Benim kızım şuan 8. Sınıf hep özellerde okudu hiç devlet okulu deneyimimiz olmadı ,her hafta 2-3 denemeye giriyoruz 400 ile 450 puan arası alıyor ,lgs den iyi bir puan zor gibi görünüyor,fiyatlar o kadar yüksek ki artık özele göndermememiz de zor ,düşünüp duruyorum ne yapacağız diye ,sizin oğlunuz denemelerden kaç alıyordu lgs de kaç aldıbenim oğlum da hep özel okulda okudu
Lgs de devlet lisesi kazandı şimdi ona gidiyor
Ev aldık yenilerde
Eşim diyor ki bak oğlum sen özel okulu bıraktın ben villa aldım
Bildigimiz 1 milyon mu 9 ay içinPek de kurumsal bi okul değilmiş belli ki :) bunlar ne güzel fiyatlar böyle bu arada, bizim İlkokul 1 neredeyse 1 Milyon, arayıştayız, İstanbul’da fiyat/performans olarak gördüğünüz 500-600 bandında bir okul varsa önerilere açığım :)
Ozel okul iste ticarethane kime ne tuttururlarsa :)Oğlum kurumsal bir özel okulda okuyor..Şu an 2. Sınıf ve 3.sınıf için fiyat görüşmeye gittik ve o gün parayı ödedik
Iki yıl boyunca memur indirimi alıyoruz ve Sınıfta en düşük fiyatı biz ödüyoruz..Hafta sonu veli grubuyla toplandık ve ödediğimiz okul paralarını konuştuk bu yıl en fazla biz ödüyoruz ve bizim gibi memur indirimi alan arkadaşada aynı fiyatı vermisler ama onlar kabul etmemişler(sonradan bizden 11 bin asagiya yazdırdılar)..Bende Bi kaç gün sonra okula gidip konuyu konuştum bana muhasebe bölümünün verdiği cevap ödemenizde sıkıntı yok dedi bende evet ödemede sıkıntı yok ama ben az öderken neden yüksek fiyat ödedim ve o memur arkadaş neden benden 11 bin az ödedi diyorum sizin sorunuzu A bayana ileteceğim sizi arayacak dedi...Okulda her veliye 250 253 bin arasi bize 261 bin..Ben bu konuda ne yapabilirim nereye şikayet edebilirim Genel merkezlerini arasam bir şey değişir mi
Parasi icin demiyorum 1 lira olsa ozel okula gondermem. Zaten ilkokulda sinif ogretmeni onemli okul degilAnkara da ozel okullarda calistim yillarca sinif ogretmeniyim ve oglum.oldu evdeyim su an kesinlikle devlet okuluna gonderecegim. Net net net
Tam olarak neden böyle düşünüyorsunuz ?Parasi icin demiyorum 1 lira olsa ozel okula gondermem. Zaten ilkokulda sinif ogretmeni onemli okul degil
Burunlarından asla kıl aldırmazlar..Orası okul değil zaten ticarethane. Olaya eğitim yuvası gözüyle bakıyorlar mı sanıyorsunuz? Seneye şansınızı deneyin çok ta zorlamadan tabi kapıyı gösteriyorlar yoksa.
Okuluna göre değişiyor biraz. Biz devlet okulunda haftada 12 saat ingilizce görüyoruz. Öğretmenlerimiz iyi. Arada test uygulanıp başarı düzeyleri ölçülüyor. Öğretmenler sık sık mini yazılı düzenliyor ve hangi konularda geri kalındığını tespit ediyor. Sınıf mevcudu 26 kişiAsla inanmıyorum. Yeğenlerim devlet okuluna gidiyor daha ingilizce dersi yokmuş matematik vs hak getire. Benim oğlum şimdi 1.sınıf ve uluslararası matematik şampiyonasına katılacak. İngilizce ve İspanyolcaya hakim, robot yapıyor devlette okuyan yeğenlerimde asla böyle şeyler görmedim ben.
sosyal aktivite ve dil acisindan evet bi tik dusunulebilir. Ama ozel okullar bu anlamda yeterince doyurucu degil. Ha bana dersen ted, bilfen okey. Ama onun harici falso Ankara da. sinav koleji bile franchsing. Isi ticarete döktüler. Ozel okullarda ogretmenlere para vermiyorlar ki bu soylediklerim disinda islerini severek mutlu yapabilsinler. Kurucular mudurler bile kayit pesinde baksaniza herkese farkli fiyatlar verilmisTam olarak neden böyle düşünüyorsunuz ?
