- 14 Ağustos 2009
- 53.297
- 42.836
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
ben özel okul, devlet okulu 1. kademe de değilde 2. kademede fark eder mi merak ediyorum, ama tamamen sosyal açıdan fark eder mi diye merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
devlet okulunu bn pek tasvip etmiyorum özel okulunda züppe olanları var.ama pek savunmasamda su fetullah ın okulları varya izmirde yamanlar koleji fala ne yalan söliyim tam eğitim veriyolar galiba orları araştırsanız?
Bir kolej öğrencisinden şunları duydum. Veliler için karnemsi bir belge hazırlanıyormuş yılsonunda.Orada gerçek notları yazıyormuş.Bir de altında öğrencinin durumu ile ilgili not.Ancak e okula notlar 100 olarak giriliyormuş.Bütün kolejlerde durum böyle midir meraktayım.
Çok kafam takıldı bu duruma.Öncelikle oğlum 4 yıldır devlet okulunda 100 alabilmek için tırmalayıp dururken onların haketmeden 100 alması canımı sıktı.Bu haksızlık! İleride ne olacağı belli değil.Eğer sınavlar kalkar da çocuklarımız not ortalamalarıyla güzel liselere girerse devlet okulunda bileğinin hakkıyla 98 -99 alan yavrunun hakkı yenmiş olucak.İkinci kademe eğitim için önümüzdeki yıl oğlum koleje başlayacak.Bahsi geçen okul değil , başka bir okul.Şimdi düşünüyorum kara kara.Haketmeden not alıp boş bir kafayla mezun olmasını ve tembelliğe alıştırılmasını istemiyorum.Okulla görüşmedim ancak diğer okul hakkında duyduklarım hiç hoşuma gitmedi.Aranızda bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?
kendisi hem devlete hem özele gitmiş, ya da çocuğu hem devlete hem özele gitmiş, arkadaşlar varsa daha çok yorum bekliyoruz bu başlığa, özellikle ortaokul için
arkadaşlar,özel okulla devlet okulunun müfredatı aynı da, kitaplar aynı mı ?örneğin matematik ?