Özge'nin taze yerleşmiş yeni gelin evi :)

ozge0818

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
291
3
118
Ankara
Kızlar sonunda dün bizde evimi yerleştirdik. hakikaten çok zormuş ne tarafa koşturacağımı şaşırdım ama çokda güsel bi duyguymuş insanın bnm die bi yeri benimsemesi. neyse çektiğim cici evimin resimlerinide sizlerle paylaşmak istedim. oturma odamı mutfağımı ve banyomu çekemedim çünkü orda misafirlerim vardı :) bu seferlik salonum ve yatak odam var daha sonra öbür odalarıda ekliyeceğim inş hee yorumları unutmayalım olurmu :))
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

$salon 1.webp

$salon 2.webp

$salon 3.webp

$salon 4.webp

$salon 5.webp

$salon 6.webp

$salon 7.webp

$salon 8.webp

$yatak 1.webp

$yatak 3.webp

$yatak2.webp

Kızlar sonunda dün bizde evimi yerleştirdik. hakikaten çok zormuş ne tarafa koşturacağımı şaşırdım ama çokda güsel bi duyguymuş insanın bnm die bi yeri benimsemesi. neyse çektiğim cici evimin resimlerinide sizlerle paylaşmak istedim. oturma odamı mutfağımı ve banyomu çekemedim çünkü orda misafirlerim vardı :) bu seferlik salonum ve yatak odam var daha sonra öbür odalarıda ekliyeceğim inş hee yorumları unutmayalım olurmu :))
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 209108

Eki Görüntüle 209109

Eki Görüntüle 209110

Eki Görüntüle 209111

Eki Görüntüle 209112

Eki Görüntüle 209113

Eki Görüntüle 209114

Eki Görüntüle 209115

Eki Görüntüle 209116

Eki Görüntüle 209117

Eki Görüntüle 209118

herşey çok güzel olmuş allah sağlıkla huzurla mutlulukla oturmak nasip etsin inşallah:nazar:

salonun renkleri mobilyalar çok uymuş çok beğendim canım yatak örtünüde ayrı bi sevdim güle güle huzurla mutlulukla otur inşallah :nazar:

canım benimde 2 hafta sonra düğünüm var..evimi yerleştirdik..gerçekten harika bi duygu..evini çok beğendim..huzurla oturmanızı dilerim..

[BCanımm herşeyinn çok güzzel maşallahhhh:nazar::nazar::nazar:
Allahım ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inş.:69:
[/B]

canım eşyaların çok güzelmiş ALLAH ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..bide yanlış anlama beni ama nacizane fikrimi söylemek istiyorum halıyı keşke daha farklı bi model alsaydın bence olmamış...ama eşyaların çok güzelmiş

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin :71:

eşimin teyze oğluda evlenecek kızla tanıştık zaten iki kuzen kardeş gibi büyümüşler haliyle benle evleneceği kızıda elti olarak görüyorlar bende o kadar yakın hissediyorum mobilya bakmaya filan beraber çıktık. hem yorucu ama bir o kadar da zevkliydi, sanki endi düğün alışverişim gibi mutluydum :60: İnşallah çok mutlu olurlar, olursunuz. her anın tadını çıkartın az emek harcamadınız kimseye harcatmayın sakın mutluluğunuzu sım sıkı tutun sahip çıkın :54:

Gerçekten güsel olmuş Huzurla yaşamanızı dilerim.Bende evlilik hazırlıkları yapıyorum ama beyaz eşyada çok kararsz kaldım yardımcı olursanız sevinirim.

canım eşyaların çok güzelmiş ALLAH ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..bide yanlış anlama beni ama nacizane fikrimi söylemek istiyorum halıyı keşke daha farklı bi model alsaydın bence olmamış...ama eşyaların çok güzelmiş

saol canım :) halılarımı kayınvalidem önceden almış eşyalara göre almadık yani. gerçek eldokumasıymış taa nişanlım askerdeyken almış. bende kırmak istemedim oda nazarlığımız olsun dedik :1:

saol canım :) halılarımı kayınvalidem önceden almış eşyalara göre almadık yani. gerçek eldokumasıymış taa nişanlım askerdeyken almış. bende kırmak istemedim oda nazarlığımız olsun dedik :1:

hımm o zaman başka canım ama eşyalarına bayıldım zevkin güzelmiş güle güle oturun canım

güle güle kullan cnm.allah saglıklı,mutlu bıt sekılde oturmak nasip etsin.bende 2 ay sonra taşınacam inş.bende eklemeyi düşünüyorum....:64::64:

Eki Görüntüle 209108

Eki Görüntüle 209109

Eki Görüntüle 209110

Eki Görüntüle 209111

Eki Görüntüle 209112

Eki Görüntüle 209113

Eki Görüntüle 209114

Eki Görüntüle 209115

Eki Görüntüle 209116

Eki Görüntüle 209117

Eki Görüntüle 209118

mutluluğunuz daim olsun :)) güle güle oturun güzel kombine etmişsiniz :71:

insanın kendine ait evi olsunda nasıl olursa olsun o yepyeni eşya kokusu çok çok güzel bir duygu mutlulukla oturun tatlım:16:

canım benım allah mutlu etsın hepsı cok hos ve guzel...Resımler bıraz daha net olsaydı nyanı buyuk daha net gozukurdu...

Back
X