişey tercih ettim kullanımında bişey yok duvarda duruyo zaten de tam istediğim gibi yapamadılar mobilyalarımın hiç biri hazır değil yaptırdık
evim henüz bugün yerleşti ve sizlerle paylaşmak istedim çok ayrıntılı çekemedim ama genede epey foto var.....
Mutfagına bayıldımGüle güle oturun inşallah.
Oy Allahım banada banada![]()
güle güle otur canım misler gibi bir evin olmuş şatafattan uzak sade ferah tertemiz .yalnız evinin resimlerini daha net çek bekliyoruz salonunu merak ettim canımmutlu mutlu bir ömür sevdiğinle otur içinde
gerçketen ofis görüntülü evleri görmekten sıkılmıştık deri koltuklar siyah beyaz renkler....çok şık ve soft renkler olmuş...ama en çok bayıldığım nokta mutfak girişindeki raf olmuş...çok orjinal valla çok beğendim.... güle güle otur canım...tek gözüme takılan şey kırmızı koltuklu oda... koltuk çok minicik kalmış... başka salonun varsa bilemem tabi de..gözüme pek minik geldi koltuklar..