- Konu Sahibi edali368
-
merhaba hoşgeldin psikoloji tabiki bozuk olur,uyku düzeni yok,ilçe bekleme var,stres çok her an bişeyler olabilir ama benim eşim eve yansıtmaz canımız sağolsun gerisi hallolur der daha çok anlatılır ama özeti bu umarım faydası oluropuyorumnanaktan
yok gülüm işletme 3 ten devam ediyom bakalım hayırlısı hakkımızda olumunekankayizsmilecopuyorumnanaktan
inş verirsin derslerini canım öptüm .grz
bende geldim buraya sanırım aradığım topiği buldum hadi bana yardım kızlar özel harekatçı eşleri nasıldır durumlar zormu görew yeri ankara da ama bana çok zor olur onların psikolojisi dediler
millet bizim bura karıstı operasyonda eslerımız ve tum sube bızde apartmanda bır evde toplandık beklıyoz kukuma kusu gıbı apartmanımızdan 3 toplamda 4yaralı var dua edın lutfen hıcbırımız eslerımıze ulasamıyoruz
millet bizim bura karıstı operasyonda eslerımız ve tum sube bızde apartmanda bır evde toplandık beklıyoz kukuma kusu gıbı apartmanımızdan 3 toplamda 4yaralı var dua edın lutfen hıcbırımız eslerımıze ulasamıyoruz
nasılsın canım benim
iyidir canım benim toplandınmı nasıl gidiyo kolay gelsin canım benim
yok canım ya nerde daha toplanamadım belli degıl ne zaman yollayacakları lojman kalmazsa dıye korkuyoruz erken dogum rıskım var burda hastane yonunden ımkanlar kısıtlı o yuzden bı an once gıdelım ıstıyoruz amıre soyleyecek bakalım esım ızın verırlerse gıtmemıze toparlancaz yoksa ekımı beklemek zorundaymısız dua et hayırlısıyla bı an once gıdelım yenı yerımıze burda cok bunaldım
slm canım nerelerdesin yokluğun belli oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?