Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cnm eşyalar çok güzel özellikle koltuk takımını çok begendim.. sadece koltuktaki sarı yuvarlak yastık hiç olmamışş.. bide halılar uyumsuz.. vitrindede birsürü bardak var azaltsan daha sade şık durur.. bukdrrr:) yeni yerleştigi için zamanla daha çok değiştirisin.. eksiklerinde vardır.. bende 1 senedir evliyim hala eksik tamamlıyorum:) hayırlıı olsun
halıların açıklaması yapmışssın zaten :) sadece göze batan o cidden.diğerlri çok güzel olmuş güle güle kullan.şimdiden bir ömür boyu mutlu huzurla oturun evinizde.
canım bu güzel evde eşinle bir ömür boyu mutlu mesut oturmayı güzel günler geçirmeyi rabbim nasip eder inşallah gerçekten çok zevkli ve çok şık olmuş evin keyfini çıkara çıkara otur
Canım Allah sağlık ve mutlulukla oturmayı nasip etsin, evin çok güzel olmuş, halı konusunda bende aynı fikirdeyim ama k.valideni kırmamak adına o halıyı serdiğin için ayrıca seni çok takdir ettim. Allah mesut etsin.
herkese çook çok teşekkürler kızlar beğenmenize sevindim gerçekten bende çok sevdim evimi sabırsızlanıyorum içine girmek için Allah hepinize daha daha iyi güzel evler nasib eder inşallah
salonunuz cok buyuk cok ferah ve cok sanslisiniz ne guzel.evet halilar cok siritmis,ama el dokumasinin degeri cok fazla.ilerde degisimli kullanacaginiz halilarda alirsiniz insallah.yatak odaniz,misafir odaniz kadar sansli degilmissiniz.uzuldum buna.keske baska bir odaya deneseydiniz? gle gule oturun.cok guzel bir yerlesim olmus.