Fahiş kolej yemek ücretini konusunda yardım

Cok teşekkür ederim 🙏. Yani devlet hastanesinden olan raporu kabul ediyorlar ozel hastane kabul etmiyorlar dogrumu anladim?
Siz onu okulunuzdan daha rahat öğrenirsiniz ya da hastaneden

Belki özelden olanı da kabul ederler
Kesin devlet diyemiyor oğlum sadece duyduğu zor olduğu raporu almak

Cok teşekkür ederim 🙏. Yani devlet hastanesinden olan raporu kabul ediyorlar ozel hastane kabul etmiyorlar dogrumu anladim?
Benim velilerle iletişimim yoktu olsaydı onlara da sorardım

Siz öğrenince buraya da yazarsanız sevinirim
Ben de öğrenmiş olurum net olarak

Sonuçta sikayet edince ismimi belirtmek zorundayim. Çocuğumun yeni eğitim yili kaydini yapmazlar zaten son senesi okul değişikligi olmasin diye yapmadim. Ama cocugum mudure soylemis. Birdaha versinler demis. Ne maglum bir daha cikmayacagi. Bi ise yaramiyor yani malesef sikayet falan.
İyi de işte hep böyle diye diye yüzsüzleştirdik bunları. Kalite sıfır havalar bin beşyüz. Dünyanın parasını almayı biliyor. Sadece siz değil tüm velilerin şikayetçi olması gerekirdi. Öğrenci kaybetmemek için onlar tutuşmalıydı. Kaydımızı almazlar diye sizin ödünüz kopuyor tam tersi.

Evt o zammı yemek kirtasiye uzerinden tamamliyorlar. Umarim MEB in yonetmeligini soyleyip kurtulabilirim. Tabii ugrastiracaklari yinede kesin gozukuyor. Bakalim hayirlisi...
Bu arada geçen yıl yemek için 5.000 tl enflasyon farkı herşey aşırı pahalandı,yemek ücretleri çok düşük kaldı diyerek ek ücret ödettiler bize.Sonra servis için de aynı şey yapıldı ona da fazladan bi ödeme yapmıştık

Evet bundan üç yıl önce bir arkadaşla konuşmuştuk, onlarda da yemek ücreti zorunlu ve pesindi.Oglu lisedeydi ve canı başka şey çekip kantine gidiyormus.Hem yemek ücreti hem kantin için ayrı masrafı olduğunu söylemişti.
Biz de aynı durumdayız ben yine de sulu yemek,meyve yesin en azından diye düşünüyordum ama çoğu zaman kantinden yiyor,ciddi haftalık masrafı var

İyi de işte hep böyle diye diye yüzsüzleştirdik bunları. Kalite sıfır havalar bin beşyüz. Dünyanın parasını almayı biliyor. Sadece siz değil tüm velilerin şikayetçi olması gerekirdi. Öğrenci kaybetmemek için onlar tutuşmalıydı. Kaydımızı almazlar diye sizin ödünüz kopuyor tam tersi.
Aynen cok haklisiniz. Nasil iclerine siniyor bu kaliteye bu ucretler sasiriyorum.
Veli oplantisinda denk geldigim velilere söyledim hem yemek konusunu hemde bi ogretmenimizden cocuklarin memnun olmadigini, pek orali olmadilar. O zaman insanin elinden pek bir sey gelmiyor. Soyledim mudure ama haliyle bir suru velinin sikayeti ike tek veya iki velinin sikayeti ayni etkiyi olusturmuyor.

Şu özel okullar var ya bir öğretmen olarak söylüyorum ticarethane resmen. Öğretmene gelince asgari ücreti layık görürler bir de. İlk defa duyuyorum yemek yememek için rapor almayı
Aynı kelimeyi bana bizzat kendileri kullandı. Ticarethane burası dedi. Rezillik diz boyu.

Bu arada geçen yıl yemek için 5.000 tl enflasyon farkı herşey aşırı pahalandı,yemek ücretleri çok düşük kaldı diyerek ek ücret ödettiler bize.Sonra servis için de aynı şey yapıldı ona da fazladan bi ödeme yapmıştık
Servis için bizde zamaninda ek ücret odemistik ama yemek icin istemediler cok şükür. Herkes istedigi gibi at oynatiyor anladigim kadariyla 😏🙄

Biz de aynı durumdayız ben yine de sulu yemek,meyve yesin en azından diye düşünüyordum ama çoğu zaman kantinden yiyor,ciddi haftalık masrafı var
Evet hem oyle hemde benim kizim cok seçici sadece et tavuk makarna yiyor. Ee et tavukta oldugu gunlerde bile zaten azicik oluyormuş. Oda kantine gidiyor sık sık.

İş günü hesabı yaparsanız ( okulda tek öğün verildiğini düşünerek hesaplıyorum) 180 iş gününde çocuğunuzun tek öğünü ortalama 500 liraya denk geliyor. Çocuğunuza gerçekten 500 liralık yemek veriyorlar mı?
Hayir asla. Anlattıgim gibi zaman zaman sac teli cikmis. Doyurucu degil, ikinci tabak ana yemek yasak, lezzetli değil vs vs

X