Özel okulda çalışan arkadaşlarım var ,alanlarında çok iyiler ,okul imkanları vs de iyi Ankara’dan bahsediyorum ben de .Ama şunu da kabul ediyorum öyle uç rakamlar açıklandı ki ben o fiyatları da hak ettiklerini asla düşünmüyorum
Zaten bu kadar özel okulun olması ,eğitimin bu hale gelmesi de çok düşünülesi .Oğlum özel okula gidiyor ,bir de kızım doğacak yakında .Özel okul konusu ne kadar sürdürülebilir ben de düşünüyorum açıkçası .
Evet o bahsettiğiniz ve onun gibi birkaç okul gerçekten iyi ama rakamlar inanılmaz yüksek.sosyal aktivite ve dil acisindan evet bi tik dusunulebilir. Ama ozel okullar bu anlamda yeterince doyurucu degil. Ha bana dersen ted, bilfen okey. Ama onun harici falso Ankara da. sinav koleji bile franchsing. Isi ticarete döktüler. Ozel okullarda ogretmenlere para vermiyorlar ki bu soylediklerim disinda islerini severek mutlu yapabilsinler. Kurucular mudurler bile kayit pesinde baksaniza herkese farkli fiyatlar verilmis
Oğlum özel okulda ama kurumun ülke çapında kullandığı kaynaklar ve dijital platformlar asla kullanılmadı ki sürekli dile getiriyoruz bunu .Sınıf öğretmenimiz ve güvenlik vs dışında ben daha hiç bir artısını göremedim açıkçası .Onun için de saçma bir para ödüyoruz .Okuluna göre değişiyor biraz. Biz devlet okulunda haftada 12 saat ingilizce görüyoruz. Öğretmenlerimiz iyi. Arada test uygulanıp başarı düzeyleri ölçülüyor. Öğretmenler sık sık mini yazılı düzenliyor ve hangi konularda geri kalındığını tespit ediyor. Sınıf mevcudu 26 kişi
Verin devlet okuluna sosyal aktivite ve dil konusunda desteklersiniz disardanEvet o bahsettiğiniz ve onun gibi birkaç okul gerçekten iyi ama rakamlar inanılmaz yüksek.
Ben de oğlumu gerek saatleri gerek dil ,aktivite için özele vermiştim memnundum .Ama bu sene çok küçük bir şehirdeyim görevimiz için ,ünlü bir koleje verdim ama fiziki imkan ve sınıf öğretmenimiz dışında hiçbir artısı yok maalesef burada ve bu seneki kayıt ücreti Ankara’daki birçok okulla nerdeyse aynı .Acıkcası çok canım sıkıldı .
Çocuğunuz kaçıncı sınıf?Okuluna göre değişiyor biraz. Biz devlet okulunda haftada 12 saat ingilizce görüyoruz. Öğretmenlerimiz iyi. Arada test uygulanıp başarı düzeyleri ölçülüyor. Öğretmenler sık sık mini yazılı düzenliyor ve hangi konularda geri kalındığını tespit ediyor. Sınıf mevcudu 26 kişi
Evet bizim de ingilizce sınıfı olarak geçiyor. Öğretmenlerimizden memnunuz. Güvenlik açısından iyi, okul müdürümüz son derece Atatürk'çü, tatlı ama disiplinli bir adam. Cumhuriyet'in 100. yılı çocukların hafızasında yer etsin diye o gün okulda eğlence etkinliği düzenlendi, oyun parkurları kuruldu, yiyecek ikramı yapıldı vb. O gün sık sık bugünü unutmayın, Cumhuriyete sahip çıkın mesajları verildi.. Dediğim gibi ama öğretmenler önemli, okulun bulunduğu semt nedeniyle aile profili de düzgün..Oğlum özel okulda ama kurumun ülke çapında kullandığı kaynaklar ve dijital platformlar asla kullanılmadı ki sürekli dile getiriyoruz bunu .Sınıf öğretmenimiz ve güvenlik vs dışında ben daha hiç bir artısını göremedim açıkçası .Onun için de saçma bir para ödüyoruz .
Bu arada benim zaten burada pek bir seçeneğim yoktu o yüzden bu okula sadece kurumsal olduğu için devam ediyorum .
Ben de öğretmenim devlette ,bazı okullar resmi olarak olmasa da dil sınıfları ya da sadece çok istekli ve sınava yönelmek isteyen öğrenciler için sınıflar ,etütler oluşturabiliyorlar .
6.sinıftayizÇocuğunuz kaçıncı sınıf?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?