işte tam benim konum....:))son 1 aydır güzel yeğenime okul arayışı içerisindeydik... 4,5,ve 6 yaş için çok iyi bir özel okula gitti.ablam ve eniştem çalıştığı için bu sene etüdlü okul kurasına girdiler ama çıkmadı,zaten ablam çıksa da üzülürdüm diyodu çünkü 6 ya kadar okulda olmasını istemiyordu bu durumda ya yarım gün bi okula verecekler ya da özel okul başka çare yoktu..sonra bi akşam oturduk bu özel okulların listesini yaptık 20 25 lik bi liste ama fiyat açısından zaten çoğunu elemek zorunda kaldık yıllık 15 milyarın altında bildik,güvenilir bi özel okul yoktu sonra 7- 11 milyara üniversite kampüsü gibi son derece modern görünüşlü havuzlu ,spor salonlu okullar bulduk ama araştırınca ne yazıkki orada ATATÜRKÇÜ bir çocuk yetiştirilmeyeceğini anladık...iyice moraller bozuldu tabi en son kadıköyde bi özel okul bulduk serviisyle beraber yaklaşık 10000 tl idi bu haftaya özel bi indirimmiş hep beraber tamam burası olsun dedik, bakmadığımız bir devlet okulu kalmıştı ona da uğrayalım karar veririz dedik uğradık okulun kapısından girer girmez ablam işte burası dedi...o kadar şirin o kadar sıcak ki sonra müdiremizle tanıştık bildiğin anne gibi konuşması tavırları her sene 1 sınıf açıyorlarmış butik okul gibi ve sınıflar en fazla 30 kişi yeğenim öğretmeniyle de tanıştı...sonra düşündük tamam dedik bizde devlette okuduk ve hepimiz mimar öühendis bi yerlere geldik ablam işten biraz erken çıkacak ve kalan zaanda hem özel okulların verdiği dans,bale gibi aktiviteleri bizzat merkezlerine götürerek eğitimini aldıracak, hem de eksik kalırsa derslerine de yardımcı olacak okulda zaten ekstra parayla ingilizce ,drama,satranç gibi derslerde oluyormuş..ta.ama tabi biz bu okula karar verirken yeğenimin asıl düştüğü devlet okuluna vermedik çünkü gerçekten kimsenin memnun olmadığı bi okuldu ...bu okul konusunda önemli olan öğrencinin isteği tabi ona okulu sevdirecek olan da öğretmen ...yoksa bence pek özel okulla bi ilğisi yok zaetn çoğu son sene reklam yapabilmek amaçlı başarılı öğrencileri burslu olarak kayıt ettiriyorlar...sonuçta bu süper 25 milyar ücretli okula gidip,gittiği şubeyi beğenmeyip başka bir şubesine yönelen tanıdığım da var...okul seçimi zor iş bence anne baba ilğisi hepsinden önemli...bu konuda herkese kolaylıklar diliyorum