Özel okul ücret

Verin devlet okuluna sosyal aktivite ve dil konusunda desteklersiniz disardan
Bulunduğum şehirde devlete veremem içim rahat etmez.Zaten dısardan destekleyebileceğim imkanlar da yok .Bu durumda en azından yaşadığım şehir için kendimce mecburum özele göndermeye .Yoksa bu saçma fiyat performanstansa mesela Ankara’da, eskiden yaşadığım şehirde ,çok iyi devlet okulları da var .Artık dönünce yeniden düşüneceğim .

Burada semt de cok önemli gerçekten .Fiziki imkan ,sosyal aktivite ,güvenlik ,saatler dil gibi sebeplerden ben özeli tercih etmiştim .Ankara’da memnundum da ama fiyatlar o kadar arttı ki sabit gelirli bizler için değer mi ya da ne kadar sürdürülebilir diye düşünüyorum artık .Burada da sanırım tercihler ,öncelikler de önemli .

Siz nasıl kazandığınız paraların hesabını yapıyorsanız okulların da kendilerine göre bir bütçeleri var özel okullar artık ticarethane oldu -ki bunu savunmuyorum- söylenen rakamlar çok ciddi paralara tekabül ediyor. Her veli farklı bir fiyat ödüyor geçen yıl siz az öderken sorun olmamış şimdi siz biraz fazla ödüyorsunuz diye sorun olmamalı. Ankara'da yaşayanlar için hem zamanında öğretmenlik yapmış hem de çoğu hakkında bilgisi ve tecrübesi olan biri olarak tavsiye verebilirim. Pazarlık konusuna gelince de ağzı iyi laf yapan iyi bir indirim alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…