Özel Harekatçı Eşleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi edali368
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

teşekkür ederim canım saol:)

bende geldim buraya sanırım aradığım topiği buldum hadi bana yardım kızlar özel harekatçı eşleri nasıldır durumlar zormu görew yeri ankara da ama bana çok zor olur onların psikolojisi dediler

canım biz hakkarideyiz ecrincimin dediği gibi ilçe bekleme var burda 3ayda bir sıra geliyor ve 1ay kalıyorlar babamda kayınpederımde özel harekatçıydı eskı ozel harekatcıların kı bıraz zor olurdu ama allaha sukur ne esımde ne babamda ne de kayınpederımde bı sıkıntı yok o bıraz kısının kendıyle alakalı eslerınkıne gelınce dıgerlerınden daha fazla yanlızız ama benım korkum yok cunku ozel harekatcılar daha egıtımlı bırde aartık polisten kımse korkmazken özel harekatın adından bıle urkuyolar

ne olsun ecrinim yine bunalım takılıyom surdan bi kurtulaydık inşallah ekime bırakmadan gonderırler temmuzda bı gonderseler hayırlısıyla bayram edecem sen neler yapıyosun kusura bakma bacım herseferınde ıcını karartıyom

offfffffffffff of şarktan şarka bingöl

Slm şekerlerrrr naber nasılsınız ecrin bu arada sende gelsene kuzusum ya polis eşleri topigimizeopuyorumnanaktan

millet bizim bura karıstı operasyonda eslerımız ve tum sube bızde apartmanda bır evde toplandık beklıyoz kukuma kusu gıbı apartmanımızdan 3 toplamda 4yaralı var dua edın lutfen hıcbırımız eslerımıze ulasamıyoruz

ahh canım benim yaa çok ama çok gecmiş olsun gülümmm çok üzüldüm yaaa allahım yar ve yardımcıları olsun ve korusun eşlerimizi bitanem elleri kırılsın o hainlerinde inşallahhholumunekankayizsmile :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım benim büyük geçmiş olsun kaç gündür giremedim bilgisayar çökmüştü .inş iyisinizdir.allahım esirgesin hepimizi iyi akşamlar

amin canlarım benım allahh korudu hepsını daha kotusude olabılırdı

iyidir canım benim toplandınmı nasıl gidiyo kolay gelsin canım benim

yok canım ya nerde daha toplanamadım belli degıl ne zaman yollayacakları lojman kalmazsa dıye korkuyoruz erken dogum rıskım var burda hastane yonunden ımkanlar kısıtlı o yuzden bı an once gıdelım ıstıyoruz amıre soyleyecek bakalım esım ızın verırlerse gıtmemıze toparlancaz yoksa ekımı beklemek zorundaymısız dua et hayırlısıyla bı an once gıdelım yenı yerımıze burda cok bunaldım

inş canım herşey dilediğin gibi olur rabbim doğumunda da kolaylık versin inş bir avazda kurtulursunopuyorumnanaktan

slm şekerlerrrrrrrrrrolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

slm canım nerelerdesin yokluğun belli oluyo

cok saol kuzusum bi tasınsaydık hayırlısıyla internet kapattırıcak eşim ama malatyaya gidince hemen baglatır gelirim görüşürüz tatlışım benimmm unutma beni heeee çok öptüm seniiiiiiiiolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…