Evet haklisiniz, bencede öyle. Aglamayana meme yok bu memlekette malesef. Inşallah halledicem. Sagolsun bir arkadas burada dilekce yazin mecbur yazili cvp vermek zorunda olduklari icin meb in duzenlemesine uyup yemegi zorunlu tutamazlar dedi, oyle yapicam inşAllah.Pandemi dönemine kadar kızım saygın bir kolejdeydi ve evden eğitim alınan sürece geçildiginde okul bize yemek+servis bedelini geri iade etmisti.
Oglum 1.sınıftaydı ve onu evime çok yakın olan farklı bir koleje yazdırmıstım bu kolejden bu ödemeleri mailler atip ugrasıp zoraki sekilde aldım.
Alamayan cok sayıda veli varmıs.Üzerinde duran ve disli veli gördüklerinde yardımcı oluyorlar.Bu yemek kısmında kızımın okulunda zorunluluk yoktu ama oglumda vardı bu bile kolejinden kolejine degisiyormus demek ki.
Siz üzerinde durup yeni dönem sözleşmesini imzalamadan bastırırsanız yemek bedelini ödemeden okul kaydını da pasa pasa yaptırırsınız bana göre.Sadece isi sessiz sedasız halledin derim.
Bize sorunsuzca pandemi doneminde yemek ucretini iade etmislerdi ama egitim ucretini hic iade etmediler online egitim sunduklari icin diye hatırlıyorum.